הוסטל

../images/Emo202.gifהוסטל../images/Emo202.gif

יאלללה היה כזה כיף היום! סרט מעפן!
מותר להכינס רק מעל גיל 18 ואני לא מבינה למה
הוא כזה מעפן! זה היום שאחרי מחר 2! היה עדיף כבר ללכת למינכן. זו הפעם השניה שאני מוותרת על אריק באנה ויוצא מזה אסון! חוץ מזה קנו לי את הפסקול של שודדי הקריבים והזמינו לי עוגה
היה כזה כיף היום!!! עד שהלכתם

היום שאחרי מחר 2

זה לא המחרתיים שאחרי מחר?
עד עכשיו חשבתי שאין סרטים יותר גרועים מהיום שאחרי מחר, אבל הסרט של אתמול ניפץ ת'שיא בלי בעיה... אין צדק בעולם, על הסרט הכי גרוע שראיתי בחיים שילמתי הכי הרבה כסף [פלוס 2 שקל עמלה לצור הממזר]. אני מתנחם בזה שלפחות אפשר לסמן עוד
לייד משהו מפעם שהצלחנו לשחזר- הלכנו לסרט מעפ-עפן ביחד!!!

היום שאחרי מחר 2

זה לא המחרתיים שאחרי מחר?
עד עכשיו חשבתי שאין סרטים יותר גרועים מהיום שאחרי מחר, אבל הסרט של אתמול ניפץ ת'שיא בלי בעיה...אין צדק בעולם, לסרט הכי גרוע שראיתי בחיים שילמתי הכי הרבה כסף. אני מתנחם בזה שלפחות אפשר לסמן עוד
לייד משהו מפעם שהיינו חייבים לשחזר- הלכנו לסרט מעפ-עפן ביחד!!!

מממ...

המבקר ניסה להדביק יותר מדיי משמעות לסרט שבו השחקן העיקרי היה הדם ולא הייתה לו פואנטה מלבד תחושת גועל שמנסים להעביר לצופים. מה שכן, אני מסכים איתו לגבי הגוון הפוליטי החזק שיש בסרט שהגיע לשיאו באפר הנרצחים שנפלט מהארובה ההיא- הדבר הראשון שקפץ לי לראש באמת היה השואה. מסכים איתו גם בזה שהוסטל הוא לא סרט אימה רגיל שבו הרוצחים הם ישויות עליונות\לא-אנושיות\חזקות יותר מהנרצחים, ושהמסר שמועבר בבחירה ברוצחים פשוטים שעושים את זה רק מתוך מניעים סדיסטיים נטו הועבר ממש חזק. אלייך יונית

על ההתחלה ידעתי שהוא גרמני!

אני חושבת שטרנטינו היה יכול להפוך את הרעיון שלו לסרט מדהים אבל הוא לא מיצה את הרעיון טוב. הוא משך את ההתחלה, משעממת והייתי יכולה לקצר אותה לפחות ב-20 דקות ולא אהבתי את סוף הסרט שאני אגלה רק לקובי מחר באוטובוס. אבל הרעיון יפה. ההתעללות הזאת בבני אדם ב"מוזיאון עינויים" שעשירים משלמים בשביל שזה יקרה והזוועות היו מעבר לכל דמיון אבל לי זה היה נראה יותר כמו שילוב של יורו טריפ ואגדה עירונית. זה היה עוד אחד מסרטי האימה הלא מזיקים האלה. אני הייתי מתמקדת רק במוזיאון ולא בכל מה שמסביב (איך הם הגיעו ומה קרה אחרי זה). וגם אני חושבת שהוא סתם מנסה להכניס משעמות לסרט. עלה במוחו רעיון, מוזיאון עינויים והוא רק רצה להראות את הזוועות אבל לא עשה זאת בדרך הנכונה.

Alison Hell

New member
אל תלכו להוסטל

סרט חורבן, לא מפחיד בשיט, מן שילוב מסריח בין יורטוריפ לצעקה שלא שלא מניב כלום. וגם למרות מה שכתוב קוינטין טרנטינו לא ביים אותו אלא רק היה אחד המפיקים, סתם RIP OFF.

maya metal

New member
באמת??!

בכל השלטי חוצות רשום שטרנטינו ביים את זה!!!! איזו קונספירציה!!, ככה היום מוכרים סרטים?! בשקר?! מה הצעד הבא?!?!?! סרט של קובריק?!!??!

זה בדיוק מה שעשו עם עיר החטאים.

ככה הם קונים את הקהל שלהם? טוב נו זה עובד... אבל חבל..

למעלה