הצבעות מצעדיות שבועיות!

limors2

Active member
../images/Emo202.gifהצבעות מצעדיות שבועיות!../images/Emo216.gif

אז למי הצבעתם השבוע, בבינלאומי ובעברי?

limors2

Active member
ואני זוכרת!

כשהצבעתי (רק אתמול!
) התרכזתי בבחירות שלי ושיננתי אותן כדי שלא אשכח
בינלאומי: Call me when you’re sober - Evanescence Chasing cars - Snow Patorl(
) Pull shapes - The Pipettes I don't feel like dancin' - The Scissors Sisters I don't need a man - The pussycat dolls ועברי: Rhytm by rhtym - Mosiac Project מוכרת לי מפעם - דין דין אביב חצי רגל בפנים, חצי רגל בחוץ - שורטי המתוקות האחרונות - אריק ברמן תראי זה אני - סינרגיה (הדר הרסה לי תשיר הזה. כל פעם שאני שומעת אותו אני נזכרת בקולות הסינרגטים שלה ומתחילה לצחוק
)

הייתי אצל רופא שיניים...../images/Emo7.gif

ביייינלאומי:
Call me when you’re sober - Evanescence I don't feel like dancin' - The Scissors Sisters London bridge - Fergie Love you latley - Daniel Powter Hurt - Christina AguileraHurt עברי:
היא יודעת- נינטייב מליון כוכבים-עמית פרקש תראי זה אני- סינרגיה
המילים הכי יפות-שייגעצ חצי רגל בפנים חצי רגל בחוץ-שורטי

limors2

Active member
היום קניתי משהו של רופאי שיניים

למישהי. הזה עם השפיץ החד ב2 הצדדים. שנראה מפחיד. איזה כיף שאני הולכת רק פעם בשנה

:-* אין לי מושג על מה את מדברת...

חחחחח אני לא טיפלתי בשיניים שלי ה-מ-ו-ן זמן...
אז יש לי עוד 2 תורים וביי.... אבל אני אלך לביקורת כל חצי שנה..... לפחות מצאתי רופאה טובה

limors2

Active member
תזהרי שלא תהיי כמו חברה שלי

12 טיפולי שורש בערך בפעם אחת
אז חילקו לה למלא תורים. וחוץ מזה היו לה מלא סתימות. אמרתי לה שיותר זול לה לקנות תותבות אבל היא לא רצתה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני עוד לא במצב של תותבות-טוב תודה... אבל כשהייתי בכתה ז' בערך אז הייתי צריכה לעקור המון שיניים לאורטודנט והיה יום שעקרתי 2 שיניים ועשיתי 3 סתימות
ועוד עם רופאת שיניים זוועתית

limors2

Active member
אגב מצעד, מה המקומות הראשונים?../images/Emo3.gif

שמעתי את כריסטינייטה, מה העברי?

chen010189

New member
תליתי כביסה

ויש לי ב13.11 מבחן בספרות, וב17.11 ו19.11 מבחן בהסטוריה שמתחלק לשני חלקים ולמרות הכל כל חלק ארוך. אוף, שונאת את תקופת המבחנים... בכל מקרה, המצעד הישראלי: Mosaic Project - Rhythm By Rhythm (הם חייבים לתקן, זה מחרפן ואני קטנונית) שייגעצ - המילים הכי יפות סינרגיה - תראי זה אני קרן פלס - פסק זמן עידן יניב - ונדמה שישוב המצעד הבינלאומי: The Killers - When You Were Young Lupe Fiasco & Jill Scott - Daydream The Pussycat Dolls - I Don't Need A Man The Scissor Sisters - I Don't Feel Like Dancin Nelly Furtado & Timberland - Promiscuous זאת רק אני או שהעיפו הרבה שירים? ההצבעה הייתה פחות קשה משבועות קודמים ובכל זאת חסרו לי כמה שירים. דרך אגב, ראיתי אתמול את הקליפ של איי דונט פיל לייק דנסינג

Wogee

New member
ההצבעות שלי ../images/Emo98.gif

ההצבעות שלי: עברי: תראי זה אני - סינרגיה
חצי רגל בפנים, חצי רגל בחוץ - שורטי מיליון כוכבים - עמית פרקש מוכרת לי מפעם - דין דין אביב Rhytm by rhtym - Mosiac Project לועזי: Welcome to the black parade - My chemical romance
When you were young - Killers
Call me when you’re sober - Evanescence Still a long way to go - James Dean Bradfield Snow (Hey oh) - Red Hot Chili Peppers

vered143

New member
"ונדמה שישוב"

קדימה כווווולם ! להצביע לשיר "ונדמה שישוב" של עידן יניב במצעד העיברי. אחלה שיר! אחלה מבצע !!! :)

tkuihehr

New member
שורטי בחצי העליון!

עלייה של 10 מקומות!!!!! החרישה בגלגלצ בהחלט השתלמה...

למעלה