../images/Emo201.gifזוהי הודעת פרידה..../images/Emo7.gif
לכל מי שעדיין קורא את זה.. הפורום הזה, שאני חבר בו מיום הקמתו, קיים כבר קצת יותר מ- 6 שנים. הוא נוסד אחרי שהוחלט לפרק את פורום "אופרות סבון" המיתולוגי ולתת פורום לכל אופרת סבון. בששת השנים האלה הוא עבר תחת ידיהם של שלושה מנהלים - שחר
, המנהל המיתולוגי והמשקיען, פומיקי מחליפתו ואני שקיבלתי לידי את הניהול לפני כשלוש שנים. וכמה עצוב לי שאני צריך להיות זה שכותב את ההודעה הזו, על סגירתו של הפורום. בשש השנים האלה ניהלנו דיונים אינספור על כל דבר שזז ביקום האלטרנטיבי שבו ממוקמת ג'נואה סיטי. ניתחנו אלפי פרקים, ירדנו לעומקם של מאות דמויות, צחקנו, התרגשנו, ובסוף גם נלחמנו על המשך שידורה של הסדרה. למרבה הצער, נכשלנו במאבק הזה - הסדרה ירדה, ולמרות הצער שבדבר הוחלט בתפוז שלפורום אין זכות קיום כל עוד הסדרה לא משודרת. לפיכך, אנחנו מורידים את המסך מעל הפורום הזה. הפורום אומנם נסגר, אבל כל ההודעות שכתבנו פה - הכל נשאר כאן. ואם יום אחד הוט יחליטו להחזיר את צח"מ לאוויר, אולי אנחנו נזכה לחזור לפה למקום הזה בדיוק ולהמשיך בדיוק מהנקודה שבה הפסקנו. כי כמו שאומר הפתגם הידוע -
Join us again, for the young and the restless
לכל מי שעדיין קורא את זה.. הפורום הזה, שאני חבר בו מיום הקמתו, קיים כבר קצת יותר מ- 6 שנים. הוא נוסד אחרי שהוחלט לפרק את פורום "אופרות סבון" המיתולוגי ולתת פורום לכל אופרת סבון. בששת השנים האלה הוא עבר תחת ידיהם של שלושה מנהלים - שחר