Mירב

New member
../images/Emo201.gif

TGIF אחד השבועות הגרועים בחיי נגמר סופסוף יהיה טוב?

joy21

New member
בסוף יהיה טוב...

ובינתיים, אנחנו פה בשבילך... כולם ביחד: ohhhhhhhhhhhhhhh תחזיקי מעמד..

Mירב

New member
כנראה שבסוף באמת יהיה טוב...

אבל פשוט שינויים הם תמיד מפחידים, ובייחוד כשהם נוחתים עלייך בזמן שהכי פחות ציפית, ושדווקא הרגשת הכי נוח איפה שהיית.... אבל כנראה שיש אנשים שנגזר עליהם כל הזמן להמציא את עצמם מחדש... שלא ישמעמם או משהו? ואיך כל זה מתקשר לפורום? אה, זה פשוט: שצריכים
ואין אף אחד בסביבה, נזכרים....

billc

New member
אני גם לא בתקופה פצצה

גם אני בעקבות שינוי (שינוי יחסית גדול) באתי לקראת השינוי הזה עם הרבה אנרגיה בנתיים נזרקתי למיים העמוקים, ועוד מיליון בלגנים בכל מקרה אני שמח שעבר לך...לי כנראה זה יקרה עוד חודש

Mירב

New member
../images/Emo24.gif

וואו, ואיך הולך לך עם השינוי הזה? לפחות באת אליו עם הרבה אנרגיה... עלי זה נפל בהפתעה, אז זה הוציא ממני את האנרגיות לכמה ימים, רק עכשיו אני מתחילה להרגיש שיש לי אנרגיות לקבל את השינוי הזה ולמצוא בו את החיובי (with a LOT of help from my friends
) אז עוד לא עבר... זה רק מתחיל! אגב, אתה עדיין באטלנטה? אני כנראה מגיעה לשם לאיזה וויקאנד החודש או בחודש הבא!!

billc

New member
לא

באטלנטה, זה חלק מהשינוי.. בנתיים השינוי SUCKS ... אבל מוקדם לשפוט. נקווה שזה חבלי לידה

Mירב

New member
היי, לאן שלחו אותך?!

טוב אתה לא חייב לספר, אני סתם סקרנית

gonna have to pick it up

well- it's going the right direction, i think I just got a place to live. so now- in 4 days I have to: Ace 2 mid-terms, get free or very cheap furniture, move, do the other ton of homeework I have, and completely ignore the panic attack sneeking up on me each time I try to stop doing 5 things at a time
feel free to spill the guts- I don't think anyone else is litening :)

Mירב

New member
אה ועוד משהו מנסיון

למה להיכנס ללחץ? עוד 4 ימים את עוברת ואין לך רהיטים? אז מה? אפשר לחיות כמה זמן בלי רהיטים, ולהוסיף לאט-לאט כל פעם משהו. תאמיני לי - been there...

yeah...I know...I'm working

on all possible angles , I was mostly looking on craigslist- didn't know this one I will probably live without stuff for a while , I'm maily worried about the mattress situation, I've been crashing at friends and need a good sleep before my exams (sleeping at school is nice, but it's getting cold) plans that change without warning make life a lot more challenging) meanwhile: homework

billc

New member
כל הכבוד לך

אני עם הפינוק שלי, כנראה לא הייתי מסתדר למרות שאני זוכר בתקופת האונברסיטה חייתי בצנעה. זכור לי מקרה מצחיק..שאני וחברה שלי באותה תקופה חיברנו שתי מיטות יחיד והפסיכית הזאת קפצה לי על המיטה.. החלטתי גם לקפוץ ושברתי אותה..נאלצתי לישון על מיטה שבורה במשך שני סמסטרים.. בהצלחה.

this is OK

I got spoiled at well I lived in a tent travelling for over 2 years, and now I'm complaining about a room... I guess I got old and I have other priorities

ולפעמים...

שינויים נמדדים לאורך זמן, מה שהיום יכול להיות קשה ובעל רגשות חרטה, יכול בהמשך להפוך לשינוי לטובה ולקרש קפיצה בהמשך. (אני רק מקווה שאני לא נשמע כמו ירון ליבנה או משהו כזה..). מקווה שזה המקרה גם אצלך.

Mירב

New member
../images/Emo6.gif ירון ליבנה

יו אני ממש מרגישה שאנחנו הופכים ל"קהילה" כזה, גם אתם?

למעלה