היה יופי של מרתון בסינמטק!

SaintJohn

New member
../images/Emo202.gifהיה יופי של מרתון בסינמטק!

קודם כל צריך לתת כאן ח"ח מכובד ל-DJ Moshel
שארגן יופי של "ליל זפלין". איכות ההקרנה היתה משובחת בדיוק כפי שהוא הבטיח, ונהניתי להעביר שם את הלילה עם גיא, עמית ותומר. זאת פעם ראשונה שראיתי את הצילומים והראיונות האלה, והיה מאוד מעניין ומהנה לראות אותם. לטעמי ב-Dazed & Confused הווליום היה מעט חזק מידי והיה מיותר לראות את אותו ביצוע של In the Evening פעמיים, אבל חוץ מזה כל השאר היה ממש ממש סבבה. במיוחד נהניתי מקשמיר, No Quarter עם סולו פסנתר נפלא של ג'ונסי, Nobody's Fault But Mine, ובעצם גם עוד הרבה שירים אחרים שאני לא רוצה לקפח. גם המיני-חידון של תומר בהפסקה היה משעשע למדי. אין שום ספק שכל חובב זפלין היה נהנה ביותר בערב יפה שכזה. חילקנו (בעצם גיא חילק
) שם גם כרטיסי ביקור של הפורום, אז אני מקווה לראות פה חבר'ה חדשים שיגיעו בעקבות הערב הזה. שוב כל הכבוד על הארגון המצויין והמבורך של המרתון, היה פשוט נפלא!

AeroTom

New member
אכן היה סבבה ../images/Emo45.gif

היה יופי של מרתון ולילה. למרות שהקטעים שהוקרנו ידועים לי, היה ממש ממש נהדר לצפות בהם שם במסך גדול עם סאונד נהדר וכולם שם. תודה גדולה ל-Moshel על ארגון הערב והכל
גם אני חילקתי בסוף (ובאמצע ההקרנה) עוד קצת כרטיסים (כל הכבוד לגיא שעשה עבודה משובחת עם החלוקה שלו
), ואני מאוד מקווה שאכן אנשים משם עוד יגיעו לכאן ויבקרו. המיני-חידון אכן היה משעשע, והיו לי עוד שאלות טובות שהכינותי מראש. אשתמש בהן אולי לאיזה אירוע אחר בעתיד. מי שלא הגיע בהחלט הפסיד, ובכל מקרה אני מקווה שבמשהו אחר בעתיד שקשור ללהקה - נזכה לפגוש מכאן עוד אנשים נחמדים. שוב תודה ל-Moshel על הפרסום לפורום גם וההערות החיוביות לגבי ניהולי
היה אחלה של לילה משעשע ומבדר! במיוחד היה נחמד ביותר לצפות ככה בגדול ב-Nobody's Fault But Mine מ-Knebworth וב-The Ocean מה-Garden. קטעים מאוד אהובים עלי. היה כיף כמובן לצפות ככה בהכל
נתראה באירועי הבא!

Anuerysm

New member
היה לי אחלה מרתון משלי >:

שמעתי את I III II PRESENCE IV לפי הסדר #:

למעלה