הסינגל החדש, וכל מה שקשור אליו!

McFlyRoni

New member
../images/Emo202.gifהסינגל החדש, וכל מה שקשור אליו!../images/Emo41.gif

יוווווווווווווו זה היה מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לא הצלחתי לנשום XDDDDDD די זה.. אין לי מילים. הורדות, דעות, והרבה ^%)% לפה

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif אפשר היה לשמוע דרך האתר של הרדיו

דרך האזנה ישירה

../images/Emo19.gif אממ.. תודה..

ו.. את יכולה לשלוח לך את האתר של הרדיו הזה? ואני כ"כ מקנאאה בךךךךךךךךךךך !! כיייף לך , =/

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif הנה :

http://www.bbc.co.uk/radio1/ רק מראש אני אומר שצריך להוריד תוכנה בשביל להשתמש ברדיו, לתוכנה קוראים -> real player תכתבי בגוגל את השם של התוכנה זה ימצא לך
מקווה שעזרתי ^^

dougie10

New member
גמאי שמעתי ישיר....

זה היה כ"כ יפהה....זה היה מושלם....במיוחד הבית של דני! :p

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif הגבנו באותה שעה ^^ ../images/Emo3.gif ../images/Emo9.gif

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif *%*%&$%##@!@!#@%&^*^&)*^*^$#

מלא סימנים שווים אלף מילים
בעשרה לתשע הייתי באטרף להוריד את התוכנה בשביל הרדיו ואז נלחצתי שאני לא על הרדיו הנכון .. ואז חיכיתי [בלחץ עם יורשה לי להוסיף
] עד שיסימו את השיר ואז הקול של דני
שיר ממש ממש חמוד
אבל.. אבל.. אבל.. למה קוראים לו -> אחד בשביל הרדיו ?? זה לא שם קצת מוזר ?
חוצמזה אהבתי
הגיע הזמן שהם יוציאו משהו חדש ^^

rox love BSM

New member
שמעתי,הוא ממש מגניב ושונה

והקול של דני ממש
אבל אני אצטרך קצת זמן להתרגל אליו,לקצב כאילו כי הקצב ממש שונה ממה שהם עשו,אבל הם נשמעים ממש שמחים ומרוצים אז

../images/Emo95.gif השיר היה כל כך כל כך כל כך מדהים ! ! !

השיר היה כל כך מושלם ! הפיזמון שלו ממש יפה ( : אני אהבתי
סופסוף משהו חדשדש ^___^ ועם המזל שלי איך שהתחיל הריאיון איתם נדפקו לי הרמקולים ולא שמעתי ) : ואחרי דקה הם נזכרו לעבוד ( :

McGirl For Life

New member
../images/Emo7.gifאאאאהההההההה../images/Emo7.gif

@1356!#^@#$&^#$&*$@&#$%*#&* אני פספסתי אותו בשתי דקות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 הדלקתי את התוכנה בתשע בדיוק ובהתחלה היה משעמם אז חשבתי נו טוב אני אראה עקרות בית נואשות ואז בטח ישימו את השיא בסוף התוכנית ב11 וזה.... ונגמר עקרות ית נואשות אז הלכתי למחשב כי לא היה לי משו יותר טוב לעשות.....ופספסתי ב2 דקות את השיר!!! אני פשוט לא מאמינה!!!!!! פויה עליי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איפה אני אשמע אותו עכשיו??? איפה????? (ומתי???) אוף זה כל כך מבאס, אני כל כך מתוסכלת... ובדיוק אמרו שפרק של עקרות בית משו עם תלמדו מהטעויות וזאת טעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רוצה לשמוע את השיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 אעעעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעאעאעאעא שוט מי שוט מי שוט מי שוט מי!!!!
|מתה| ובדיוק כשהדלקתי את הרדיו הם התחילו לדבר ולהגיד דברים על השיר.... אני הבן אדם הכי חסר מזל בעולם (בוודאות... נוסה ונבדק .) כל הדברים הכי גרועים שיכולים לקרות קורים רק לי
אני יודעת שאני בכל מקרה אשמע את השיר מחר כי בהטח מישו בעולם הזה היה מספיק חכם כדי להקליט את זה ולהעלות ליוטיוב אבל זה עדין מבאס כי כל כך ציפיתי לזה היום. יש מצב שישמיעו את השיחר שוב היום?? יואו לא נכון!!! הם משמיעים שיר של ניקלבק!!!!! ובידיוק נזכרתי בו היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 דיי לא נכון!!! המזל שלי מתהפך!! חהחה "אני והמזל שלי" קלטתן תקטע
אעאעיאעאעעאעאעאעאעאעאעאעאעאעעאעאעא

McGirl For Life

New member
../images/Emo47.gifמלכה מי שקראה את החפירה התיסכולית

והמתהפכת שלי עם הפיצול המפלצתי שיצא שם....

אוחח פיספסתי את זה-שמישהי תעלה בבקשה!!!!!

יאוווווווו אני כל כך בבאסה שפיספסתי את זהה!! אבל זה היה מסיבה מוצדקת באמת!! נסעתי על סקייטבורד של ידיד שלי,נפלתי וקיבלתי מכה חזקה ביד.. הלכתי לרופא שהיפנה אותי לעשות צילומים אז הייתי צריכה לנסוע לפתח תקווה לעשות צילומים ולהיבדק אצל עוד רופא,ובסוף מרוב שהרופא הראשון הלחיץ אותי שזה שבר-זה בכלל שטף דם פנימי ואני כולה צריכה לשים קרחחחחחחח! אחחחח איזה מזל-אבל זה כל כך כל כך כל כך כואבבבבבבבבבבבב :// בקיצור,פיספסתי את השיר,הספקתי לשמוע רק חלק מהראיון בסוף-איזה פשושיםםםםם! איזה כיף זה לפתוח את הרדיו ולשמוע את דאגי יאייי איזה חמוווווד 3> אז,אם למישהי יש את השיר להעלות-שתעלה אותו דחוףףףף! ואיך קוראים לו בכלל?? ואם מישהי יכולה לכתוב פה בקצרה דברים חשובים/מעניינים/מצחיקים/חמודים שהם אמרו אני ממש אודה לה!!!

למעלה