הפינה השבועית

Rowdy Girl

New member
../images/Emo202.gif הפינה השבועית ../images/Emo202.gif

שיר השבוע של באסטד:
שיר השבוע של סאן אוף דורק:
שיר השבוע של מאט:
שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק:
אלבום השבוע:
משפט השבוע:
סמיילי השבוע: אינלי משהו מעניין לכתוב. אז... אני פשוט אכתוב ציטוט מהשבוע: *שיעור תנ''ך* דקל [חברה שלי]: קורלללללל עשית שיעורים בתנ''ך?? אני [נחשו]: למה נראה לך?!
דקל [אותודבר]: כי את קורל!!
לי [הגאונה שיושבת לידי]: נו זאת בדיוק הסיבה למה היא לא עשתה
מל גיבסון יתגייר לפני שאני אעשה שיעורים בתנ''ך

LovE BuSTeD

New member
אני...

שיר השבוע של באסטד:sleeping with the light on שיר השבוע של סאן אוף דורק:אין שיר השבוע של מאט:אין שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק:everytime we touch אלבום השבוע:אין משפט השבוע:"all i need its....ME" סמיילי השבוע:אין

shanibu

New member
../images/Emo215.gif באפשובאפ

שיר השבוע של באסטד: הממ... thunderbirds אקוסטי שיר השבוע של סאן אוף דורק: ticket outta loserville שיר השבוע של מאט: Me And Your Mother
שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: הממ.... TBS - Miami אלבום השבוע: של מאט!
הוא פשוט מלך! משפט השבוע: "אסטו דולסה דה לצ'ה אס לו מחור!" XDDDDDD [מיכ
] וגם: "tequila." "oh, it makes me happy!" "it doesn't, though, does it matt?" חחחחח אני יודעת את כל הראיון הזה בע"פ!
סמיילי השבוע:

אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע של באסטד: whos david שיר השבוע של סאן אוף דורק: sick שיר השבוע של מאט: ex girlfriend שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: i know-דרייק בל 5CIHH-mcfly met this girl-mcfly מוכרת לי מפעם דין דין אביב *וזה עוד ממישהי שלא שומעת מוסיקה ישראלית
* אלבום השבוע: - משפט השבוע:חברה שלי בהבזק של חוכמה:"כשיש ציצים גדולים החמצן נתקע שם ולא מגיע למוח"
ועוד אחדד
כאמור בשיעור חובור חובה לכתוב ולפלסף על שטויות ויש לי ידיד מאוד ביקורתי על מה שאני כותבת
חחח ומתוך פניני החוכמה של עמיר(חחח ידיד שלי...): "החיבור שלך כל כך פלצני שכדי להזדהות איתו צריך לקרוא אותו בשירותים!" סמיילי השבוע:

LeeR4Ever

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo42.gifמל גם ככה יהודי../images/Emo3.gif

שיר השבוע של באסטד: CTW!!!!1111111132545768
שיר השבוע של סאן אוף דורק: סייקו
שיר השבוע של מאט: DLIGTW.. וכל השאר.. הוא מדהים. שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: Jennifer Holiday And Im Telling You I'm Not Going
אלבום השבוע: מאט
משפט השבוע: נאמנאמ.. סמיילי השבוע:
. שבוע טוב!

m i c k e y 15

New member
"עכשיו גיליתי שאני אשםםם"../images/Emo187.gif

שיר השבוע של באסטד: Loner In Love,Last Summer שיר השבוע של סאן אוף דורק: Holly i'm the one שיר השבוע של מאט: Me and your mother,get board שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: סינרגיה-אשם תמי-תמיד איתך All Saints- never ever אלבום השבוע: של מאטט חהחה משפט השבוע:אין סמיילי השבוע:

אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע של באסטד: ALL THE WAY
שיר השבוע של סאן אוף דורק: END UP LIKE THIS
אני יודעת לנגן אותו בגיטרה
שיר השבוע של מאט: WHO YOU GONNA RUN TO?
שיר השבוע לא של באסטד, מאט או סאן אוף דורק: +44 - Baby, Come On אלבום השבוע: +44 - When Your Heart Stops Beating משפט השבוע: אני ואורן (חברה שלי) הקלדנו במחשב במזכירות דברים לעיתון בצפר. הייתה כתבה על איזה ספר שכיתות ח' קראו וכולם המליצו עליו אז הסתכלנו בסיכום על הספר כדי לדעת איזה ספר זה אז קראתי- "בורות" (עם שורוק בר') אז אורן אמרה- "אממ בעצם זה בורות (בלי שורוק בכלל) אבל בורות (עם שורוק בר') יותר מתאים למצבך
" סמיילי השבוע:

למעלה