ביקור בסט של "יומני הערפד"

../images/Emo202.gifביקור בסט של "יומני הערפד"../images/Emo202.gif

אני חושבת שיש ספוילרים,אני לא בטוחה..
אומנם לא מראים פה את איאן,נינה או פול..אבל השחקנים האחרים מדברים
שאלו אותם אם יש סיכוי שיהיה פרק עם גרסא מוזיקלית כמו "GLEE" אז הם צחקו וקנדיס(קרוליין) אמרה "אני מניחה שכולם ראו שדיימון יודע לרקוד"
http://www.tvsquad.com/2010/12/10/the-vampire-diaries-set-visit-season-2/

Orush the Best

New member
חחש מספוילרים X_X../images/Emo183.gif

אז אני לא אראה
אבל לגביי הפרק המוזיקאלי.. ואואיאויאויאאוי באליייייי!$@
כמו שעשו בבאפי

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif אפשרי לעתיד (?)+../images/Emo58.gif לשידורי HOT

אני מאוד אשמח אם יהיה פרק מוזיקלי, למרות שאני לא בטוחה מה בדיוק יהיה "התירוץ" שלהם ללמה הם שרים. את התירוץ היחיד שהצלחתי לחשוב עליו חוץ מ"כי בא להם" העתקתי באופן מאוד מודע ממקום אחר. (טוב, הם הרבה יותר מוכשרים ממני, אחרי הכל...).

Ayelet 363

New member
אה- ../images/Emo58.gif לעונה 2 - שכחתי לכתוב...

קצת קשה לי גם לראות איך זה ישתלב עם העלילה כרגע... ינסו להביס את קלאוס דרך מוזיקה? לכן אני מתקשה להאמין שפרק מוזיקלי יתאים לעלילה כרגע (אבל הם בהחלט יכולים להפתיע).

Ayelet 363

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

אני מושפעת בטירוף (טוב, אל תשכחו שאת מה שצופים רגילים חוו באיזה 7 שנים אני חוויתי בבערך חודשיים)... XD וקשה לי להפסיק לחפור על זה.

Ayelet 363

New member
שוב שכחתי לכתוב משהו... >< לא סתם חודשיים,

אלא חודשיים יחסית לא מזמן (טוב, זה לא תירוץ. אני מכונה אנושית לחפירות באפי).

חחח אני מבינה אותך כי לא מזמן סיימתי לראות

שוב את באפי ואנג'ל מההתחלה ועזבי שהייתי לי פעם אובססיה..חברה שלי הייתה קוראת לי פיית' ואני קראתי לה באפי
וגם יש לי ספר ומשחק לפלייסטיישן 2

Ayelet 363

New member
../images/Emo6.gif מגניב

אני תוהה אם ייצא לי לראות את שתי הסדרות מתישהו בפעם השנייה (ויותר). אני מאוד מקווה... אבל כרגע יש לי דיי סדרות שעוד לא סיימתי לראות ואני רוצה וסדרות שלא ראיתי בכלל...

Ayelet 363

New member
ראיתי בצפייה ישירה...

מותר לתת קישור אם זה במסר? אם כן, אני אביא לך בשמחה- למרות שהבנתי שחלק מהפרקים כבר לא עובדים שם (אני ואחותי חיפשנו קטע ספציפי מפרק וכלום שם לא עבד).

Ayelet 363

New member
אה, וגם אני ראיתי באיכות גרועה

ובלי כתוביות (ואני דיי חייבת כתוביות)- למרות שנדמה לי שראיתי איפשהו לצפייה ישירה עם כתוביות, אבל לא הייתה את העונה הראשונה, וכבר המשכתי לצפות מאיפה שהתחלתי...

בלי כתוביות זה חמור...אני ראיתי עד עונה 4

ומכירה את הסיפור..את הצלחת להבין?(למשל יומני הערפד אני 70 אחוז מבינה בלי תרגום)

Ayelet 363

New member
הממ... היו הרבה קטעים שחזרתי בהם אחורה, אבל

את הרוב הגדול כן, וגם אחותי... אבל אני בהחלט מבינה שבלי כתוביות זה קשה. לתת לך קישור בכל זאת (במסר, כמובן, אם מותר)?

../images/Emo215.gifכן,אני ממש אודה לך!

אני ממש מתגעגעת לסדרה הזאת ...במיוחד אחרי שהשחקנית של ווילו משחקת ב'איך פגשתי את אמא' ואני כל הזמן משווה בין הדמויות

למעלה