האמת שמאחורי התמונה

גלולייי

New member
חחחחחחח ../images/Emo3.gif

מי לא נמשך לדאגי? ררררר חחח סתם זה ממש הצחיק אותיי XD

butbut

New member
כן,זה נכון..כולם גם מפנטזים על דאגי.

למרות שדני הוא יותר דמות לפינטוז.חחח

butbut

New member
חח עולה לי בראש כשאני רואה את זה :

דני:"הארי תתישר" הארי:"אתה לוחץ חזק מידיי!!" טום: "דאגי אתה דורך לי על הרגל" דאגי:*חושב לעצמו* "רק אני הכי נורמאלי מבין כולם?טוב נו,מישהו חייב לעשות את זה..במיוחד בגלל העוזרת הפצצה של הצלם שכרגע עוברת כאן..אני חייב את המספר שלה להלילה".

מנסה לראושנה [אני גרועה בזה.]

על הראשונה: טום+הארי: "דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדאאאאאאגגגגגיייייייי ><" דאגי: "לא לא, זה דני הזקן לא אני. -_-" דני: "מה מה מה? שוב, לא שמעתי" על השניה: דני: IHarry Harry' it's all abuot you! ;) הארי: you DAMN tight it is.

DoLi it is Me

New member
אנייייי ../images/Emo80.gif ../images/Emo108.gif

טום[צורח ושר]:"אם אתה רואאהה אז קח אוותיייי אתה שומע זאת אני אנייייי שררהה אליךךך" דאגי: "הלהקה שלנו מידרדרת בקצב מהיר לורוד!!" הארי [במבטא בריטי קשהה]: "אוהו דאגי אני בשוק ממך!!!!!"[בעע יצא גרוע] דני: " הי אני דני הסקסי ועזבו אני סתם לא קשור אליהם" לעע ><

butbut

New member
חחח את יודעת זה מה זה נכון..

כשהיארי מנסה להגיד משהו והוא או מתפלא,או מנסה להיות קיצוני הוא עושה מבטא בריטי חזק..אבל ממש ממש ממש=]

טוב ננסה..

טום:"היי דאגי, אכלתי שום מריחים?" הארי:"וואי דאגי ,תבדוק גם לי!!!" דני:"נו הארי גם אני רוצה!! תבדוק לי!! נו נו אל תיהיה זבל!!! אני הייתי בודק לך אם היית מבקש!!!" דאגי:"......."I'am working with chimps "

טוב ננסה..

טום:"היי דאגי, אכלתי שום מריחים?" הארי:"וואי דאגי ,תבדוק גם לי!!!" דני:"נו הארי גם אני רוצה!! תבדוק לי!! נו נו אל תיהיה זבל!!! אני הייתי בודק לך אם היית מבקש!!!" דאגי:"......."I'am working with chimps " גרוע ברמות!!! טוב תרחמו עלי אני עייפה ומחורפנת.....

למעלה