הפרק שהיה

../images/Emo202.gifהפרק שהיה../images/Emo44.gif

תנו ציון לפרק מ 1-10: התמונה הכי אהובה עליכם מהפרק[מוזמנים להוסיף
]: התמונה שהכי לא אהבתם: המתמודדת שאהבתם בפרק הזה: המתמודדת שלא אהבתם בפרק הזה: מה דעתכם על המשימה שהייתה[לעבור דרך לייזרים]? ועל הצילומים[להצטלם כגופות]? מה דעתכם על ההדחה? האם היא מוצדקת? משהו נוסף שבא לכם לכתוב על הפרק:

JoNy Boi

New member
עונה

התמונה הכי אהובה עליכם מהפרק[מוזמנים להוסיף]: של ג'יאל התמונה שהכי לא אהבתם: פלישיה המתמודדת שאהבתם בפרק הזה: ויטני ונטשה המתמודדת שלא אהבתם בפרק הזה: דיאנה ורנה מה דעתכם על המשימה שהייתה[לעבור דרך לייזרים]? מגניבה ועל הצילומים[להצטלם כגופות]? מאתגר מה דעתכם על ההדחה? האם היא מוצדקת? התמונה על הפנים, אבל פלישיה עדיפה על דיון (בקריטריונים של דוגמנות) משהו נוסף שבא לכם לכתוב על הפרק: תעיפו כבר את דיאנה -_-

NP16

New member
../images/Emo129.gif

תנו ציון לפרק מ 1-10: האמ..7,8,הרוב היו ממש טובות :) התמונה הכי אהובה עליכם מהפרק[מוזמנים להוסיף]:של רנה התמונה שהכי לא אהבתם: פלישיה אני מניח.. המתמודדת שאהבתם בפרק הזה:נטשה
ג'ייאל
המתמודדת שלא אהבתם בפרק הזה: אין בדיוק- אבל לא מתרשם מדיון ודיאנה. מה דעתכם על המשימה שהייתה[לעבור דרך לייזרים]? קצת הזויה אבל סבבה
ועל הצילומים[להצטלם כגופות].?
אחלה רעיון מה דעתכם על ההדחה? האם היא מוצדקת? ל=א!!!!!! וזה למרות מה שכתבתי בתמונה שהכי לא אהבתם, היא בכל זאת כלכך יפה ומוצלחת הייתה
משהו נוסף שבא לכם לכתוב על הפרק: הרג אותי איך שרנה אמרה "IM A BITCH"

Manga136

New member
../images/Emo142.gif

תנו ציון לפרק מ 1-10: 8. התמונה הכי אהובה עליכם מהפרק[מוזמנים להוסיף]: הוספתי.
התמונה שהכי לא אהבתם: שרה. המתמודדת שאהבתם בפרק הזה: פלישה. המתמודדת שלא אהבתם בפרק הזה: לא נראה לי שהייתה כזאת. מה דעתכם על המשימה שהייתה[לעבור דרך לייזרים]?: מגניבה
ועל הצילומים[להצטלם כגופות]? היו בסדר. מה דעתכם על ההדחה? האם היא מוצדקת? לא
משהו נוסף שבא לכם לכתוב על הפרק: ממש מעצבן אותי שהשאירו את דיון במקום את פלישה

../images/Emo210.gif

תנו ציון לפרק מ 1-10: -7- התמונה הכי אהובה עליכם מהפרק[מוזמנים להוסיף]: של בריטני ונטשה
התמונה שהכי לא אהבתם: ויטני המתמודדת שאהבתם בפרק הזה:ג'יאל וויטני-רק בגלל המשימה. המתמודדת שלא אהבתם בפרק הזה: רנה מה דעתכם על המשימה שהייתה[לעבור דרך לייזרים]? גרמה לי לצחוק דיי הרבה
ועל הצילומים[להצטלם כגופות]? ממש אהבתי, לרוב הבנות יצאו תמונות מדהימות. מה דעתכם על ההדחה? האם היא מוצדקת? ממש לא! פלישה מעולה
משהו נוסף שבא לכם לכתוב על הפרק: העריכה של הסדרה הזו היא כ"כ צפוייה. כבר מתחילת הפרק הבנתי שהולכים להעיף את פלישיה כי משום מה נתנו לה יותר זמן מסך מלשאר המתמודדות. די להיות צפויים X:

הפרקק הכי יפהה שהיההה בעוננהה

עונהה מושלמממממתת עם בנותתת יפווווותת כמוו עונהה 5 האלוההייתתת המשימתת ליזזרר? מושלמתת איזהה חמודד בניי נינגהה הצילומיםםם? מושלמייייםם כלל הבנותתת היו תמונותת יפותת חוץ משרההה ושלל פלישהה לא היתהה מכועררתת אבל שלל דיוןן וג'אזליןןן הכיי מושלמיייייייםם רקק ההדחהה הזאתתת =[ אחתת ההדחותת הפאתטט @@@ וטירהה נראתת הכי זוועהה בעונהה הזאת כמו בעונהה 4 מה זהה הבנדנותת האלהה?? פשוטט מכועררר חח שתסתכלל במראההה !!@@@ אבלל פרקק מושלםםםם

שאלההה דחוווווווווווףף

אנייי זוכרר שפעםם מישוו נתן ליי תתמונהה הזאתת שלל דניאאאאאאאלוהייתת עם בניי נינגהה והואא אמרר שהיאא תהיהה בעונההה 8 מתיי היאא תופיעעעעעעעע אהבתתת חיי המושלמממממממתת ???

שתידעעע לך שכלל מהה שאמרתת לי עלל

עונהה 8 נכוןן ויותרררררררר בנתייםם זהה עונההה מושששששששששששששללמתתת עם בנותת יפיופוותת אפילוו שהעיפוו 2 מהבנותת היפותתת סמנתהה++ פלישיייהה אבללל הפוטושוטיםם והמשימותתת מדהיממממממממממיייםםם אחרייי כל מהה שסבלתתיי בעונהה 7 אניי בנתייםם הכיי נהנהההה באררררררררררץץץ @@@@ 8 שליייייטטההה

למעלה