הודעה

GrEeNgIrL3

New member
../images/Emo202.gif הודעה ../images/Emo202.gif

היום (16/8) בערוץ יס 1 ברבע ל12 יש סרט עם דוויד טננט, הלא הוא הדוקטור העשירי. לכל מי שמעוניין לצפות בסרט קוראים לו ב-L.A בלי מפה.

XUXA141

New member
גם אני נתקלתי במקרה..

זה סרט מ1998. חזרתי מבילוי וכשהדלקתי זה היה באמצע, אבל אז ראיתי שיש שידור חוזר באיזה חמש בבוקר ושמתי תיכנות. מקווה שיצא לי במשך השבת לצפות. מבחינתי, כל דבר שטננט (הידוע בכינויו "הכוסון"
) עושה, שווה צפיה. (אגב, אני עדיין הרוסה מהתפוזים המרובעים שלו ב"רדי סטדי קוק")

הכוסון זה בהחלט כינוי ראוי

אם כבר הכוסון- נכון יש ביס סטארס 2 מדי פעם "קרב כוכבי הריאליטי"? אז נרדמתי היום,וקמתי באמצע והיה דוקטור הו,ונרדמתי עוד פעם,וקמתי באמצע קרב כוכבי הריאלטי,ואני נשבעת שראיתי את דיוויד טננט עומד ליד הבריכה בבגד ים בקרב כוכבי הריאליטי

איזה תפוזים מרובעים?

וידאו,מישהו? (כן,אני כותבת הודעה לפני שסיימתי לקרוא את מה שאני מגיבה לו
)

כן חיפשתי דיוויד טננט ברדי סט גו

וראיתי משהו עם תפוזים מרובעים
גם ראיתי וידאו שלו בגרהאם נורטון

XUXA141

New member
יש גם כל מני סרטים קצרים שלו.

קצת משונים, כמו סרטי סטודנטים כאלה. באחד מהם הוא פקח תנועה שרודף אחרי בחורה כדי לתת לה שקית של האקווריום שלה (?) ובסוף, עשר דקות אחר כך הוא מנשק אותה בתוך מזרקה(?) סרט אחר שלו זה על בחור שרוצה להפרד מהחברה שלו אבל היא מבינה לא נכון את מה שהוא אומר וחושבת שזו הצעת נישואין וזה הופך למפגש מבולגן. מה שאני עשיתי זה פשוט להכנס לאתרי מידע על סלבריטיז, למצוא את דיוויד ואת הפילמוגרפיה שלו ואז לחפש לפי שמות הסרטים והתוכניות. ככה אפשר למצוא הרבה אוצרות.

הייתי מבינה מה הם מדברים אם היה להם פחות

מבטא בריטי. אבל לפי מה שכן הבנתי-הוא מתחתן? 0_O

GrEeNgIrL3

New member
חח מה?

לא ראיתי את הכל אבל ממה שראיתי זה היה פשוט קורע... הם עבדו על איזה אחד שכנראה מעריץ את הסדרה, צילמו את דייויד בפוזה דיי מוזרה ושלחו לאיש בפלאפון חח אז האיש שלח הודעה בחזרה שלא יכול לקרות שום דבר בינו לבין דייויד חח אז דייויד התקשר אליו ואמר לו: "היי, זה הדוקטור, הייתה לך הזדמנות ופישלת ביי!" חח והיה עוד איזה קטע גדול עם הטארדיס!

../images/Emo6.gif

לא ראיתי הכל כי לא יכולתי,ראיתי רק את החלק הראשון,ועל ההתחלה גרהאם נורטון שואל אותו אם הוא מתחתן 0_O אני אראה אח"כ את השאר. אגב- היום ביס הפרק האהוב עליי בדוקטור הו! פרק כ"כ מרגש

../images/Emo6.gif ראיתי את זה עכשיו../images/Emo6.gif

Derek,It's the doctor. You have a chance and you blew it.
לא הבנתי מה הם אמרו כשדיברו על קזנובה,הם דיברו מהר מדי.. מישהו הבין?

XUXA141

New member
הם דיברו על המיני סידרה "קזנובה"

שדיוויד משחק את המאהב האולטימטיבי, ויש שם קטע שמראים אותו מתעסק עם איזה עשרים נשים בקליפ של כמה דקות, אז דיוויד סיפר שזה שחקניות שרק הובאו בשביל הסצינה הזו, אז הוא הציג את עצמו בפניהן כ"הי, אני דיוויד, אני הולך ל.... לך מאחור". בכלל בקטע הראשון רוב נושא השיחה היה דברים מגעילים כמו נפיחות למיניהם, והיה אזכור ל"חתונה" שהיא חלק מהסצינה בפרק תשע - פרק אהוב עלי במיוחד אגב - FAMILY OF BLOOD . מה שכן, למי שראה עד הסוף, במקום המעריצה , כשהיא נשאלה אם היא רוצה להכנס לטרדיס, אני הייתי אומרת שזה רק אם דיוויד יכנס גם...

למעלה