איזה מתח איזו דרמה...........

המונשרי

New member
../images/Emo202.gifאיזה מתח איזו דרמה...........

האם נטלי (מהמעמולים של סימה ממגדל העמק) תבחר בחבר- ותענה בחיוב להצעת נישואיו או שאולי תבחר בהמשך קריירת הדוגמנות?? כוססים ציפורניים...

די לעקוץ, היא כוסית....

ואיזה באסה עם החבר הזה? מה הבעיה להתחתן בסוף התכנית... בטח המפיקים ארגנו איזה משהו. דווקא את הכי כוסית ואת זאת עם האופי הכי טוב ישר מעיפים.

ZIV E

New member
אני לא מבין את החבר שלה...

למה הוא החליט להרוס לה את הסיכוי לזכות בתוכנית? מה,הוא לא יכל לחכות עוד קצת זמן עם הצעת הנישואין?

אני עדיין לא מבינה למה אי אפשר להתח

להתחתן** שתסתיים התוכנית... מה הקטע שזה יהיה באמצע התוכנית??!

איך קריירה ובעל יכולים להתנגש...?

למה הוא לא ממתין...? איך זה קורה בדיוק בפרק של השמלות כלה? לדעתי תקציר הפרק הבא לא באמת מספר הכל...

TINKERBELL 15

New member
זה פשוט מגעיל, לדעתי...

אנלא דעת אם זה החבר או הפקת התכנית - אבל דפקו לה תקריירה! אני כבר לא מאמינה בספויילרים אבל לדעתי היא תבחר בחבר וזה הדבר הכי מגעיל שיש לעשות לה ככה.

אני כמובן עוד לא ראיתי את הפרק

אבל לא מאמין שהעיפו אותה מהתוכנית כי קיבלה הצעת נישואין. בטח ההדחה שלה תהיה על רקע ההצעה, או איכשהו תקושר להצעה (למשל, יגידו שנטלי איבדה את המוטיבציה בגלל שקיבלה הצעה). כמו בכל ריאליטי, הם מחפשים גימיקים וכותרות, אבל לא חושב שיכריחו אותה פשוטו כמשמעו לבחור בין הצעת נישואין לבין ההשתתפות בתוכנית.

ס פ י ר 12

New member
זה ממש דביליי

למה זה יהרוס לה את הקריירה? אין שום דוגמנית שנשואה בעולם? סתם מחפשים דרכים לעשות קצת אקשן...

ברודי

New member
זה כזה מעאפן

מאיפה החבר הזה צץ פתאום ומה נסגר איתו? היה כ"כ דחוף לו עכשיו עכשיו להציע לה נישואין באמצע העולם ובלי קשר לכלום?! לפי דעתי מההפקה פנו אליו ולא להפך, ואם נטלי תסכים לוותר על הסידרה בשבילו יהיה חבל כי היא באמת מהיפות שמה ואחת הנורמליות שבחבורה. [והוא קצת מכוער
]

ט ל ו ש1

New member
../images/Emo6.gifחחח באמת מה בוער לו../images/Emo35.gif

אבל נגיד וזה דחוף..היא יכולה להסכים אבל לא חייבת לפרוש

doron7m

New member
תראו לפי דעתי...

היא כוסית והכל ואני מאוד מחבב אותה והיא הכי הגיונית שם(וגם מישלוש שלי!!!) אבללללללללללל נראה לי שההפקה רוצה להתפטר ממנה אז הם מנסים לעשות את זה ככה דווקא בפרק של השמלות כלה... אבל היא ה זה חמודה!!!

למעלה