בנות!!!! לעולם לא תנחשו מה עשו למעננו!

TheOnlyBada

New member
../images/Emo202.gif בנות!!!! לעולם לא תנחשו מה עשו למעננו!

MCR החליטו להשמיע את השיר החדש שלהם NA NA NA ברדיו!! שיר מלא!! עכשיו, אני לא יודעת את הסיבה לכך, אבל זה באמת משנה?! יש לנו את השיר החדש מתוך האלבום הרביעי!!!!!!!!! הנה הלינק, אני כבר חופרת עליו קרוב לשעה XDDDD מקווה שתהנו ממנו בדיוק כמוני

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאו.מיי.פריקינג.גאדדדדדדדדדדדדדדדדדד3333>

אומייגאד אני כלכך מאושרת;; כלכך התגעגעתי אליהם יואו
מדהימים מדהימים מדהימיייייייים

../images/Emo216.gifדמעות של א-ו-ש-ר!!!!!!!!!!!../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif

כפרעליההההההההההההההההההם!!!!!!!!!!!! שיר טוב מאוד

Hadar way

New member
איזה אוווווווווווווווווווווווווושר ../images/Emo23.gif

הוא שיר שונה כזה, אבל הוא ממש חמוד

NoAmItA ChAn

New member
אומגגגגגגג!!! איזה שיר חמודדדדד!!!

הוא שונה לגמרי מהאלבום השני והראשון. הם ממש פיתחו צליל אחר. אבל יא, זה כזה יפההה *_____* יאללה חרישות!

TheOnlyBada

New member
../images/Emo202.gif חח כן, ויום אחרי שהוידיאו יצא,

ג'רארד כתב בטוויטר כזה, "אתמול בלילה הוידיאו היה מקום 11, ועכשיו הוא מקום 7! אם נגיע למקום 1, אנחנו נצטרך לעשות משהו נחמד! "XD אני תוהה אם זה זה XDD אולי הם יספקו לנו עוד תמונות סקסיות שלהם *-* הו הלוואי!!! XDDDD

../images/Emo216.gifאיזה וידאו..?../images/Emo122.gif

הפרומו לאלבום??איפה ובאיזה מצעד?!חחחחח

TheOnlyBada

New member
../images/Emo202.gif בהכי השמעות ביוטיוב XDD

אחרי שג'רארד פירסם את התגובה הזאת, מלאאא אנשים מכל העולם הלכו ל"ערוץ" שלהם ביוטיוב וכאלה "מהר! חייבים להביא את זה למקום ראשון!", "תלחצו כל הזמן פליי!", "MCR שולטים!". ואפילו התחיל שם וויכוח בין איהז מישהו שטען שMCR הם אימואים, והמוזיקה שלהם היא דיכאונית, ואנשים מתאבדים בגללה זה. הייתם צריכים לראות איך האנשים שם תקפו אותו! XD זה היה כל כך מצחיק לקריאה XDD בן אדם טיפש שלא מבין בכלום! TT_TT MCR הם כמו המעודדות הפרטיות שלי! ^^ עם החצאיות והקוקיות והכל XDD פרנק נראה סקסי ככה

NoAmItA ChAn

New member
XDDDDDDDDDDDDD

אוקיי, הרגת אותי בסוף XDDDDDDDDDDDDD והקטע העצוב\המצחיק הוא שאני בהחלט יכולה לדמיין אותם עם קוקיות ועם פונפונים וחצאיות XDDDDDDDDDD

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif אמ.אני לא יודעת..

הוא חביב ושונה, אבל לאדעת. העיקר שחזרו להראות סימני חיים

NotFamous

New member
וואיייייייי מלכים ../images/Emo47.gif

שונה אומנם, לגמרי. אבל אהבתי +!!

oODamnRegretOo

New member
חדשות!!!!1

פראנק כתב באתר שכבר ב22 בנובמבר ונכל למצוא את הדיסק בחוניו (אומנם לא אלנו, ברור... אבל אחרי כמה שבועות ארוכים של המנה אולי D:) והם פרסמו את רשימת השירים!: 1. Look Alive, Sunshine 2. Na Na Na (Na Na Na Na Na Na Na Na Na) 3. Bulletproof Heart 4. SING 5. Planetary (GO!) 6. The Only Hope For Me is You 7. Jet-Star and the Kobra Kid/Traffic Report 8. Party Poison 9. Save Yourself, I'll Hold Them Back 10. S/C/A/R/E/C/R/O/W 11. Summertime 12. DESTROYA 13. The Kids From Yesterday 14. Goodnite, Dr. Death 15. Vampire Money קצת מאוכזבת שבאמת קראו לשיר NANANA >< כל מקרה, זה נראה מבטיח D: וווואי איזו התרגשות אלוהים

למעלה