המממ

New member
ובכן,

הוא כבר עשה צרות לפאפארצי אחד בעבר, הנה זה שוב קורה. אבל אין שום ספק שגם הצלמים האלה עוברים גבולות... זה מזכיר לי, שמתחילת דרכם, לקולדפליי יצא שם של להקה רגועה, נחמדה, לא "טראבל- מייקר" ומנומסת בסגנון הבריטי. עם כל הציטוטים של כריס שהוא מעדיף מיץ פירות על אלכוהול וכאלה. ואז הגיעה תקרית הפאפרצי שהכניסה את כולם לשוק. מה, כריס, הילד המתוק שכל אמא היתה מאחלת לבתה מתנהג ככה? מה, אותו כריס של MAKE TRADE FAIR, אותו אחד ששר שירי אהבה ממיסים בוחר בפתרון אלים?! הכיצד?! אני מניחה שעכשיו זה כבר לא יפתיע כמו אז. עכשיו הוא רק צעק... אבל אתם חושבים שזה רעיון טוב לתקוף צלמים? האם זה תורם לתדמית של הלהקה או שזה בכלל לא משנה? לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

nowhere woman

New member
לשאלה שלך...

לא יודעת אם תקיפה כזו זה היא טובה או רעה[מבחינת תדמית הלהקה], אבל בהחלט, ברגע שהפפראצי מגזימים צריך לשים להם גבולות ואם אין דרך אחרת אז בתקיפה...

Fish in the sea

New member
שאלה לא רלוונטית לדעתי.

צריך לזכור שאנשים הם קודם כל אנשים, אפילו אם קוראים להם כריס מרטין ואפילו אם מפורסמים, מצליחים, עשירים וכו'. מזתומרת "האם זה רעיון טוב לתקוף צלמים?" כל תקיפה פיזית/אלימה באשר היא איננה דבר טוב. שוב, גם כריס מרטין הוא בנאדם ואם הוא מתפרץ על צלם נודניק זה בא ברגע של אינסטינקט (אה ראש אוף בלאד טו דה הד מישהו?) ולא אחרי חשיבה והפעלת שיקול דעת. תהיי בטוחה שברגע שהוא צעק עליו הוא לא חשב אם זה טוב לתדמית של הלהקה או לא. בכלל, לא ממש הבנתי את השאלה הזאת!

ayaliar

Well-known member
כשאתה מחליט לעשות משהו בחיים

שמן הסתם יביא לך פרסום, אתה צריך לקחת בחשבון שעם התהילה באות גם כמה *תופעות לוואי* כשאתה בוחר לחיות באור הזרקורים אתה מקבל אחריות מסויימת, כלפי החברים שלך לעבודה, כלפי המנהלים שלך וכלפי הקהל שלך ולתקוף צלם זה פשוט לא מקובל בעיני. אנשים חמומי מוח (ע"ע ליאם גלאגר) צריכים לדאוג שיהיה להם בכיס רגיעון של הדס. יש משמעות שונה לתקיפה של צלם ע"י כוכב ולתקיפה של צלם ע"י איש מהרחוב כמו שיש משמעות שונה לגבר שבוגד באישתו ולנשיא ארה"ב שבוגד באשתו אני לא מצדיקה לרגע את המרדף המעיק הזה של צלמי הפפראצי אחרי הכוכבים ואני יודעת שהם שונאים אותם יותר מהכל אבל תקיפה פיזית שלהם לא מקובלת עלי

oh-da

New member
עם כל הכבוד

יש הבדל בין חבר להקה עצמאית "לחטוף קריזה" על צלם שעובר את הגבול ובין נשיא של מעצמה שבוגד באישתו על מתלמדת. לפעמים אנחנו לא בוחרים מתי להתעצבן, מה יביא לנו את הפיוז לא כולנו יודעים איך להרגיע את עצמנו, יש אנשים שמתפרצים, יש אנשים שמעדיפים לשמור את זה. אז הוא התפרץ על צלם, אז? הצלם הזה עבר את הגבול, עם כל הכבוד ל "זכות הציבור לדעת", לפעמים היא גובל בפגיעה ב"צנעת הפרט". ומה הציבור צריך לדעת איך כריס מרטין וגווינת' פאלטרו בילו ביום האהבה, מה הם אכלו כמה הם שילמו והאם הם נתנו טיפ של 12% למלצר? הם להקה עצמאית, לא מייצגים מדינה או רשות או חברה, הם מייצגים את עצמם, הם לא צריכים לתת את הדין על כל התפרצות עצבים על צלם פפארצ'י שעבר את הגבול.

ayaliar

Well-known member
ברור שלא

אבל השאלה המקורית היתה האם זה פוגע בתדמית של הלהקה והתשובה לזה היא כן, לדעתי לפחות. במיוחד כשמדובר במי שהכי מזוהה עם הלהקה מבחינת התקשורת והקהל. אם זה היה אירוע חד פעמי מילא, אבל זה מתחיל להיות דפוס אצלו וזה לא ממש מעלה את ההערכה שלי אליו. יכול להיות שיש אנשים שזה לא משנה להם כלום ויכול להיות שיש אנשים שאפילו חושבים שעכשיו הוא עוד יותר *מגניב* אבל אני חושבת שזו ברבריות. אדון צלם פפארצי, עם כל הקרצתיות שלו, עושה את העבודה שלו ואם אדון קולדפליי חושב שפוגעים לו בצנעת הפרט, יש יופי של בתי משפט באנגליה אני לא חושבת שאלימות זו דרך לפתור בעיות כאלה. אף אחד לא סיכן אותו או את אשתו היקרה..אם הוא היה פוגע בצלם הזה והצלם היה מחליט לתבוע, הוא היה צריך לתת את הדין ועוד איך

oh-da

New member
צלם פפארצ'י

עושה את העבודה שלו תוך התעלמות ממוסר ומחייו של מי שהוא מצלם. והוא מוכן לחשוף הכל, העיקר שהוא יקבל תשלום שמן על כך. כך שמבחינתי, כל עוד הצלם הזה מתעלם מצנעת הפרט, הוא לא "בן אדם" במלוא מובן המילה, הוא מכונה לייצור "חדשות" וסחיטת כסף.

המממ

New member
תגובה...

ברור שאנשים הם קודם כל אנשים, אבל אנשים מפורסמים, כמו שאמרה איה, נושאים באיזושהי אחריות. הם מהווים איזשהו סוג של מודל. תסכים או לא תסכים, הם מייצגים משהו. אגב, אין לי בעיה שהוא צעק עליו, עם התקיפה האלימה יש לי קצת בעיה. אני חושבת שיש להקות שהתנהגות אלימה "תורמת" לתדמית שלהם לפחות בעיני המעריצים. הם נתפסים קקשוחים או קולים או ווטאבר! לנפץ חדרי מלון זה עניין שבשגרה בשבילם. אבל אני חושבת שלקולדפליי יצא שם של להקה רגועה... ואני תוהה אם כריס היה מתנהג ככה בימיה המוקדמים של הלהקה, כשהם רק התחילו להתפרסם- או שזה משהו שהגיע עם הזמן... לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

למעלה