האמת שמאחורי התמונה

m i c k e y 15

New member
../images/Emo202.gifהאמת שמאחורי התמונה../images/Emo6.gif

הנה שוב הפינה..חח שאני אזביר שוב למי שלא יודעת עדיין מה לעשות.. אני שמה תמונה של מקפליי או 2 ואתם צריכים לדובב אותה..כלומר לכתוב מה הם אומרים או חושבים בהתאם לתמונה.
אז הנה תמונה הראשונה

m i c k e y 15

New member
תמונה שניה+כתבה../images/Emo9.gif

נכון שאמרתי עם כל פעם שאני עושה את הפינה אני גם יביא כתבה שלהם..כי יש לי מיליון חח אז הנה
26.gif>1
26.gif>2 -ההמשך זה כזה חמוד
[הכתבה]

m i c k e y 15

New member
פהפההפה

הארי: "yeah man..cause im too cool for school..AND im in a band dude! and my hair is just fab!" דני: "רולרקוסטר...אוף לאבבב..רולרקוסטר..אוו אוו אוו..וידיים!" [נו מוזיקת דיסקו כזאת..משו כזה חח]

JuSt My LuCk

New member
חחחחחחחחחח XDDDDDDDD פאק על מה אני חושבת XD

דני והארי מדברים ביניהם: "וואי הארי זה היה פשוט....פשוט...פשוט...וואואואוואואווווווווווווו!" "כן דני אני יודע אחרי הכל זהו אני ג'אד הארי ג'אד" (מבט סקסי) "אויי הארי!! זהירות צלם!!!!!!!!!!!!!!!!!" "שחק אותה קול דני!!!" דני:"יו יו יו צלם!! הלכנו אממ... כן הלכנו שניה.... אהה..... לשמוע מוזיקה כן כן זה הכל!!" הארי: "כן שמענו עכשיו את המוזיקה הכי טובה שהייתה לי אוי אופס ששמעתי בחיים שלי"

just Kaya

New member
אוווווווווווו. [על הכתבה]

דני מביא את המס' פלא שלו לכולם! D::: אני אבקש ממנו שאני אפגוש 'תו. ^_________^ ואם הוא לא יסכים להביא לי; אני אבכה לו שהיה כתוב בעיתון לפני כמה שנים שהוא מביא את זה לכולם. D: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Lex 1

New member
אוו! ../images/Emo12.gif ראש1 לקחו מהכתבה הזאת לכתבת שער

שהייתה אצלם לפני שנה, ב-20 עובדות שלא ידעתם על מקפליי.. טחחח פשוט תרגמו הכל. אז צילמתי להוכחה אם זה מעניין מישהי (וכן שמרתי את הגליון מלפני שנה
)
**אממ כן.. יצא קצת מטושטש ומחוק בצדדים אבל רק כדי להראות לך את העיקרון. **ואולי גם רובכם יודעות על זה אבל הרגשתי צורך לשתף
. בכל אופן הכתבה נחמדה (תודה מיכל
) אבל אולי הגיע הזמן שראש1 ישקיעו ויעשו איתם ראיון כמו שהם עושים עם סלבס אחרים.

m i c k e y 15

New member
אני והמוח המלוכלך שלי..../images/Emo2.gif

טום: "אההההההההה דאגייי אתה ראית מה הארי עשה שם?!?!?"
דאגי: "אכן..ראיתי את הזוועות.."
הארי: " אני לא מאמין שלא שטפתי את זה עדיין מהפה!! זה ראיות! זה היה..זה היה..איווו"
דני: "אתה מתכוון..זה היה מדהים!!"
טום:"שיטט והוא מרח את זה גם עלינווו איייייייי"
דאגי: "אני חושב שזה הזמן לצאת מהארון הארי.."
[נו יצא שחשבתי על זה ככה
..אופססססס
]

איקי! ראשכחול מיק...|בלעע| אבל דאגי חמוד XDDD

הממ הנה הניסיון שלי: טום- ;קול ילדותי; אבל דאגיייייייייייייייייי דאגי- ;קול בוגר; מקלחת! אתה כה מלוכלך! [XD] הארי- ;קול ילדותי; אמאאאאאאאאאאאאאאאא! דני- ;קול בוגר, מושך את הארי לכיוון המטבח; תסיים את ארוחת הערב שלך, פרחח! אמ.. כן. לא מצחיק. אבל לא איכפת לי!!

m i c k e y 15

New member
זה באמת היה יותר מדיי..אז ../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif

אני לא יודעת מה עבר עליי..חח

sweet shir

New member
חחחחח זה לא היה יותר מדי.

טוב, זאת רק אני. אני סוטה. אני גם רואה הכי גאים שיש וקוראת NC-17.

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifנמ. לראות הכי גאים שיש

זה לא סוטה.
וחוצמיזה, הם לא עשו שומדבר רע או מגעיל

sweet shir

New member
חחחחח לראות הכי גאים שיש זה נסגדD:

וזה לא אשמתי שיש לי חברות שטוחנות לי בראש שזה פורנו. באמצע אוטובוס מלא אנשים >< זה לא פורנו למען השם!! פורנו זה סקס ללא עלילה! יש המון עלילה בהכי גאים שיש. או שלא. חחחחחחחחחחחחחחח אבל עדיין זה לא פורנו למען השם%#@%#@ $% ~מוציאה תסכולים~ חחחח סורי

למעלה