הקליפ

../images/Emo202.gifהקליפ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo202.gif

סוף כל סוף, אחרי לילה מיוסר ומלא מאורעות קשים (שרי תספר לכם |-B) סיימתי את הקליפ הארור!
אני מקווה שלא תתאכזבו, כי תכל'ס אין לי כח יותר להסתכל עליו ואין לי כח לשנות כלום! אז זה מה יש! חה!
נו טוב הנה זה
http://www.youtube.com/watch?v=F9moT0aEIxk (וואי לקח לזה למעלה משעה וחצי לעלות ליו טיוב! ארורים!)

tweety3

New member
וואו, ענק!!

אני לא מאמינה שפספסתי את זה... גיתית, זה ממש מדהים. כל הכבוד לכם!!

Pure M

New member
כפי שכבר אמרתי לך,

(למרות שזה היה עם ציניות של להתעורר הרגע) - זה מעולה! עבודה פשוט אדירה :] יצא מגניב לגמרי

Hamburg Shir

New member
מאגניב לאללה יצא

כל הכבוד על המאמץ וההשקעה בסוף זה ישתלם :))) אחלה קליפ!!!!!!

galoosh33

New member
יצא מעולה!!!!

(כפי שכבר אמרתי לך) סחתיין על כל ההשקעה...... תותחית!!!

Jill1111

New member
יפה ../images/Emo6.gif

לא יכולתי לבוא וגם לא היה לי מחשב כמה ימים.. בכל אופן, היחידות שזיהיתי שם מתמונות הן שרי וטל

dans girl

New member
../images/Emo185.gifכמו שכבר אמרתי לך, יצא פשוט ענק, ההשקעה שלך פשוט מדהימה אותי בכל פעם מחדש וכל כך מגיע לך שזה ישתלם../images/Emo99.gif. וח"ח גם לפורום המוכשר ששיחקו בצורה כל כך נהדרת, והביאו את כל הדברים המגניבים, ואין, אתם פשוט הכי שווים שיש../images/Emo99.gif. גית, את מדהימה../images/Emo99.gif.

justin9

New member
אנחנו פשוט לא מפסיקות לצפות בקליפ

גית זה פשוט מ-ו-ש-ל-ם
אנחנו בדרך הנכונה אבל צריך להמשיך לדחוף!!! חברים תפיצו את הקליפ בין כל מכריכם ותשכנעו אותם להגיב! נ.ב. גית סורי שצווחתי לך בטלפון

כפרות../images/Emo99.gif תודה לכן ותודה לכולם ועל כל

העזרה ושיתוף הפעולה ביום חמישי
כנראה שמחר היום הגדול בו אני מקווה שישראל יקבלו לראשונה יחס מהאתר הספק אנטישמי קיןמיוזיק
(מחר יותרו הספקות
) שוב סליחה אם הייתי לחוצה וצווחנית במהלך המפגש, הכל היה כדי שייצא קליפ כמה שיותר טוב ובזכותכם באמת יצא אחלה
אז בהצלחה לנו!! נתעורר מחר עם בשורות טובות
*ואני הולכת לישון אחרי כמעט יותר מ27 וחצי שעות ללא שינה* (מה, נמנמתי היום בצהריים לשעה וחצי
)

galoosh33

New member
חחח ג'ניפר

"אנחנו בדרך הנכונה אבל צריך להמשיך לדחוף!!" הושפעת מהכרית הריון הא?

גם אני לא מפסיקה לראות../images/Emo6.gif

ואחותי אמרה שהקליפ חמוד^^ שזה מחמאה דיי גדולה בשבילה לתת

ובכן אחרי מעל 30 צפיות, אני חייבת להגיד ש

הקלפי מדהים!!! וממכר לחלוטין!! גיתית- אמנם זה ישמע לך כמו חזרה על הדברים, אבל הקליפ מצחיק, שנון, מקורי גם אנשים שלא מכירים את קין ואת השיר אוהבים אותו!..
רציתי לצרף כאן גם כמה תגובות של חברים ומשפחה על הקליפ
אמא: נחמד מאוד! אבל לא הבנתי למה אתם קופצים שם כל הזמן?! נעמה, אחותי: התלהבה ממש!!! ראתה את הקליפ 3(!) פעמים!! צחקה ברוב הקטעים. חברה: איך עשיתם את זה?! המון קטעים שם נראים ממש מקצועיים! בת דודה: אז הנה כל בפורום שאת מדברת עליו כל הזמן! רואים שממש נהנתם! ובגדול- התלהבות המונית מהקליפ!!!!!

למעלה