../images/Emo7.gifאאאאהההההההה../images/Emo7.gif
@1356!#^@#$&^#$&*$@&#$%*#&* אני פספסתי אותו בשתי דקות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 הדלקתי את התוכנה בתשע בדיוק ובהתחלה היה משעמם אז חשבתי נו טוב אני אראה עקרות בית נואשות ואז בטח ישימו את השיא בסוף התוכנית ב11 וזה.... ונגמר עקרות ית נואשות אז הלכתי למחשב כי לא היה לי משו יותר טוב לעשות.....
ופספסתי ב2 דקות את השיר!!! אני פשוט לא מאמינה!!!!!! פויה עליי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איפה אני אשמע אותו עכשיו??? איפה????? (ומתי???) אוף זה כל כך מבאס, אני כל כך מתוסכלת... ובדיוק אמרו שפרק של עקרות בית משו עם
תלמדו מהטעויות וזאת טעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רוצה לשמוע את השיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 אעעעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעאעאעאעא שוט מי שוט מי שוט מי שוט מי!!!!
|מתה| ובדיוק כשהדלקתי את הרדיו הם התחילו לדבר ולהגיד דברים על השיר.... אני הבן אדם הכי חסר מזל בעולם (בוודאות... נוסה ונבדק .) כל הדברים הכי גרועים שיכולים לקרות קורים
רק לי
אני יודעת שאני בכל מקרה אשמע את השיר מחר כי בהטח מישו בעולם הזה היה מספיק חכם כדי להקליט את זה ולהעלות ליוטיוב אבל זה עדין מבאס כי כל כך ציפיתי לזה
היום. יש מצב שישמיעו את השיחר שוב היום?? יואו לא נכון!!! הם משמיעים שיר של ניקלבק!!!!! ובידיוק נזכרתי בו היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 דיי לא נכון!!! המזל שלי מתהפך!! חהחה "אני והמזל שלי" קלטתן תקטע
אעאעיאעאעעאעאעאעאעאעאעאעאעאעעאעאעא