אוי המפגש המפגש,מה ייצא בסופו

• פותח הנושא geryr
  • פורסם בתאריך

geryr

New member
יום האלצהיימר הבינלאומי

שלום לחברי הפורום היקרים מידי פעם אני נכנס לפורום , אבל לא תמיד מגיב על ההתכתבויות. אני שמח שיש לעמותה אוהדים וחברים כמוכם וזה נותן לנו לכולנו כוח להמשיך למען אותם המשפחות והחולים הזקוקים לנו. לידיתכם היום האלצהיימר הבינלאומי חל ב 21.9.06. העמותה ציינה יום זה ביום עיון, אשר חלקכם השתתפתם בבית "משען" - רמת אפעל. לגבי תוכנית הרדיו, זאת היתה יוזמה של העמותה באמצעות ח"כ לשעבר אילן גילאון, אבל לצערי עקב התרעה קצרה לא ניתן היה להפיץ על קיום התוכנית ברבים. כפי שידוע לי התוכנית היתה מוצלחת ואני תרמתי את חלקי על ידי העברת חומר לאילן. לא ידוע לי על אוהל מחאה וזה פיספוס, חבל שאף אחד לא היה לו זמן ליידע את העמותה. חברים אני עומד לרשותכם 24 שעות ביממה. היישר כוח לכל משתתפי הפורום גרי

אירילה

New member
שלום גרי ,היינו שמחים לראות את העמו

העמותה נוטלת חלק יותר פעיל עם ארגונים אחרים הנלחמים על זכויותיהם ולהשתתף גם בהפגנות אם צריך. אם איננו שם משמעו איננו קיימים. תודה גרשון

zs1957

New member
מפגש חברי הפורום

שלום גרשון, מה שלומך? נקווה ששנת 2007 תהיה ברוכת פעילות לחולים ולבני המשפחה. אנחנו רוצים לקיים את מפגש הפורום אנא כתוב לנו תאריכים מתאימים. נקיים את המפגש בביתה של דרורה. חודש ינואר 2007 זה עיתוי מצויין . תחילת שנה נוספו חברים חדשים ואנחנו רוצים לראות מי מסתתר מאחורי הכינויים. נקווה שהפעם תהיה היענות כמו בשנה שעברה. תודה על שיתוף הפעולה. זהבה שחם

zs1957

New member
תודה על ההזמנה דרורה

מקווה שהפעם יתקיים מפגש מוצלח כמו בשנה שעברה. מקווה שהפעם תהיה היענות גבוהה יותר. יום טוב, זהבה שחם

ענתי44

New member
אולי נזמין גם את גרי למפגש?

תודה דרורה על ההזמנה. מבטיחה לעשות מקסימום מאמצים להגיע.

אירילה

New member
מפגש הפורום

ראשית תודה מראש לדרורה על הסכמתה לעריכת המפגש בביתה. טרם קביעת תאריך הרשו נא לי להעיר הערה ,קיום מפגש הוא בתאריך ברזל שנקבע מראש ,תמיד יהיו כאלו שמועד המפגש והזמן לא יתאימו להם ,לכן לא ניתן להזיז כל פעם את מועד המפגש ,אחרת המפגש היחיד של הפורום ימשיך להיות כאן ע"ג דפי האינטרנט ולכן נא לקחת בחשבון כאשר מפרסמים את מועד קיום המפגש. באשר לתאריך קיום המפגש ,היות ודרורה היא המארחת ,ניתנת בזאת הזכות לדרורה לקבוע את תאריך המפגש. תודה גרשון

אירילה

New member
../images/Emo201.gifאוי המפגש המפגש,מה ייצא בסופו

דרורה..... מחכים שתקבעי לנו יום המתאים לך ולהזכיר לכולם : זה הוא תאריך ברזל

ronnyw

New member
מועד המפגש

שלום לכולם, כיוון שאני נוסעת לחו"ל לכמה ימים טובים (סקי... ), וחוזרת רק במוצאי שבת, 27/1, בואו ניעשה את זה בשבוע שאחרי, יום שני (29/1) או יום רביעי (31/1). שני הימים טובים, כך שאשמח לקבל תגובות ולנסות לקלוע לדעת הרוב...

zs1957

New member
שני התאריכים נוחים לי

אני אגיע בתאריך שיוחלט ע"י כולם. תעשי חיים בסקי. לאן את נוסעת? זהבה שחם

אירילה

New member
סליחה על ההתערבות..../images/Emo4.gif

תאריך שיוחלט על ידי כולם לא יהיה משום שלא לכל אחד התאריך יתאים ,לכן דרורה תקבע את התאריך הנוח לה ולפי זה יתקיים המפגש ,לא ניתן כל פעם לשנות וכפי שאמרתי קודם אם נשנה כל פעם המפגש יהיה רק כאן בפורום. דרורה ,תקבעי תאריך ומי שיגיע יגיע. תודה על הכל גרשון

אסתרס

New member
כל הכבוד לגרי../images/Emo66.gif

אני מקווה שמהיום גרי יקרא את הנכתב בפורום, כך יחוש את הלך הרוח של בני המשפחה הנושאים בעול. wellcome geri

למעלה