הר ברוקבק

../images/Emo202.gifהר ברוקבק../images/Emo202.gif../images/Emo47.gif

בוקר אחד נפגשים אניס דל מאר (הית' לדג'ר) וג'ק טוויסט (ג'ייק ג'ילנהול) בסיגנל, ויומינג, כשהם מחכים לקבל עבודה מהחוואי המקומי, ג'ו אגירה (רנדי קווייד). שני הגברים הצעירים נראים בטוחים בשאיפותיהם לעתיד – רכישת מקצוע, חתונה וגידול משפחה – אבל הם רעבים למשהו אחר, שאינו ניתן לביטוי. כשאגירה משלח אותם לעבוד כרועי צאן על הר ברוקבק הקסום, הם מפתחים חברות ואינטימיות שלא ידעו קודם. הרבה זמן לא הייתי בסרט כזה שגרם לי לבכות
זה סרט מעולה!!! מעולה! יש סיבה למה הוא זכה ב-7 פרסי גלובוס הזהב
הית' לדג'ר משחקן שם מצוין! דמות שבחיים לא חשבתי שהוא יצליח לעשות. הוא רק משתפר, הוא גאון, הוא פשוט עשה את הדמות שלו בצורה גאונית! חוץ מזה הייתי חותכת 10 דקות מההתחלה שקצת מתישה אבל לא רציני. זה באמת סרט חובה. באמת! זה מהסרטים האלה שאם אתה לא רואה אז יש לך חתיכת חור בהשכלה (כמו קיל ביל- שאני צריכה לסתום, שר הטבעות, מונסטר, קזבלנקה וכדומה) אם הייתי רואה את זה בסינמה סיטי זה היה הרבה יותר טוב. אני בוגדת במטאל
נפלתי חזק...

ולכל השטחיים מבניכם שלא רצו לראות

את הסרט כי זה עם הומואים
זה לא מדבר רק על סקס. סבבה, תיגעלו מסקס בין בנים אבל הסרט לא עוסק בסקס. משום מה שאומרים הומואים ולסביות הקונצטיה הראשונה שעולה היא סקס וסטיות. הסרט מדבר על מערכת היחסים בין אניס (הית' ךדג'ר) וג'ק (ג'ייק ג'ילנהול) בשנות ה-60 של של אמריקה הדרומית (טקסס וכל אלה). הם לא מגדירים את עצמם כהומואים ועדיין קשה להם עם זה. בהמשך כל אחד התחתן עם אישה שהוא לא אוהב והביא ילדים והם נפגשים כל 4 שנים בהר ברוקבק (המקום שבו הם הכירו). הסרט יותר מדבר על ההחמצה שבאהבה הזאת בגלל החברה. באותה חברה של שנות ה-60 חינכו ילדים לשנוא הומואים וכל מה שקשור בזה. חשוב להדגיש שזה לא קומדיה רומטנית והכל טוב ויפה, זה דרמה יפה וסוחפת ואני חושבת שכל אחד חייב לראות את זה.

מוקדש לרון!!!!!!!!../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

חשוב לציין שגם ראיתי את זה בשביל רון, לא בשבילי חס וחלילה!

למעלה