הקליפ של ספיירלינג

../images/Emo202.gifהקליפ של ספיירלינג ../images/Emo26.gif

http://www.keanemusic.com/archive-comment.php?rnd=An3ZEsrjXBiPQ9fCVgg05X9kMAqXKq8A6QIovLCGDto= מה אתם חושבים עליו?? הוא מוזר קצת ומטריד, כמובן, אבל זאת בטח המטרה שלו... אבל הוא לא מחדש שום דבר
כאילו שוב- רובוטים במקום בני אדם... העיקר שטום גם הופך לו לרובוט... אולי זה אומר שגמרנו עם השטויות שלו סוף סוף

קין מאז ומתמיד היו יודעים בשל הקליפים

המזעזעים שלהם, אבל זה זוועה מליגה אחרת..

אוי ואבוי.

זה הופך את השיר לאפילו יותר גרוע ממה שהוא כבר.
אף אחד מהקליפים שלהם לא היה יצירת אומנות, אבל פה הם כבר באמת חצו את גבולות הטעם הטוב.

Pure M

New member
טוב חברים,

תודה, היה נעים מאוד, ניפגש בדיסק הבא. WTF?!
זה נוראי. נוראי. הם צפו ביותר מדי קליפים אייטיז שניסו לעשות גרפיקה ולא הלך.

חישכיש1

New member
וואו באמת שמזמן ממש לא הייתי בפורום

נראה שבערך חודש!! מה חדש?? הייתי מתעדכן בעצמי אבל נראה שהפסדתי הרבה... הייתי מספר חוויות וכותב קצת על עצמי אבל יהיה קצת מביך לגלות שכשהייתי קטן ונכנסתי לגן כל הבנות צרחו מפחד ושהשיר האהוב עלי זה שיר אביעוז...ובכלל, החיים בישיבה השנה שונים בתכלית ממה שהיה בישיבה התיכונית! והשנה התחלתי ללמוד במכינה הקד"צ בעלי, מי שלא מכיר זה די קרוב לאריאל אבל בגלל שלא מתאים לי הלימוד שם אני עובר עוד מעט לאיתמר, מי שלא יודע - יישוב ליד שכם, אחלה מקום עם נוף מטורף וקור כייפי כזה! כמו במבשרת ציון...רק עם רוחות לא מהעולם הזה, זהו בנתיים.. אהה והצעה אחרונה - שבמפגש הבא נעשה טיולון כזה (לא משהו באמת ארוך רק להיות בטבע קצת, מעיין וחורשה כזאת או משהו), יש לכם רעיון מתי המפגש הבא?

maihlevi

New member
וואו! היי לך באמת!!

וואי בהצלחה באיתמר שמעתי מדהים שם!

חישכיש1

New member
באמת מדהים שם! לא סתם שמעת

גם הנוף וגם המקום עצמו, ואני אחד שאוהב קור ושלגים וכאלה אז בכלל טוב לי שהישיבה שם בגובה 700 מטר ומעליה יש הר בגובה 851 מטר עם מגדל תצפית תכלס כיף שם ממש!!!

חישכיש1

New member
יש שם הר שנקרא "שלושת הימים"

כי רואים ממנו (ביום של ראות ממש ממש טובה, לא סתם ככה) את ים המלח, ים כינרת וים התיכון!! הוא בעקרון 6 קילומטר מהיישוב עצמו, נסעתי לשם עם אופניים ביום שישי, היה מה זה כיף!! עם כל הרוחות שיש שם! חבל שאני לא יכול להמחיש לכם... טוב ננסה - הרכס שלמרגלותיו יושב היישוב איתמר נמשך ממערב למזרח לאורך של 7 ק"מ, במערב הישוב איתמר וער הרכס עצמו יש כל מיני "גבעות" שזה מיני יישובים שאנשים הלכו לגור בהם כמו "גבעה 851" "גבעות עולם" עוד איזה אחת שאני לא זוכר, "מצפה שלושת הימים" ו-"גבעה 777" המספרים זה על שם הגובה. לאורך כל הרכס רואים נופים של גבעות ובקעות שרובם בשטחי A ז"א שאין שם יהודים, כולל צפון השומרון שפונה ממערב וממזרח רואים כבר את הירידה לבקעת הירדן, איזור שנקרא "מדבר שומרון" ויש שם נופים מדהימים!! הסרטבא ועוד כמה נמצאים שם.... אז לכל אורך הנסיעה על הרכס בכביש משובש כזה על קו הגובה אני רואה נופיםפ משגעים והכביש עולה ויורד כל הזמן ויש שם רוחות מטורפות!! שיש רק בהרים חשופים כמו בשומרון, עכשיו, תדמיינו לכם נסיעה במהירות מטורפת נגד הרוח בלי חולצה כשטיפות של גשם מכות בבטן בעדינות.. וקריר שם כזה אז בכלל כיף!!, ובמצפה שלושת הימים רואים נוף מהגלבוע בצפון, עד ים המלח בדרום וגם את ים התיכון! הייחודיות לפי דעתי של התצפית מרכס איתמר ומעוד כמה מקומות ישראליים בשומרון (כמו הר כביר) היא שרוב הנוף שרואים נקרא כיום "שטח A" ואין שם נוכחות יהודית ולכן זה בערך המקום היחיד שממנו אפשר להשקיף על מקומות כמו למשל טובאס, תיאסים, סאנור, פנדקומיה, ג'בע ונחל תרצה (ואדי פ'רעה) והכי חשוב - עינות בידאן ושכם כולה נחשפים מהתצפיות האלה!! מקווה שלא חפרתי, סה"כ חוויה נורא חזקה שחוויתי אז הרגשתי צורך לשתף אתכם בה

maihlevi

New member
נשמע מדהים... הלוואי והייתי במקום כזה

עכשיו... אני כ"כ צריכה שקט

galoosh33

New member
חחח נעם, כיף לקרוא את ההודעות שלך..

קשה לי לשים את האצבע על הסיבה המדויקת
בכל מקרה, תהנה בישיבה ובמה שאתה עושה בימים אלו, ותשמור על עצמך בכל הטיולים הללו :p

למעלה