סיכום שבועי

../images/Emo20.gif../images/Emo70.gifסיכום שבועי../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

שיר השבוע- מה היה טוב השבוע? מה היה רע\מעצבן השבוע? מה היה מצחיק\הזוי השבוע? ספר השבוע- סדרת השבוע- סרט השבוע- תמונת השבוע- קליפ השבוע- ציטוט\י השבוע- בזבוז\התחדשות השבוע- תכנונים לשבוע הבא-

../images/Emo60.gifעונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע- כל מה שיש לי-נתן גושן someone like you-adele מה היה טוב השבוע?הגעתי ליעד השבועי בעבודה חח סדרת השבוע-יומני הערפד/GLEE סרט השבוע- בנים אינם בוכים צוות עמרני(זה היה אתמול בעובדה..לא הפסקתי לבכות
) תמונת השבוע- קליפ השבוע-http://www.youtube.com/watch?v=KQ6zr6kCPj8&feature=share ציטוט\י השבוע-nevermind iil find someone like you... בזבוז\התחדשות השבוע-קניתי 2 זוגות נעליים ב400 שקל
תכנונים לשבוע הבא-ממ יום העצמאות..מקווה לעשות משהו

Ayelet 363

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

שיר השבוע- הרבה של גלי. בעיקר: Defying Gravity Somewhere Only We Know- ששמעתי יותר מאשר את דיפיינג גרביטי השבוע. XD ועוד המון שאני בדרך כלל שומעת, והמון ישנים שהעברתי לפלייליסט לא מזמן הרבה מ- A Very Potter Musical וקצת מהסיקוול... מה היה טוב השבוע? יצאתי מהקורס רשמית וחזרתי רשמית להמתנה. מה היה רע\מעצבן השבוע? כנ"ל. מה היה מצחיק\הזוי השבוע? התקשרתי לחברה שיום קודם לכן ביקשה הוראות הגעה לבסיס, ואז גילינו שבזמן שהתקשרתי אליה היינו באותה תחנת האוטובוס, בקצוות מנוגדים.
ספר השבוע- - סדרת השבוע- גלי (אבל פרק 19 יהיה בשבילי עוד הרבה זמן), יומני הערפד (אבל עוד לא ראיתי את החדש), על טבעי. סרט השבוע- משבת שעברה- ורוניקה מחליטה למות. במהלך הצפייה הצטערתי למה בכלל התחלתי לראות סרט שידעתי שיהיה מאוד מדכא רק בגלל השחקנית הראשית (שרה מישל גלר), אבל בסוף שיניתי את דעתי באורח פלא... היה שווה את זה. תמונת השבוע- - קליפ השבוע- - ציטוט\י השבוע- - בזבוז\התחדשות השבוע- פרופיל חדש. נחשב? תכנונים לשבוע הבא- -

../images/Emo60.gif"ורוניקה מחליטה למות"../images/Emo99.gif

אחד הסרטים הטובים..והספר בכלל! (מומלץ לקרוא
) כששמעתי שיוצא לזה סרט ושרה משחקת שם ממש התלהבתי

Ayelet 363

New member
אוקיי, עוד ספר שאני צריכה לקרוא... XD

(ואני עוד מתעכבת עם זה שאני קוראת כרגע. שלא לדבר על כל הספרים שאני רוצה לקרוא שוב ודוחה לפנסיה כדיי לקרוא אחרים
). תודה על ההמלצה.

רק קראתי את הספר, איך הסרט?

משקף? דומה לספר? אני זוכרת שמאוד אהבתי את הספר, מתי בכלל יצא הסרט?

../images/Emo60.gifאני חושבת לפני שנה+

והסרט די דומה.. כמובן שכמו בכל סרט שיש לו סרט חסרים דברים ופירוט אבל הוא שווה צפייה

lilith93

New member
מסכמת

שיר השבוע-e.t מה היה טוב השבוע?האמת שהדבר הכי טוב שקרה לי השבוע היה אימון מדהים בתוכנית הכנה לקרבי, עשינו אימון ממש קשה, אימון אצים במים :p מה היה רע\מעצבן השבוע?מתכונת בתולדות העיצוב.. היה ממש קשה ואני לחוצה מהציון מה היה מצחיק\הזוי השבוע?-- ספר השבוע-המאהב, קוראת אותו שוב למתכונת בספרות סדרת השבוע-csi סרט השבוע-קוד מקור-סרט מדהים ממליצה בהחלט תמונת השבוע- קליפ השבוע--- ציטוט\י השבוע---- בזבוז\התחדשות השבוע-שום דבר, מה שמזכיר לי שיש לי כסף לבזבז:p תכנונים לשבוע הבא-מתכונת בספרות ותנ"ך וטיול במסלול בורמה וכמובן ערב יום העצמאות יוצעים לבלות:p

SharoNofit

New member
../images/Emo27.gif

שיר השבוע - E.T של קייטי פרי וקניה ווסט סדרת השבוע - יומני הערפד
כאילו דהה... סרט השבוע - יורוטריפ תמונת השבוע - קתרין
קליפ השבוע -
http://www.youtube.com/watch?v=RkervcInyCc ציטוט\\י השבוע -
"תאמין לי, אתה לא רוצה להתעסק איתי עכשו" (דיימון לג'ון) תכנונים לשבוע הבא - עצמאות!

למעלה