הפרק שהיה

../images/Emo202.gifהפרק שהיה../images/Emo202.gif

תנו ציון לפרק מ 1-10: התמונה הכי אהובה עליכם מהפרק[מוזמנים להוסיף]: התמונה שהכי לא אהבתם: המתמודדת שאהבתם בפרק הזה: המתמודדת שלא אהבתם בפרק הזה: מה דעתכם על המשימה שהייתה? ועל הצילומים[להצטלם בתור גברים]? מה דעתכם על ההדחה? האם היא מוצדקת? משהו נוסף שבא לכם לכתוב על הפרק:

../images/Emo210.gif

תנו ציון לפרק מ 1-10: -8- התמונה הכי אהובה עליכם מהפרק[מוזמנים להוסיף]: של נטשה,בריטני וג'סלין
התמונה שהכי לא אהבתם: וויטני המתמודדת שאהבתם בפרק הזה: דיון
המתמודדת שלא אהבתם בפרק הזה: דיאנה מה דעתכם על המשימה שהייתה? לא ממש אהבתי אותה בגלל שזה היה קבוצתי ולא אישי... ככה שיצא ששרה זכתה וממש לא הגיעה לה. ועל הצילומים[להצטלם בתור גברים]? ממש אהבתי
מה דעתכם על ההדחה? האם היא מוצדקת? כן! משהו נוסף שבא לכם לכתוב על הפרק: זה לא ממש על הפרק, יותר על העונה- הבנות ממש טובות! כל פרק רוב הבנות מוציאות תמונות פשוט מדהימות!

NP16

New member
:)

תנו ציון לפרק מ 1-10: 10.. התמונה הכי אהובה עליכם מהפרק[מוזמנים להוסיף]: נטשה
התמונה שהכי לא אהבתם: דיאנה המתמודדת שאהבתם בפרק הזה: נטשה
, וחוץ מהשלוש למטה כולן האמת. המתמודדת שלא אהבתם בפרק הזה:דיאנה,וויטני,שרה מה דעתכם על המשימה שהייתה? נחמדה..אבל באמת יצאה לא מוצדקת. היו צריכים להקפיד לדעת שכל בת תדאג לעצמה או לפחות שהשופטים היו יודעים מי עשתה מה ועל הצילומים[להצטלם בתור גברים]? מעולה מה דעתכם על ההדחה? האם היא מוצדקת? ביותר!! למרות שגם וויטני עוד לא הוכיחה את עצמה משהו נוסף שבא לכם לכתוב על הפרק: הפרק כמעט הכי טוב העונה..

עוננננננננהההה

תנו ציון לפרק מ 1-10: 5 הפרקק הכי גרועע עדד היוםםם ++הפרקק עם הממתקיםםם התמונה הכי אהובה עליכם מהפרק[מוזמנים להוסיף]: רנהה המדהימההההההההההה@@@ ודיוןןןן כמובןןן התמונה שהכי לא אהבתם: שרהה הזוועתיתת המתמודדת שאהבתם בפרק הזה: דיוןןן המושללללללללממתת המתמודדת שלא אהבתם בפרק הזה: שרהה הזוועתיתת שאיך התקבלהה?? וויטני שתעוף כברר מה דעתכם על המשימה שהייתה? משעממתת ולא מענייננתת ועל הצילומים[להצטלם בתור גברים]? לא משוו בכלל מה דעתכם על ההדחה? האם היא מוצדקת? ממשש לאאאא משהו נוסף שבא לכם לכתוב על הפרק: פרקק משעמםםם לפחותת טיירה הייתהה יפהההההההה למההההה לאא עושיםם כבררר איזה מאהה עונותת צילומייי ביוטייי שוטטטטטטטסס?? הנהה הביוטיי הכי מדהים איי פעםםםםםםםםםם@@@

ודבררר חשובבב ועצובבבב../images/Emo7.gif

משבועעע הבאאא אניי מתחייללל לראותת את סוףף עונהה 8 +עונהה 9 10 11 במחשבב כי אני עובררר בע"ה לקנדהה בסוף החודששששש ואזז אני בטוחח שם יגלהה ספויילריםם אז שאני יראהה מראששששששש איזהה עונהה הכיי טובההההה?? חוץץ מ-8 שאניי מקווהה שתגמררר טובבבבבבבב

כייי השתחררתיי מהצבאא ואניי עובררר

לדודדדדדיםםם שלייי =]]] למרותת שאני שונאא את CNTM ראיתיי עונהה 1 וזהה זוועתייי

למעלה