הדמות השבועית- הקאמבק!

theEscapist

New member
../images/Emo202.gifהדמות השבועית- הקאמבק!../images/Emo98.gif../images/Emo28.gif

והדמות השבוע היא: מיסיס לאבט! סתם שיהיה ברור-
!!! תקציר חייה: מיסיס נלי לאבט, בשמה המלא, היא הדמות הנשית הראשית בסרט הנפלא "סוויני טוד". היא הכירה את סוויני עוד כשהוא קרא לעצמו בנג'מין (בארקר), ולמרות שאז בעלה כנראה עדיין היה בסביבה, היא תמיד... חיבבה את בנג'מין. (נו, ג'וני דפ, בכל זאת...) כשסוויני הזועף מגיע לבקר אצלה, היא קולטת כמה דברים: א. יש פה בחור ממש זועף, אבל אני אמכור לו פשטידה בכל זאת. ב. בגלל שהפשטידות שלי גרועות רצח (טיהי
) אני אשקה אותו בג'ין אח"כ. ג. הוא נראה לי ממש מוכר. קטע. ד. עזבו מוכר, הבחור סקסי, ולא משנה כמה איפור שחור יש לו מסביב לעיניים. ה.שיט, הפסיכית מהרחוב היא אישתו. נההה, היא מתה. כן. זהו. התוצאה הייתה שלאבט זיהתה את סוויני צ'יק צ'ק, והוא עבר לגור בחדר שמעל החנות שלה, ולגלח אנשים למחייתו. ולמחייתם. ברגע שסוויני סיים את עבודתו, הוא שלח את הקורבן האומלל אל לאבט במטבח למטה, וזו עשתה ממנו פשטידה. ככה הם האכילו חצי לונדון. הפסטורליה המופלאה נמשכה, עד שלילה אחד הכל הסתבך, ובאמת שאין לי כוח לסכם את הכל כי זה ארוך, ובכל מקרה ראיתם בעצמכם את הסרט. בשורה התחתונה, לאבט נזרקה לתנור ע"י סוויני, כאחרונת הפשטידות. מצער. מצד שני, טובי נקם את דמה. בסופו של דבר, הסצנה האחרונה של הסרט מלאה בדם, מוות ובעלת נופך טרגי מהמם, שהופך אותה לסצנה מופתית. בעיניי לפחות. אה, כן, כבר ציינתי שהיא הייתה חמה על סוויני? גם פינטזה על חתונה, שלא נדע... ועוד פרט חשוב מאין כמוהו- היא אימצה את טובי, השוליה של הספר ה"איטלקי", שהתייתם בנסיבות מחשידות, בלי שום קשר לסוויני, חלילה. מערכת היחסים שלהם היא מערכת יחסים מקסימה של אם ובנה, שבאמת מחממת את הלב. ולא, זה דווקא לא קשור לתנור הפעם. הלינק לדף על הדמות: http://www.imdb.com/character/ch0028297/ קצת על השחקנית: השחקנית שמגלמת את מיסיס לאבט היא, אני מניחה שכולנו יודעים כבר, הלנה בונהם קרטר. הלנה היא אישתו (לא באופן רשמי, אבל בכל זאת) של הבמאי ונושא הפורום הזה, טים ברטון, ויש להם שני ילדים משותפים. היא נולדה באנגליה למשפחה די מיוחסת בשנת 1966. היא התחילה את הקריירה בסרטים לפי הספרים של אי. אם. פורסטר, (סופר אנגלי). היא שיחקה ב"מועדון קרב", נובוקאין, פרנקנשטיין, הארי פוטר, ועוד די הרבה סרטים, וכמובן- מספר מרשים של סרטים של בעלה. הם נפגשו על הסט של כוכב הקופים (לפחות דבר טוב אחד יצא מהסרט הזה
) ומאז היא הופיעה בכל סרט שלו. כמובן שהיא גם שיחקה בכל מיני הפקות רנדומליות של שייקספיר. היא בריטית. כולם עושים את זה. גם היא, כמו כל שאר השחקנים בסרט "סוויני טוד" תרמה את קולה לפסקול, בהצלחה לא מבוטלת, בהתחשב בעובדה שהיא רחוקה מלהיות זמרת. ב"אליס", שיצא עוד שנה בדיוק (מרץ הבא!), היא מגלמת את המלכה האדומה. יש למה לחכות
הלינק: http://www.imdb.com/name/nm0000307/ וכמובן, פרט טריוויה בלתי-רלוונטי-בעליל היא לוהקה לתפקיד של בלטריקס לסטריינג' (בהארי פוטר) בגלל שמי שהייתה אמורה לגלם את התפקיד הזה- הלן מק'קרורי (או שאיך שלא כותבים את השם הזה בעברית) הייתה בהיריון מתקדם מדי. באופן אירוני למדי, הלן מגלמת את נרקיסה מאלפוי, וכשהלנה הצטרפה אליה לאיזה סצנה בסרט הבא שיצא, הם יכלה לצלם את הסצנה בגלל שהיא הייתה אחרי שהלנה כבר סיימה את ההיריון שלה
השאלות: 1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא? 2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת? 3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים? 4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו)? 5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה? 6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה? 7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב? 8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת? 9. מה חשבתם על השחקנית שלוהקה לתפקיד של הדמות? 10. הייתם מלהקים שחקנית אחרת? 11. הייתם רוצים לראות את השחקנית הזאת בעוד סרטים של טים בעתיד? (במקרה הזה, אני חושבת שאבוד לכם
)
שבוע נפלא לכולנו!

tali44

New member
כבר אמרתי שאני חולה על הכתיבה שלך?../images/Emo3.gif

1.דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא? כן! היא לגמרי עשתה את הסרט הזה (עם כל הכבוד לג'וני... כן?) 2.מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת? שהיא מאוהבת מעל לראש! (עזבו, אני עכשיו בהשפעה קשה של הסרט "היומן", אז אני מבקשת...) 3.ומה התכונה שאתם הכי שונאים? שהמטרה שלה מקדשות את האצמעים. 4.ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו)? לא יודעת...
5.הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה? תכלס, לא הייתה לי בעייה. היא חמימה וטובה אבל הכל עד שזה מגיע לגבול מסוים... או במלים אחרות- לא הייתי רוצה להתקרב אליה יותר מידי. 6.הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה? ממש לא! להיות אלמנה, מאוהבת בגבר שכל היום מתרוצצות לו במח מחשבות רצחניות, להשתוקק לילד ובלית ברירה להיפטר מהדבר הכי קרוב שהיה לה לבן, ולקינוח - להישרף באש ע"י בחיר ליבה. לא נראה לי מלבב במיוחד.
7.הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב? לא שידוע לי.
8.בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת? אני לא סובלת את השאלה הזאת, אף פעם לא עניתי עליה, וככל הנראה שאני גם אף פעם לא אענה עליה.
9.מה חשבתם על השחקנית שלוהקה לתפקיד של הדמות? היא ממש מתאימה - בריטית, אפלה, הלנה והכל טוב!! חוץ מזה שהיא תמיד רצתה לגלם את מיסיס לאבט משהייתה ילדה קטנה, והיא הכירה את השירים מילדותה - ככה שזה היה תפור עליה בכל מקרה. 10.הייתם מלהקים שחקנית אחרת? לא! כמו שאמרתי, תפור עליה עוד מלפני שהיא נולדה! 11.הייתם רוצים לראות את השחקנית הזאת בעוד סרטים של טים בעתיד? גם אם כן וגם אם לא - אין לי כל כך ברירה, אני אהיה חייבת לסבול אותה בשאר הסרטים של טים. אבל למזלי זה "סבל" מסוג טוב.

theEscapist

New member
תודה, תודה../images/Emo3.gif

את יודעת, זה מצחיק, כי אני מנסה לכתוב חיבור ובינתיים זה תקוע... אבל הפורום מתחיל לזוז! יש!

theEscapist

New member
ואני גם אענה

לפטופ שקולט אינטרנט בחדר. צ'ופר מטורף!!! 1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא? כן. מאוד. היא אדירה. ותכל'ס, אני מסכימה עם טלי- עושה את הסרט (ביחד עם השופט, סתם כי אני נורא אוהבת את אלן ריקמן...) 2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת? את האמהיות שלה והחום כלפי טובי. זה מקסים בעיניי. ואת המעשיות
3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים? את היכולת שלה לנתק את עצמה ממה שהיא עושה, ובאמת לתת למטרה לקדש את האמצעים 4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו)? פרקטיות, כאמור
5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה? יתכן, אבל מרחוק. בעיקר מרחוק מסוויני... 6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה? לאלאלאלאלא! אני מניחה שלא צריך להסביר יותר מדי 7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב? לא חושבת. מקווה שלא, עם כל הכבוד. בעצם זה סותר את מה שכתבתי בשאלה 5, אבל לא נורא. שטויות. 8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת? לא. אנושית בדיוק במידה עם טובי, ולא-אנושית בדיוק במידה עם הקורבנות, ולא זה ולא זה בדיוק במידה בכל מה שנוגע לסוויני. מושלם. 9. מה חשבתם על השחקנית שלוהקה לתפקיד של הדמות? תותחית, מה אומר ומה אגיד. לדעתי היא עשתה את התפקיד הזה מצוין, מתוך הבנה עמוקה כלשהי את הדמות. היא הצליחה להעביר רגש וניתוק מרגש באופן מוצלח במידה שווה, וזה מרשים. 10. הייתם מלהקים שחקנית אחרת? חלילה:) 11. הייתם רוצים לראות את השחקנית הזאת בעוד סרטים של טים בעתיד? באמת שאין ברירה נראה לי
אבל זה דווקא לטובה

adi dion

New member
אעהההההההה ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הלנה
חחחחחחחחחחחחחחח "לפחות דבר טוב אחד יצא מהסרט הזה" ת'כלס!
שכחת את הדבר הכי חשוב, הלנה גם יהודייה! מצד האמא :) יא גילית לי משהו חדש, לא ידעתי שהיא לא היתה אמורה להיות בלטריקס חחח איזה צחוקים. מזל! אחרת לא הייתי אוהבת אותה כל כך
1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא?
כן! היא מאגניבה
2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת?
איך שהיא דואגת לטובי, ושהיא לא הסכימה שסוויני רצה להרוג אותו. חוצמזה שהיא יפה אבל זה לא קשור XD 3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים?
אמממ צביעות אפשר אולי לקרוא לזה? גם שיקרה לסוויני על אשתו כדי שיוכל להיות איתה, גם נטשה את טובי כשהבינה שהוא מסכן אותם, וגם מסכימה שאנשים יירצחו כדי שהעסק שלה יצליח... :S 4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו)?
לדעתי זה נחמד שמישהו מוכן לעשות כל דבר בשביל אהבה או בשביל משהו שהוא רוצה. הייתי רוצה להיות כזאת, אבל כמובן עד גבול מסויים חחח 5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה?
כן, בתנאי שאני לא אהייה הפשטידה הבאה
6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה?
לא..
7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב?
נופ.. 8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת?
לא. היא מצויינת כמו שהיא. פסיכית אבל חמודה כמו שהיא צריכה להיות :) 9. מה חשבתם על השחקנית שלוהקה לתפקיד של הדמות?
צריך בכלל לשאול אותי את השאלה הזאת?
10. הייתם מלהקים שחקנית אחרת?
לא. בכלל הלנה היא טיפוס מוזר שמתאימה לשחק בדיוק דמויות כאלה. 11. הייתם רוצים לראות את השחקנית הזאת בעוד סרטים של טים בעתיד?
חה באמת אבוד לכם, הלנה לשלטון
ברור שאני רוצה! ובכמה שיותר סרטים יותר טוב
(אבל שטים לא ישכח לצרף גם את ג'וני!)

אני רוצה!!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

.
דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא? כן... !! היא מהדמויות היותר סימפטיות בסרט הזה
2.
מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת?שהיא ממש נחמדה לטובי, ושלמרות שסוויני מתייחס אליה נורא היא עדיין חיה באשליה שהם יתחתנו
אופטימית.. 3.
ומה התכונה שאתם הכי שונאים?נראה לי קצת לא חביב שהיא מבשלת אנשים..ועוד נותנת לאחרים לאכול מזה
4.
ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו)? 5.
הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה?כע יכול להיות..רק אם היא תבטיח שהיא לא תאפה אותי
6.
הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה?לא ממש.. 7.
הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב?חחחח לא! 8.
בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת?אינלי מושג..אבל בלי קשר לשאלה..-- ראיתי ביוטוב את המחזמר , כאילו את ההצגה, והיתה שם מקהלה גדולה כזאת ושיר פתיחה מהמם, וקצת היה חסר את זה בסרט.. 9.
מה חשבתם על השחקנית שלוהקה לתפקיד של הדמות?מתה עליה
הלנה שולטתת 10.
הייתם מלהקים שחקנית אחרת?לא
11.
הייתם רוצים לראות את השחקנית הזאת בעוד סרטים של טים בעתיד? (במקרה הזה, אני חושבת שאבוד לכם)אבוד, אבל אני ממש אוהבת אותה, במיוחד בשילוב של ג'וני

Oyster Girl

New member
מיסס לאבט../images/Emo23.gif ../images/Emo54.gif

1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא? מתה עליה
2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת? הציניות הקורעת
3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים? קצת לא אהבתי שהיא תלתה את כל קיומה בסוויני ולא הבינה שהיא אישה חזקה ועצמאית שיכולה גם לבד
בסוף היא אכלה אותה.
4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו)? היחסים שלה עם טובי היו דיי מרגשים. 5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה? בא-רור! 6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה? מן הסתם לא 7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב? מזכירה לי את עצמי ממש קצת, אבל ממש. אין לנו הרבה במשותף אבל אני חולה עליה
8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת? אני תמיד עונה על השאלה הזאת אותו הדבר...אין מה לשנות בדמויות של טים
9. מה חשבתם על השחקנית שלוהקה לתפקיד של הדמות?כנ"ל 10. הייתם מלהקים שחקנית אחרת? ל-א 11. הייתם רוצים לראות את השחקנית הזאת בעוד סרטים של טים בעתיד? כןןןןןןןןןןןןןן

למעלה