הדמות השבועית!

theEscapist

New member
../images/Emo202.gifהדמות השבועית!../images/Emo28.gif

מכיוון שמחר אני מטיילת להנאתי עם השכבה שלי, ועוד בטיול שאני אחת משתי המארגנות שלו, שלא נדע, הפינה נפתחת היום. הוריי. והדמות השבוע היא: ביטלג'וס! סתם שיהיה ברור-
!!! תקציר חייו: ביטלג'וס הוא המת הכי חי שראיתי אי פעם (וכן, זה כולל את כל שלל השלדים בחתונת רפאים, ואפילו את בונג'נגלס). הוא, בעיקרון, מפרסם את עצמו כ"מגרש חיים", בדיוק מה שגיבורי הסרט האמיצים והמנוחים זקוקים לו, רק שמטרתו האמיתית בחיים (אה, במוות) היא בתכל'ס לעשות כיף. וסקס, אם אפשר. עם חיבה מיוחדת לנערות גותיות (ולא, אני לא מדברת על לידיה, אני מדברת על הערה ממש שנונה באמצע הסרט על "הבת של אדגר אלן פו"
) וחוש הומור מקאברי בטירוף, ביטלג'וס הוא היצור הכי מזוויע-אך-מבדר-באופן-ממש-חולני-מטריד שיש. אין לו ממש סיפור חיים מעניין, הוא אפילו מופיע ממש מעט זמן (יחסית) בסרט של עצמו. אז למה לעזאזל אני טורחת להשקיע מזמני היקר כדי לברבר על אודותיו? כי הוא מגניב.
הלינק לדף על הדמות: http://www.imdb.com/character/ch0008133/ קצת על השחקן: השחקן המהולל שמגלם את ביטלג'וס המהולל הוא מייקל קיטון, שהוא גם באטמן המהולל, בבימוייו של טים ברטון ה... נו, הבנתם. בכל מקרה, מייקל קיטון נולד בשנת 1951 בארצות הברית, מה שהופך אותו לבן 50+ (שזה ממש מוזר
) אני לא ממש מזהה סרטים אחרים שהוא השתתף בהם, אבל מכיוון שמדובר בי, זה לא אומר הרבה. יש לינק, תיהנו. הלינק: http://www.imdb.com/name/nm0000474/ וכמובן, פרט טריוויה בלתי-רלוונטי-בעליל הוא בכלל התחיל בתור מייקל ג'ון דאגלס (Douglas). הוא שינה את שמו כשהוא התחיל לשחק בגלל שהיה כבר מייקל דאגלס ומייק דאגלס (מישהו קנאי, הא?) ומסתבר שהוא היה מועמד לתפקיד ג'ק ספארו!
(שנאמר, מה הקשר?ועדיף ג'וני דפ. למרות שהמייקל הזה דווקא שחקן לא רע בכלל) השאלות: 1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא? 2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת? 3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים? 4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו)? 5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה? 6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה? 7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב? 8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת? 9. מה חשבתם על השחקן שלוהק לתפקיד של הדמות? 10. הייתם מלהקים שחקן אחר? 11. הייתם רוצים לראות את השחקן הזה בעוד סרטים של טים בעתיד? שבוע נפלא לכולנו!

אני רוצה../images/Emo13.gif

. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא? חח כע הוא מצחיק:D אבל די סוטה
2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת?הומור שחור? 3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים?שהוא סוטה! אני לא חוזרת על עצמי..??
4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו)?אינלי מושג... 5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה?לא להיות חברה שלו, אבל היה נחמד להכיר מישהו מטורף ומגניב כזה
6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה?חחח לא ממש 7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב?אממ לא 8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת?לאא.. הוא מ-ע-ו-ל-ה@! 9. מה חשבתם על השחקן שלוהק לתפקיד של הדמות?אחלה
10. הייתם מלהקים שחקן אחר?אממ לוידעת 11. הייתם רוצים לראות את השחקן הזה בעוד סרטים של טים בעתיד?אינלי בעיה
אבל תמיד עדיף את ג'וני

Oyster Girl

New member
אין עלייך../images/Emo45.gif ../images/Emo54.gif

1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא? כן
2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת? חוש הומור קורע ומזעזע כאחד
3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים? מצד אחד אני אוהבת את זה אבל מצד שני זה קצת הטריד אותי שהבחור לא יודע איפה לעצור, הוא נסחף ברמות. 4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו)? מעניין איך הוא נראה כל כך רע ובכל זאת חתיך
5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה? ברור, מי לא היה רוצה חבר כמוהו? 6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה? אהה...לא
7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב? האמת שלא 8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת? ודאי שלא 9. מה חשבתם על השחקן שלוהק לתפקיד של הדמות? שהוא תותח חתיך ומצחיק
10. הייתם מלהקים שחקן אחר? חלילה 11. הייתם רוצים לראות את השחקן הזה בעוד סרטים של טים בעתיד? כן ולשמחתי גם ראינו

tali44

New member
בושה וכלימה!../images/Emo7.gif

לא ראיתי את הסרט הזה, אבל אני ממש רוצה לראות אותו ואין לי זמן...

adi dion

New member
הוא גם שיחק עם הלנה ../images/Emo3.gif

בסרט "שידור ישיר מבגדאד". סרט טוב!! טוב אז ביטלג'וס: 1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא?
מממ... הוא די מבדר, אבל לא חחח 2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת?
כמו שאמרו- החוש הומור המוזר שלו, זה גורם לו להיות מצחיק במקום להיות הדמות הרעה
3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים?
הכל XD (האמת שזה כולל גם את החוש הומור המוזר
) 4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו)?
אין 5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה?
לא
6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה?
לא! 7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב?
לא 8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת?
אממ... לא. למרות שהייתי משנה את כל הסרט חחחח לא ממש אהבתי את הסגנון אבל אם זה ככה- הדמות ממש מתאימה כמו שהיא. 9. מה חשבתם על השחקן שלוהק לתפקיד של הדמות?
הוא שחקן טוב! אני מכירה אותו אבל לא ידעתי שזה הוא כשראיתי את הסרט.. 10. הייתם מלהקים שחקן אחר?
הוא שיחק בצורה מקסימה, אז לא. 11. הייתם רוצים לראות את השחקן הזה בעוד סרטים של טים בעתיד?
כן, למה לא

theEscapist

New member
אני עונה לעצמי:)

1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא? אני מתה על חוש הומור מורבידי
2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת? ראה תשובה קודמת... 3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים? הוא עושה המון רעש
4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו)? אני נוטה להסכים עם מיכל- מעניין הוא נראה כ"כ רע ועדיין נראה טוב
5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה? בכיף, אם הוא מנמיך את הווליוםP: 6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה? לא. אבל הייתי מוכנה לחיות את האפטר-לייף שלו! 7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב? יש כמה אנשים ממש ציניים שיצא לי להכיר... 8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת? חלילה! הוא אדיר 9. מה חשבתם על השחקן שלוהק לתפקיד של הדמות? מוצלח. בבאטמן הוא נראה כ"כ שפוי, אי אפשר להאמין שזה אותו אדם 10. הייתם מלהקים שחקן אחר? לא 11. הייתם רוצים לראות את השחקן הזה בעוד סרטים של טים בעתיד? אפשר, למה לא. הוא שחקן טוב.

Snow fairy

New member
באט ד'רז נו פלייס לייק לונדון!

1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא? בטח! 2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת? הומור?
3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים? רשעות?
4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו)? - 5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה? לא ממש
6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה? אממ.. כן?
7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב? לא 8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת? נופ 9. מה חשבתם על השחקן שלוהק לתפקיד של הדמות? מושלם לתפקיד! 10. הייתם מלהקים שחקן אחר? לא 11. הייתם רוצים לראות את השחקן הזה בעוד סרטים של טים בעתיד? כנראה!

Foggie Day

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo3.gif אני

1. דבר ראשון- אוהבים את הדמות או לא?
אממ כן למרות שהוא סוטה ומגעיל.. 2. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בדמות הזאת?
הוא מגניב כזה והוא מדבר מהר תמיד הערצתי את מייקל קייטון על הדמות הזאת כי הוא כל כך שונה שם מבאטמן (שבערך רק משם אני זוכרת אותו...) ולא הבנתי איך הוא עושה את זה כל כך טוב.. 3. ומה התכונה שאתם הכי שונאים?
שהוא סוטה ומגעיל? 4. ומה התכונה שיש לה שהייתם רוצים שתהיה לכם (אם יש כזו)?
אממ לא יודעת.. 5. הייתם רוצים להכיר את הדמות הזאת, או להיות חברים שלה?
לא ממש.. 6. הייתם רוצים לחיות את החיים שהיא חיה?
לא חח 7. הדמות מזכירה לכם את עצמכם, או מישהו שאתם מכירים טוב?
אממ לא 8. בתור במאים\תסריטאים, הייתם משנים משהו בדמות הזאת?
לא הוא מעולה.. 9. מה חשבתם על השחקן שלוהק לתפקיד של הדמות?
מעולה! 10. הייתם מלהקים שחקן אחר?
לא נראה לי.. 11. הייתם רוצים לראות את השחקן הזה בעוד סרטים של טים בעתיד?
ברור
אני אוהבת שטים ממחזר שחקנים...

למעלה