The Songs Game

NoWords

New member
../images/Emo20.gif The Songs Game ../images/Emo79.gif

כל פעם אני מביאה לכאן שיר מסוים של אלישיה, אפקורס, וכל אחד צריך לענות על השאלות הבאות באופן קבוע- 1. השורות [או שורה] הכי אהובות עליי בשיר הן: 2. מ-1 (הכי פחות) עד 5 (הכי הרבה), כמה אתם אוהבים את השיר הזה: 3. הייתם משנים משהו בשיר, אם כן- מה? 4. איזה זמר/זמרת/להקה היית רוצה לשמוע מבצע את השיר הזה: 5. כשאתה שומע את השיר, מה עובר לך בראש? 6. היית מעדיפ/ה שיקראו לשיר בשם אחר? ואם כן אז באיזה שם?

NoWords

New member
../images/Emo20.gif השיר ה2 ../images/Emo79.gif

השיר הפעם הוא:
'Fallin
מילים מצורפות להודעה
.

Eti No Name

New member
אוקיי../images/Emo152.gif ../images/Emo14.gif

1. השורות [או שורה] הכי אהובות עליי בשיר הן: I keep on fallin in and out of love with you I never loved someone way that I loved you 2. מ-1 (הכי פחות) עד 5 (הכי הרבה), כמה אתם אוהבים את השיר הזה: אממ..4
3. הייתם משנים משהו בשיר, אם כן- מה? אמ לא הרבה. רק שיהיה קצת יותר ארוך.
4. איזה זמר/זמרת/להקה היית רוצה לשמוע מבצע את השיר הזה: הומ.
. כריסטינה או ג'וס סטון.
5. כשאתה שומע את השיר, מה עובר לך בראש? אמ הקליפ.
6. היית מעדיפ/ה שיקראו לשיר בשם אחר? ואם כן אז באיזה שם? לא, הוא יפה כך

Painted Fairy

New member
../images/Emo20.gif

1. השורות [או שורה] הכי אהובות עליי בשיר הן: פשוט- I keep on fallin in and out of love with you I never loved someone way that I loved you 2. מ-1 (הכי פחות) עד 5 (הכי הרבה), כמה אתם אוהבים את השיר הזה: 5 3. הייתם משנים משהו בשיר, אם כן- מה? כלום, נו.
4. איזה זמר/זמרת/להקה היית רוצה לשמוע מבצע את השיר הזה: לא יודעת
5. כשאתה שומע את השיר, מה עובר לך בראש? ... 6. היית מעדיפ/ה שיקראו לשיר בשם אחר? ואם כן אז באיזה שם? השם נחמד כמו שהוא :)

NoWords

New member
אנוכי ../images/Emo12.gif

1. השורות [או שורה] הכי אהובות עליי בשיר הן: How do you give me so much pleasure and cause me so much pain 2. מ-1 (הכי פחות) עד 5 (הכי הרבה), כמה אתם אוהבים את השיר הזה: 4 3. הייתם משנים משהו בשיר, אם כן- מה? נופ, יפה כמו שהוא 4. איזה זמר/זמרת/להקה היית רוצה לשמוע מבצע את השיר הזה: השיר הזה תפור על אלישיה 5. כשאתה שומע את השיר, מה עובר לך בראש? אני חושבת המון על אנשים אז כל פעם עולים לי אנשים לראש בשירים מסוימים
. 6. היית מעדיפ/ה שיקראו לשיר בשם אחר? ואם כן אז באיזה שם? נופ, שם קצר וקולע בול

למעלה