שיר השבוע

crazy monkey

New member
../images/Emo201.gifשיר השבוע../images/Emo24.gif

והשבוע השיר הנבחר הוא: Patience <את מי שמעניין למה דווקא הוא, אז זה בגלל שתמיד כשרע לי בחיים אני שומעת אותו.. אני רוצה חופש גדול!!!>
והפעם הבאתי לכם גם בונוס: ה-lyrics! השאלות: בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) המשפט המועדף בשיר: מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: השיר מזכיר לי: __________________________ חובה עלי לומר כי הפינה גנובה מפורום אביב גפן

../images/Emo99.gif

בחמשת המועדפים שלי? בהחלט! בחמשת הפחות מועדפים שלי? לא. המשפט המועדף בשיר: All we need is just a little patience מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? רגיל, לא שמעתי משהו אחר. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: הבנות האלו שעשו קאבר לדונט קריי. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: ג'ניס ג'ופלין. :) דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: שום דבר. דבר שמח שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: קיפלתי כביסה? השיר מזכיר לי: כלום..

BonJoviT

New member
../images/Emo80.gifעונה!

בחמשת המועדפים שלי? אוהבת אבל זה לא בטופ 5. בחמשת הפחות מועדפים שלי? לא. המשפט המועדף בשיר:Said sugar take the time cause the lights are" "shining bright מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? אממ..
מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? רגילה! זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: זמרים מזרחיים
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לא בטוחה אם זה טוב לשיר.... דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:ראיתי או
ווינפי
דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: שמץ אין לי! השיר מזכיר לי:
שממש חם לי..וצריכה ללכת לשתות מים?

just a little patience

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) לא
בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) גם לא
המשפט המועדף בשיר: YOU KNOW I DON'T LIKE BEING STUCK IN THE CROWD מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? בינואר^^ מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? הרגילה
זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אבריל. רוצחת שירים. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: הממ. בון ג'ובי^^ דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כלמופ דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: הסטלה של טיול חנוכה^^ השיר מזכיר לי: טיול חנוכה D:

ממממ....../images/Emo99.gif

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא)
בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא)
המשפט המועדף בשיר: בלע הכל! אבל... Said sugar take the time cause the lights are shining bright You and I've got what it takes to make it מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני הרבה זמן מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? אני אוהבת גם את הרגילה וגם את ההופעה זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: כולם...זה השיר של אקסל זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: רק אקסל דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: ממ... דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: ניגנו אותו בבוקר בים פעם שהייתה זריחה וזה היה יפה
השיר מזכיר לי: את הים בזריחה

So like a rose

New member
טאם טאם.

בחמשת המועדפים שלי?לא. בחמשת הפחות מועדפים שלי?לא. המשפט המועדף בשיר:Shed a tear 'cause I'm missing you I'm still alright to smile. מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני חצי שנה. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה?רגילה.. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: כל הג'אנ'קיס האלו. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לא יודעת. דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:שומדבר. דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע:שומדבר. השיר מזכיר לי: תקווה. ומלא זכרונות.

SomebodyElse

New member
הממ

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) כרגע כן בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) לא המשפט המועדף בשיר: Yeah, but I need you מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? מזמן. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? האמת שמ-מ-ש אהבתי את הגרסה החדשה של השיר.. אבל אני חושבת שנכון להרגע אני אדבוק ברגילה. גרסת ההופעה, כמובן. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אף אחד, רדו מזה דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אם אני שומעת את השיר כשעצוב לי, זה נחשב? דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: השיר מזכיר לי: שאם נחכה בסבלנות..

SomebodyElse

New member
נזכרתי במשהו שמח../images/Emo3.gif

אין כמו לשמוע את השיר הזה בוקע מהנשקיה בשלוש לפנות בוקר כשאני כמעט קופאת מקור באמצע שמירה
.

Queen for a day

New member
איזה שיר מדהים..../images/Emo99.gif

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) בא-רור! בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) X: המשפט המועדף בשיר: said suger make it slow (אני פשוט אוהבת את איך שהוא שר את זה) מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לא זוכרת.. שהיה קליפ של זה בטלוויזיה מתישהו. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? יש?
זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: כל להקה כמעט.. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לא עולה לי לראש.. דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: הוא התנגן החתונה של דוד שלי XD והם עשו מעגל כזה, מחובקים.. ושרו. זה היה די מוזר ><" דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: שזה היה בחתונה והתלהבתי.. אבל כולם הלכו=/ השיר מזכיר לי: זה שיר מדהים.. הוא עושה לי טוב בכל פעם שאני שומעת אותו. הוא לא בדיוק מזכיר לי משו.. איזה מגניב אם מישו היה מקדיש לי אותו
חהחה בטח.

tbents

New member
:)

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) לא.. בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) לא.. המשפט המועדף בשיר: Was a time when I wasn't sure But you set my mind at ease There is no doubt you're in my heart now [טוב,לא בדיוק שורה
] מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? אווו לפני מלאאאא זמןןן,לוזוכרת מתי.. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? הרגילה:) זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:אף אחד! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: רק אקסלללל
דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: איי
דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: חברה שלי התקשרה ואמרה לי שהיא חזרה לחבר שלה,איזה כיףףף:) השיר מזכיר לי: דברים לא נחמדים מדי..

my songgggggggg

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא)ברורררר בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא)לא המשפט המועדף בשיר:All we need is just a little patience" I'VE BEEN WALKING THE STREETS AT NIGHT JUST TRYING TO GET IT RIGHT מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה?אתמול...והיום ניגנתי אותו מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה?רגילה זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:כל אחד שהוא לא גאנז זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:.... דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:לא קרה דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע:לא זוכרת אם קרה השיר מזכיר לי:מממ..מאיפה לי? חח

אופס עניתי מתי בפעם האחרונה במקום

בפעם הראשונה חח איזה דפוקה אניי לא זוכרת בדיוק מתי שמעתי פעם ראשונה

Lady in red2

New member
זה בסדר אם אני מקצרת?

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) כמובן! בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) לא המשפט המועדף בשיר: Said sugar take the time 'Cause the lights are shining bright מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לא זוכרת... לפני שנה ומשהו. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? לא מכירה גרסה אחרת. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: כולם, רק ביצוע של גאנס. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: רק גאנס.

eran377

New member
יאללה נתחרע.

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא)
בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא)
המשפט המועדף בשיר: Said sugar take the time cause the lights are shining bright מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? שנה וחצי אחורה. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? הגרסא מההופעה בטוקיו
זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: סליפנוט. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: היהודים
דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זכור לי משהו... דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: כנ"ל. השיר מזכיר לי: כמה שבא לי לקנות גיטרה אקוסטית טובה

אוי זה שיר יפה

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) לא המשפט המועדף בשיר: I've been walking the streets at night, just rying to get it right מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? בכיתה ה', לפני 6 שנים. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? יש?
זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: קלי קלארקסון
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אין, שירים של גאנז לא מחדשים, לפחות לא את פיישנס
דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא חושב שהיה. דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: קיבלתי SMS חמווווד השיר מזכיר לי: ילדה מפורום פאוור מטאל

l u d

New member
^^

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) בחמשת הפחות מועדפים שלי? לא המשפט המועדף בשיר: לא מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני כמעט חצי שנה מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? הרגילה זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: kiss זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: זה לא ממש אמן אחר, פשוט הייתי רוצה לשמוע גרסה שדאף\איזי היו שרים במקום אקסל דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כל מיני, כי זה בדרך כלל שיר שמעודד אותי דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: לא ממש זוכרת השיר מזכיר לי: את הימים הטובים של גאנס

למעלה