הקורבן השבועי

yaelrs

New member
../images/Emo202.gifהקורבן השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo202.gif../images/Emo192.gif

אממ סליחה שלא פתחתי את הפינה שבוע שעבר.. אוקי, אז הקורבן שלנו השבוע היא..
Black Dark Fairy
הלא היא הדר..=] יאללה, תתחילו לשאול

CheN Y

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

חחח הדרי..תתכונני.. מה נשמע? מה קורה? מה המצב? מה השעה? מה את שומעת? צבע חולצה? צבע תחתון? עם תכשיטים? מי איתך בבית? את מחוברת לאייסיקיו\מסנג'ר? ברט או ג'ף? תופים או גיטרה? חם או קר? בריכה או ים? פזור או קוקו? כמה אחים ואחיות? עדשות או משקפיים? מסנג'ר או אייסיקיו? פורום או קומונה? שונאת אותי? מחבבת אותי? אוהבת בטוח לא..? נו אז מה אם אני מעצבנת..! שקדע או מיש [אין לי מושג מי זו מי אבל שיהיה]? חולצה צמודה או רחבה? רוני [
] או בריטני [
]? פירסינג או קעקוע? טוב נו אני ממהרת ואין לי כוח יותר לשאול.. מקווה שנהנת [[חח בטח..]..

כן!

חחח הדרי..תתכונני..מוכנה מה נשמע?בסדר.. מה קורה?לא קורה...משעמם תחת כאן.. מה המצב?אממ...חצב? מה השעה?השעון לא מכוון|חבול+ מה את שומעת?אני לא שומעת כלום..אנלי כח.. צבע חולצה?שחור צבע תחתון?פסים של צהוב וצהוב יותר בהירXD עם תכשיטים?לא. מי איתך בבית?אח שלי:-{ את מחוברת לאייסיקיו\מסנג'ר?מסנג'ר..אייסיקיו סאקס.. ברט או ג'ף?ג'ף!!!!!!!!
באסיסט שלי!!!! תופים או גיטרה?באס חם או קר?תמיד רציתי להגיד את זה: כשחם שיהיה קר וכשקר שיהיה חם.
בריכה או ים?ים.אני.חליפת צלילה.וזהו.
פזור או קוקו?פזור!עם פוני אימו!
כמה אחים ואחיות?ארבעה מנישואים קודמים של אבא..ועוד אחד:-{ עדשות או משקפיים?עדשות ירוקות!!!! מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר.. פורום או קומונה?לא יודעת.. שונאת אותי?מה פתאום?! מחבבת אותי?מאוד! אוהבת בטוח לא..?למה?!מאוד אוהבת!הדר לאהוב כל מי שאוהב לשמוע דה יוזד.
נו אז מה אם אני מעצבנת..!את לאXD שקדע או מיש [אין לי מושג מי זו מי אבל שיהיה]?שתיהן! חולצה צמודה או רחבה?רחבה. רוני [] או בריטני []?אף אחת!ג'ף ומייקי ופיט וג'וני. פירסינג או קעקוע?פירס.עם עדיפות לליפ ולהליקס. טוב נו אני ממהרת ואין לי כוח יותר לשאול..נו טוב.. מקווה שנהנת [[חח בטח..]..מאוד!!!

michmichonet

New member
הדרושששש

אני אוהבת אותךך את אוהבת אותי? נכון שאת לא? את יודעת איזה דיסק הורדתי? תנחשי טוב אם את מתעקשת אז תשאלי אותי בפרטי.. נראה לי עוד 20 ימים אני טסה לאנגליה נכון את מקנאה? נכון שאת רוצה לבוא איתי? אבל את לא תבואי!!
אבל הלוואי שתבואי!! ברט/סקיפר? (אפילו אני מעדיפה ברט) ג'רארד/ז'רארד? צהוב/כתום? ניו ג'רזי/קנטקי? תנ"ך/מתמטיקה? פו"ב/פאניק? ממוטה/נחש? פלא/טלא? חרא/פיפי? פאק/שיט? פיט/ג'ף? טוב אני עפה.. משעמם לי.. תתחברי!! ביי

יש להכניס נושא להודעה!

אני אוהבת אותך[!]איזה כיף לי!! את אוהבת אותי?מאוד!!! נכון שאת לא?לא.. את יודעת איזה דיסק הורדתי?לא.. תנחשיאממ.....אני לא טובה בניחושים... טוב אם את מתעקשת אז תשאלי אותי בפרטי..אבל תתחברי מישה!!! נראה לי עוד 20 ימים אני טסה לאנגליה[!]וואעעעע זונע!!! נכון את מקנאה?מאוד.. נכון שאת רוצה לבוא איתי?כן!!! אבל את לא תבואי!! למה?!?! אבל הלוואי שתבואי!!נכון!! ברט/סקיפר? (אפילו אני מעדיפה ברט)נאמ...ברט..סקיפר זה המצאה שלך
ג'רארד/ז'רארד?ז'רארד הנוסטלגי... צהוב/כתום?לא זה ולא זה.. ניו ג'רזי/קנטקי?קנטקי פור ג'וני [?] וניו ג'רזי פור דה בראד'רס וואי... תנ"ך/מתמטיקה?לא זה ולא זה.. פו"ב/פאניק?FALL OUT BOY! ממוטה/נחש?נחש ממוטיXD פלא/טלא?הא? חרא/פיפי?הא? פאק/שיט?דאמט..:| פיט/ג'ף?שניהם.אצלי.במיטה. טוב אני עפה.. משעמם לי.. תתחברי!! ביי!נו טוב...

אני גרועה בדברים האלו..../images/Emo223.gif

אבל נו ננסה.. הדרוש! מה קורה? הכול טוב? למה? מה הדבר הכי טוב שקרה לך היום? והדבר הכי גרוע? תגידי מאיפה את חח? ובת כמה? ממ.. איזה להקות את הכי אוהבת? את מכירה את טאייקינ באק סאנדי? נכון שהסולן שלהם פשוט מדהים?! [ואני לא רוצה לשמוע לא.. אפילו אם את לא מכירה
] מי יותר שווה - פטריק או פיט? וברט או קווין? מה הדבר הראשון שאת הולכת לעשות אחרי שתסיימי לענות על "השאלון" הזה? האייסי/מסן שלך פתוח עכשיו? אם כן עם מי את מדברת? מה את שומעת עכשיו? ונכון שיש לי שאלות משעממות? ו... את מודעת לכך שהם תכף נגמרות? נכון שאת שמחה שזה עומד להיגמר? [נו אני יודעת שכן] חח ביי

אף אחד לא גרוע בלהמציא שאלותXD

אבל נו ננסה..ייאיי! הדרוש! מה קורה?בדסדר.. הכול טוב?לא ממש.. למה?כי כואב לי הגרון ויש לי מחר מבחן ברביה ומחרתיים מבחן ענקי בהיסט'!! מה הדבר הכי טוב שקרה לך היום?אני מדריכה ביום אביב ולקבוצה שלי קוראים אימוקידס והדבר הכי גרוע?הרבה מידי.. תגידי מאיפה את חח?מנאות גולן...שזה בגולן.. ובת כמה?13.5.. ממ.. איזה להקות את הכי אוהבת?או יש הרבה...MCR וHIM וFOB וP!ATD וLACUNA COIL וכמובן THE USED!! את מכירה את טאייקינ באק סאנדי?שמעתי עליהם... נכון שהסולן שלהם פשוט מדהים?! [ואני לא רוצה לשמוע לא.. אפילו אם את לא מכירה]אממ...*מחפשת תמונה*טוב אנלי כח..(כן באמת חיפשתי..)אז אני אגיד שכן.. מי יותר שווה - פטריק או פיט?פיט!!!!!!
וברט או קווין?ג'ף!!!!
מה הדבר הראשון שאת הולכת לעשות אחרי שתסיימי לענות על "השאלון" הזה?לקחת איזה סטרפסילס כי ממש כואב לי הגרון. האייסי/מסן שלך פתוח עכשיו?מסנג'ר..אייסי סאקס. אם כן עם מי את מדברת?עם שקדע ועם מישה. מה את שומעת עכשיו?שומעת את הגרון שלי צועק לי "תביאי סטרפסילס מפגרת!!!" ונכון שיש לי שאלות משעממות?לא. ו... את מודעת לכך שהם תכף נגמרות?לצערי כן
נכון שאת שמחה שזה עומד להיגמר? [נו אני יודעת שכן]לא!!1זה הדבר שהכי מעסיק אותי בחיים!!! חח ביי נו טוב..ביי...

=]

בת כמה את? מאיפה את? איזה דיסקים של דה יוזד יש לך? איזה שיר שלהם את הכי אוהבת? איזה שיר בכללי את הכי אוהבת? איזה קליפ של דה יוזד את הכי אוהבת? את באה למפגש ישרא? יש לך בלוג? אוהבת גוד שאלוט? יומטוב=]

:]

בת כמה את?13.5 מאיפה את?מהגולן איזה דיסקים של דה יוזד יש לך?את IN LOVE AND DEATH איזה שיר שלהם את הכי אוהבת?נוו יש הרבה!! איזה שיר בכללי את הכי אוהבת?נוווו יש הרבה מאוד!! איזה קליפ של דה יוזד את הכי אוהבת?אמ...אני אוהבת את כולם.... את באה למפגש ישרא?אין לי בשביל מה.. יש לך בלוג?עדיין לא
אוהבת גוד שאלוט?לא ממש שמעתי שירים שלהם... נו זה היה קצר מידי!

למעלה