האנה מונטנה בטלוויזיה ובקולנוע

../images/Emo202.gifהאנה מונטנה בטלוויזיה ובקולנוע../images/Emo44.gif

מכיוון שהתחיל חודש מרץ ואיתו תתחיל ה"האנה-מאניה" במסכי הטלוויזיה ובקולנוע,החלטתי לעשות קצת סדר,לתת לכם פרטים ולהקל עליכם עם כל הבלגן שעומד לבוא עלינו (לטובה!
)
האנה מונטנה - כל העונות מההתחלה - ג'טיקס
כבר ב14 בפברואר הודיעו הבעלים של ערוץ ג'טיקס על רכישת כל העונות של הסדרה "האנה מונטנה" והתחלת הקרנתן של העונות אחת ושתיים לפני התחלת השידור של העונה השלישית. שידורי העונה הראשונה יחלו בספיישל מיוחד שיימשך כל סוף השבוע החל מיום שישי,ה-6 במרץ. הסדרה תשודר כל יום בשעה 17:55 החל מיום ראשון,ה8 במרץ. ג'טיקס - ערוץ 82 בHOT אפיק 45 בYES
האנה מונטנה - הסרט
במאי: פיטר צ'לסום שחקנים: מיילי סיירוס,בילי ריי סיירוס,הת'ר לוקליר,ונסה וויליאמס,אמילי אוסמנט,מיטשל מוסו,טיילור סוויפט. כאשר הפופולאריות של האנה מונטנה מתחילה להשתלט על חייה, אביה מעודד אותה לחזור לעיר הולדתה בטנסי, שם היא מבינה את המשמעות של הדברים החשובים באמת בחיים. הסרט יוצג באקרנים ברחבי הארץ החל מה9 באפריל. לאתר רב חן - http://www.rav-hen.com/ComingSoonIn.aspx?ComID=89&month=4 (למי שמעוניין - החל מה5 במרץ יוצג הסרט של האחים ג'ונאס - Jonas Brothers: The 3D Concert Experience שמאוד מזכיר את הסרט של מיילי והאנה מונטנה שיצא לפני שנה וכולל בתוכו הופעות של טיילור סוויפט ודמי לובאטו. לאתר רב חן - http://www.rav-hen.co.il/ComingSoonIn.aspx?ComID=155&month=3) אחרי שהבהרנו הכל,אני מניחה שכל מה שנשאר זה..לחכות

תודה רבה לך!../images/Emo24.gifשיגיע כבר ה-8!

האנה מונטנה זה ממש אחד הסדרות שלא משנה כמה פעמים נראה זה בחיים לא ימאס

sapirze

New member
תודה על המידע

את מחקת לי את ההודעה שכתבתי בה על הספיישל ביום שישי ?.. בכל מקרה, אני כבר מחכה לסרט של האנה והג'ונאס

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo15.gifתודה רבה מורצ' :)

ולא הבנתי, יש מרתון פרקים בסופשבוע ואז מיום ראשון העונה ה3?

לא.

בסוף השבוע יש את שני הפרקים הראשונים של העונה הראשונה ועוד כמה דברים כמו Express Yourself וראיונות עם מיילי. מיום ראשון זה ממשיך לפרק השלישי,הרביעי וכן הלאה.

sapirze

New member
דווקא את טועה..

ראיתי את כל הפרקים ששידרו ביום שיש וביום שבצ[שידרו יומיים -שישי ושבת] וביום ראשון התחילו לשדר הכל מההתחלה.. כלומר, יום שישי שידרו את שלושת הפרקים הראשונים,יום שבת שידרו את השלושה הבאים, וביום ראשון התחילו לשדר הכל ממהתחלה.. אני ראיתי את כל הפרקים האלה בימי שישי,שבת וראשון .. כך שאת טועה.

כן,גם אחותי העירה לי על זה ביום ראשון../images/Emo9.gif

אני פשוט לא בבית כך שלא יכולתי לעקוב אחרי זה. אבל שמתי לב לכך שזה התחיל מההתחלה.

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo15.gifיואו הם כ"כ מעצבנים...הם כתבו בפינת המסך

"ספיישל האנה מונטנה....מאחורי הקלעים....סודות.....דברים מיוחדים...." וכלמיני כאלה, והיו פשוט שלושת הפרקים הראשונים של העונה הראשונה וזהו. ארררר

למעלה