תנחומים לאבישג

../images/Emo201.gif תנחומים לאבישג

ג'ייסון, בעלה לשעבר ואבי שתיים מבנותיה של אבישג נפטר השבוע באופן פתאומי. הלוויה התקיימה ביום א'. השבעה - בקריית טבעון.

ayaly2

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo16.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gifמשתתפת בצערך

../images/Emo201.gif תנחומיי לאבישג ולבנות היקרות ../images/Emo201.gif

מאז יום חמישי כשנודע לי על המקרה העצוב התלבטתי רבות האם להעלות הודעה בפורום... מצד אחד רציתי שחברים נתמוך, נעודד ,נחבק ונביע את אהבתנו לאבישג, מצד שני לא ידעתי אם היא בכלל מעוניינת לחשוף עניין אישי ופרטי ולמרות שדיברנו מספר פעמים מאז הבשורה זה הדבר האחרון שעלה בדעתי לשאול אותה ברגעים כאלה. עכשיו כשאילן עשה זאת בכבוד רב ובעדינות הראוייה אני מבקש לשלוח בשמי ובשם כל חברי וחברות הפורום את תנחומינו הכנים לאבישג ולבנות המקסימות ( ביחוד לנעמי הקטנה שנאלצת לעבור התמודדות כזו בגיל כ"כ צעיר
) שלא תדעו עוד צער!!!!! היו חזקות ככל שניתן במצב זה אני ואנחנו פה עבורכן
תהא נשמתו של ג'ייסון צרורה בצרור החיים

../images/Emo140.gifתודה

גם לדודי שהתאפק ולא סיפר וגם לאילן שלא התאפק וסיפר וגם למי שצרף את השתתפותו בכתב וגם למי שצרף את השתתפותו בלב. ומצד שני- מי שרוצה לראות מה כתבתי לבתי הבכורה, הנמצאת בטיול הגדול בדרום אמריקה, על אירועי הלוויה והשבעה- מוזמן לבקש עותק. נשבעת לכם, חוש ההומור שלי עוזר לי במיוחד ברגעים קשים. שוב- תודה!

גליתוי

New member
אבישג משתתפת בצערכן וחוש הומור...

אין ספק שיש לך! וכמו שאמרת אין כמו חוש הומור לרגעים קשים!
גלית

קרנובה

New member
תנחומים לאבישג ובנותייה

הצטערתי מאוד לקרוא באיחור מה על האובדן שלכן,קשה לי לתאר איך מרככים את המהלומה הקשה הזאת לילדות,אבל יש לי תחושה שחוש ההומור שלך והאופטימיות הקוסמית הן התרופה הכי טובה,וכמובן לדבר,ולשתף והזמן הוא הרופא הכי טוב,חיזקי ואימצי,נשיקות,קרנובה.

כל כך הרבה חיבוקים עם פרצוף עצוב.....

תודה, תודה , תודה לכולכם. אני מאד מתרגשת מתשומת הלב גם בעולם הוירטואלי וגם בעולם האמיתי. כל כך הרבה אהבה ,דאגה ועזרה מורעפים עלינו. אבל, באמת, אם מישהו רוצה לעזור ולשפר את הרגשתי- שילחו לי בדיחה!(עדיפות לבדיחות גסות!) חיוך! משהו!

עינבלית

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif

רצית חיוכים? קיבלת! בדיחה... רק פנים אל פנים, או לפחות בטלפון. כשניפגש, תזכירי לי שאני חייבת לך סיפור מצחיק, מילות הקוד:צפת,טבריה,כנרת.

למעלה