חוזרת לאחר שבוע קשה ...

../images/Emo201.gifחוזרת לאחר שבוע קשה ...

שלום חברים
קצת נעלמתי, לצערי נפרדנו לפני כמה ימים מחמותי ז"ל אחרי מחלה קצרה מאוד ומלאת כאב
עוברים כמה ימים לא פשוטים עכשיו אבל לפחות חזרתי הביתה ויכולה קצת להתעדכן בפורום ולסלק מחשבות עצובות מהראש
נשיקות חגית

maorkad

New member
משתתף בצערך יקירה ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

שלא תדעי עוד צער לעולמים

../images/Emo25.gifתודה לכם יקיריי

העצב כל כך קשה אבל העלתם חיוך גדול על שפתיי , תודה לכם ... עובדת עכשיו במרץ על בובת עכביש לקראת שעת סיפור של "אקי העכביש הרגיש"

מקווה שאקי יגלה רגישות...../images/Emo24.gif

מתוך היכרות עם אקי והסיפור, אפשר לעבד בעזרתו יופי של רגשות.... גם למפעיל וגם לקהל זו הזדמנות נפלאה. מחבקת ומחזקת...

אפרופו אקי ...

היום אמרתי לבתי שאני מאוכזבת קצת מהסיפור, קיויתי שבסוף יהיה איזה טוויסט ולאקי יהיה חבר אמת. כזאת אני, חייבת "הפי אנד". והיא דווקא אמרה שהיא שמחה שהסיפור נגמר ככה כי זה לא מציאותי ו"אפילו מעצבן" שתמיד סיפורים נגמרים בטוב, אפילו אם הסוף מאוד לא הגיוני ... נקודה למחשבה, הא ? אני עדיין חושבת שבגנים הצעירים שלי הילדים יישארו עם משהו חסר בסוף. נראה.

feyoula

New member
תהי חזקה חגית!!

מאחלת לך חוזק גדול ועוצמה פנימית לעבור את הימים הקשים האלו!! אמן

50מרלין

New member
משתתפת בצערך ובצער המשפחה../images/Emo24.gif

אם הסניליות אינה מכה בי,,,אז אנחנו "מכירות"....

גליתוי

New member
היי חגית!

גם אני משתתפת בצערך ומקווה שהזמן כדרכו יחליש את הכאב ויתן לך כוחות חדשים! אני סקרנית לשמוע איך הסתדרת עם ההצגה על הדג והכריש? להתראות! ושלא תדעי עוד צער! גלית

היי גליתי

וואאאיי היה לי בלק אאוט, התכוונתי לכתוב לך על ההצגה ולא יצא לי, עם השבועיים המטורפים האלה. היה ממש כייף !! רצה מזלי הטוב ולילה לפני ההצגה הראשונה, השכנים שלי זרקו וילון אמבטיה עם דוגמא של ים ודגים ... כמובן שהפכתי אותו מיד לתפאורה
הדג היה ממחבט פלסטיק קטן והכריש מקרטון חלב, חתיכות ספוג ושקיות. היה מוצלח, הוספתי מוזיקה בקטע שהדג והכריש משחקים יחד
והילדים מאוד נהנו !! תודה יקירתי !

גליתוי

New member
היי חגית

איזה יופי שזה נשמע, חבל שלא הייתי שם לראות... את הרעיון עם וילון האמבט אני כבר מאמצת. שיהיה לך שבוע טוב
גלית

למעלה