דיק וג'יין עושים את זה

../images/Emo202.gifדיק וג'יין עושים את זה../images/Emo202.gif

אללללה איזה סרט קורע!!! הייתי עם צור וסיון והיה מצחיק אחושרמוטה! מי שלא רצה לבוא הפסיד. כל התירוצים לא עובדים עליי!! הפסדתם.. צור סיון צור סיון צור סיון. הם היו!!

שכחתי את הביקרות ../images/Emo122.gif

מצחיק
מאוד מצחיק
ג'ים קארי גאון על!
זהו... אין הרבה מה לכתוב על קומדיות
לילה טוב

sivani

New member
היה כיף מטאלללל ../images/Emo47.gif

בעיה של כולכם שלא באתם

טשיייייייייי

אה אה אה!!! עכשיו את עושה לי מצפון!!! באסה לי תכלס שלא באתי, אבל את יודעת שאני אוהבת אותך !!! חוץ מזה שבוע הבא נוסעים! אני מקווה שיהיה סרט טוב כמו עם החתיך ההוא...נו את יודעת למי אני מתכוונת... אה וטשיייייייייי את בת 17 שבוע הבאאאאאאאאאאא למי שלא יודע!!!

אה ועוד משהו...

רק אתמול ראיתי פעם ראשונה את הסרט ריקוד מושחט...כן עצוב עצוב... (שראיתי רק עכשיו)...איזה סרט יפה!!!

סרט מדהייייים!!

שבוע הבא הולכים להוסטל. לפי התקציר זה נראה סרט אימה מעפן שממש מתאים לי לראות ולצחוק עליו עם החבר'ה כי זה מנהג שלנו לצחוק על סרטי אימה (ואז רק אני אוכלת סרטים מזה
) אבל רק היום קלטתי שזה סרט של טרנטינו אז זה בטח יהיה רציני ומצויין ולא אחד כזה שצוחקים עליו כמו הקללה והצלצול. חבורה של נערי קולג' אמריקאים יוצאים לטיול תרמילאים באירופה, במטרה לבלות ולמצוא בחורות משגעות. כאשר הם שומעים על הוסטל במזרח אירופה עם הבחורות הכי חמות וקלות להשגה שיש, הם תופסים את הרכבת הראשונה לשם. אולם הם מוצאים עצמם כלואים בסיוט כאשר הם הופכים למטרות של ארגון בינלאומי שמתמחה בעינויים ורצח למטרות הנאה של אנשים עשירים.

maya metal

New member
זה כזה מלחיץ!!!

תחשבו שיש אנשים בחיים שהולכים לקנות חלב או משהו ונחטפים לסרטי סנאף!! כל העשירים המשועממים האלה... חולי רוח!!!!.

DredLox

New member
רק עכשיו ראיתי את:

מופע הקולנוע של רוקי. מזה הסרט הזה? לא ברור : ) יאללה, מומחים, תסבירו לי את כל התופעה הזאת...

למעלה