השאלון השבועי!

../images/Emo202.gif השאלון השבועי! ../images/Emo202.gif

Dudes,למה לא הזכרתם לי?!
שם: האם השם זה חלק חשוב באדם? משמעותי? גיל: מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? מהי תכלית חייך? מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? איך נראית מברשת השיניים שלך? האם אתה מרוצה ממנה? כמה משחה אתה שם עליה? בכמה שמפו אתה משתמש? אתה משתמש במרכך? האם אתה מאמין בהגיינה? אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? כמה אתה שוקל? כמה מתח אתה יכול לעשות? האם אתה זקוק לחיבוק? האם אתה מאמין בסטייל? האם אתה מאמין בצדק? האם אתה אומר "איכס" על אוכל? האם אוכל אומר "איכס" עליך? האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? האם אתה מבין סרטים לעומק? האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? האם נראה לך סביר שתתחתן? האם אתה חושב על יום הנישואין שלך? אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? שהם אכזריים? האם אתה סובלני לרוב האנשים? האם אתה סובלני לרוב החיות? האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? האם אתה מאמין ב"לשים זין"? האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? ואיך הוא ייראה בעיני החברה? האם אתה חלק מהחברה? תגדיר חברה: האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)? מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר? האם אתה אינטיליגנט? האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך? האם יש אנשים שאתה מעריץ? האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא? האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך? מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? מה הכי מבייש אותך? ומה אתה הכי אוהב? האם אתה אוהב אותם? האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? אם לא, את מי אתה לא אוהב? האם אתה יודע מה זו "אהבה"? האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? האם ניאו הוא האחד? האם אתה ממוצע? האם אתה האחד? האם יש לך כוחות-על? האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? קריאה? כתיבה? מחשבה? האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר? האם האנשים סביבך צחקו עליך? הביטו עליך במבטים מוזרים? האם אתה פרנואיד? האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד? האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך? מתי הפעם האחרונה שהקאת? האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר? האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת? או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם? האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? האם יש לך חיים טובים? מה היא התקופה הכי גרועה שלך? האם יש לך חדר משלך? האם אתה אוהב אותו? האם ההורים שלך ישנים ביחד? האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? האם השאלות היו קשות? האם הקדשת להן מחשבה? האם היו שאלות טובות בשאלון הזה? אילו חיבבת במיוחד? האם היו שאלות לא מובנות? האם עשיתי לך כאב ראש? האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? ואותי יותר טוב?

נמ. ../images/Emo141.gif

שם: שירז. האם השם זה חלק חשוב באדם? i guess. משמעותי? נגיד. גיל: 15.4 מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? רופאה או משו בסיגנון... מהי תכלית חייך? הא? XD מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? לא לנסות לתקן אנשים.
איך נראית מברשת השיניים שלך? תכלת כזאת. קולגייט 360. האם אתה מרוצה ממנה? יאפ. כמה משחה אתה שם עליה? חחח הרבה. בכמה שמפו אתה משתמש? גם הרבה. אני די מגזימנית. XD אתה משתמש במרכך? יאפ. האם אתה מאמין בהגיינה? כמובן.
אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? אתן להם לאכול עוגות. XDDDDDD ~סטגדיש~ כמה אתה שוקל? הממ,לא עניינכם.
כמה מתח אתה יכול לעשות? חחחחח אני מניחה שלא הרבה. האם אתה זקוק לחיבוק? ממך? לא תודה. XD האם אתה מאמין בסטייל? המממ I guess. האם אתה מאמין בצדק? כן. האם אתה אומר "איכס" על אוכל? כן. XD האם אוכל אומר "איכס" עליך? לרוב לא.
האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? לא. האם אתה מבין סרטים לעומק? ^^ האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? חחחח ממש לא. האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? אכן חרא של דבר.
האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? לא. >< האם נראה לך סביר שתתחתן? כן,מתישהו. האם אתה חושב על יום הנישואין שלך? עכשיו? לא ממש. אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? הממ... לצעוק,סתם ככה. [קרה לי כבר ><],לרקוד. XD לשמוע מוזיקה מזרחיים בפלאפון.
שהם אכזריים? להרביץ לחיות או משו. >< האם אתה סובלני לרוב האנשים? לא. XD האם אתה סובלני לרוב החיות? כן. האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? ממש לא. האם אתה מאמין ב"לשים זין"? סוג של. האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? יאפ. ואיך הוא ייראה בעיני החברה? למי אכפת? זה כל הקטע,"לשים זין".
האם אתה חלק מהחברה? כנראה. תגדיר חברה: הממ. אנשים מסביבך. האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? בטח. איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)? כל דבר חוץ מאימה. במיוחד קומדיות רומנטיות
. XD מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר? אנשים שטחיים.
האם אתה אינטיליגנט? אולי. ^^ האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? במתמטיקקה,כן. XD בזה שאני טיפשה במתמטיקקה? אולי לפעמים. מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך? dunno,קנאה? האם יש אנשים שאתה מעריץ? יאפ. האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא? כן. האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך? זה לא "כל כך". החיים לא פיירים.
מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? המממממ. שהם רוצים שדברים ייעשו בשניה שהם אומרים אותם. מה הכי מבייש אותך? הו. הממממ... לאדעת,אולי המבטא של אבא שלי... ואמא שלי נוטה להגיד את הדברים הלא נכונים ברגע הלא נכון. XD ומה אתה הכי אוהב? שהם הם
. האם אתה אוהב אותם? ברצינות?
האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? מה קשור ל"מיידית"? >< כן,אוהבת את רובם. אם לא, את מי אתה לא אוהב? סתם,בת דודה אחת. האם אתה יודע מה זו "אהבה"? רומנטית? מניחה שלא,עדיין לא. האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? אני פאקינג בת 15,מה יש לכם?
האם ניאו הוא האחד? הא? האם אתה ממוצע? יאפ. האם אתה האחד? מה?! XD האם יש לך כוחות-על? חחחחחחחח ברור. מה זה,פרק של הירוז?
האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? נהה. אלא אם כן אני שומעת מוזיקה,ואז אני ממלמלת את המילים. XD קריאה? הווו. הממ לפעמים כשאנלא מצליחה להתרכז,אני ממלמלת את המשפט ואז 'ני מבינה טוב יותר. או כשאני קוראת באנגלית ולא מבינה את המילה,גם אז. או שסתם המילה מגניבה. XD כתיבה? אולי לפעמים. מחשבה? נהה. האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר? הממ לא שזכור לי. האם האנשים סביבך צחקו עליך? נהה. הביטו עליך במבטים מוזרים? נהה. האם אתה פרנואיד? חחח לא. האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד? לא. האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? כן. האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? ברור ש"עניין של מה בכך". מתה על ספרים
. האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך? הו גאד,איזה שאלות מטומטמות. אם אני אומרת שרובם יפים ממני,אני יוצאת אחת שהביטחון העצמי שלה ירוד,ואם אני אומרת שרובם מכוערים ממני אני יוצאת שחצנית. אז אני פשוט אגיד שאני חושבת שרובם יפים ממני,אבל הביטחון העצמי שלי בסדר גמור
. מתי הפעם האחרונה שהקאת? הווו. לפני חצי שנה בערך,וב-24 שעות האלו הקאתי עוד 7 [!!] פעמים. גועל נפש,רציתי למות. האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? ס'שטויות,אלוהים. אני מניחה שפנימי. האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? חחחח ממש לא. חיי משעממים ביותר.
האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? אולי לפעמים.
האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר?
דווקא לא. האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת? חחחח עם אנשים חדשים,כן. XD או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם?
האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? לא לעיתים תכופות. האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? חחחח לא. XD ההיפך. האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? אני חושבת שכן.
האם יש לך חיים טובים? יחסית,יאפ. מה היא התקופה הכי גרועה שלך? אני חושבת שהיסודי. ספציפית ה'. האם יש לך חדר משלך? יאפ. האם אתה אוהב אותו? כן,הוא לא רע.
האם ההורים שלך ישנים ביחד? כמובן. האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? על רובם עניתי בכנות.
האם השאלות היו קשות? יותר מטומטמות מקשות. XD האם הקדשת להן מחשבה? קצת. האם היו שאלות טובות בשאלון הזה? לא ממש. XDDD אילו חיבבת במיוחד? אולי ההיא על קריאת ספרים.
האם היו שאלות לא מובנות? כן,"מהי תכלית חייך". האם עשיתי לך כאב ראש? אולי קליל. XD האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? נהה. הכרתי את עצמי טוב גם לפני.
ואותי יותר טוב? הממ אני יודעת שאת/ה משועמם/מת.

pati15

New member
אני מוכנה ^.^

שם:פטריסיה(בבצםר קוראים לי אתי אבל אני משנה לפטריסיה). האם השם זה חלק חשוב באדם?לא ממש. משמעותי? יכול להיות. גיל:15+. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?לעשות במוזיקה או במשו שקשור לשואו ביזנס או אם לא ילך לי לעסוק בהיטוריה וארכיאלוגיה. מהי תכלית חייך?-___- מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת?אממ אסור לספר כלום להורים? איך נראית מברשת השיניים שלך?ירוקה ^.^ האם אתה מרוצה ממנה?לא. כמה משחה אתה שם עליה?קצת,אני לא אוהבת לשים הרבה. בכמה שמפו אתה משתמש?הרבה. אתה משתמש במרכך?לאאא האם אתה מאמין בהגיינה?מזה? אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה?כלום -__- כמה אתה שוקל?38. כמה מתח אתה יכול לעשות?אם צריך.המון ! האם אתה זקוק לחיבוק?בטח. האם אתה מאמין בסטייל?קצת. האם אתה מאמין בצדק?כן. האם אתה אומר "איכס" על אוכל?לפעמים . האם אוכל אומר "איכס" עליך?לא. האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה?לא. האם אתה מבין סרטים לעומק?כן. האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה?לא ממש אבל יכול להיות הכל בראש שלנו XD האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר?קצת. האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו?לא. האם נראה לך סביר שתתחתן?כן. האם אתה חושב על יום הנישואין שלך?לא. אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים?דברים מטופשים.-אין לי כוח לצטט. שהם אכזריים? האם אתה סובלני לרוב האנשים?כן. האם אתה סובלני לרוב החיות?אולי. האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים?לא.לפעמים,אולי. אם האנשים חשובים לי. האם אתה מאמין ב"לשים זין"?חחח לא ממש. האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר?לא אני בטוחה שלא זה סתם ביטוי טיפשי אפילו אפשר לומר. ואיך הוא ייראה בעיני החברה?מטומטם. האם אתה חלק מהחברה?ישמצב. תגדיר חברה: האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר?לפעמים כשאני זקוקה לאחד כזה . איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)?נוער,קומדיות,אימה וסרטי אשקם ופעולה של אנג'לינה ג'ולי XD מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר?שהמורים מאשימים אותי בדברים שלא עשיתי או צועקיםא לי בלי סיבה אבל זאת צורת הדיבור שלהם -___- מרגיז ביותר . האם אתה אינטיליגנט?לא תמיד רק כשצריך. האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה?לא אבל אם הייתי לא הייתי מתביישת הייתי עושה משו' עם זה. מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך?לא הבנתי -___- האם יש אנשים שאתה מעריץ?כן. האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא?שונאת לא מילה מדיוקת פשוט לא מכבדת ולא מחבבת . האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך?לא.רק אם הם עשו לי משו' שזה עד כדי כך. מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך?שאבא חושב שאני עדיין ילדה קטנה ובגלל שהוא אוהב אותי הוא מתנהג אלי בטיפשיות. מה הכי מבייש אותך?אבא שלי?חחחח לא ממש בעצם לא יודעות אין משו' שמבייש אותי . ומה אתה הכי אוהב?מוזיקה. האם אתה אוהב אותם?בטח. האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית?אוהבת ?לא יודעת אני בטוחה שבתוכי כן אבל לא יודעת. אם לא, את מי אתה לא אוהב?אני לא בטוחה. האם אתה יודע מה זו "אהבה"?אני חושבת שכן. האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"?לא ממש. האם ניאו הוא האחד?לא. האם אתה ממוצע?לא. האם אתה האחד?לא יודעת. האם יש לך כוחות-על?לא שאני יודעת עלכך. האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה?לא ניראה לי חח. קריאה?התחלתי לקרוא עכשיו בחופש ספר "פוליאנה" מישו' מכיר? כתיבה?אני ידועת לכתוב D: מחשבה?אני חושבת הרבה מאוד. האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר?לא האם האנשים סביבך צחקו עליך?לא,אולי . הביטו עליך במבטים מוזרים?אולי. האם אתה פרנואיד?לא. האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד?אולי. האם יש אנשים שאתה מקנא בהם?לא! האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך?אני קוראת ספר. האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך?חח לא יודעת.משחשוב זה האופי ואיך שהם מתייחסים אלי ולא האופי . מתי הפעם האחרונה שהקאת?לפני ... לא זכור לי . האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי?פנימי נידמה לי. האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר?ישמצב. האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים?אולי. האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר?לא יודעת.וניראה לי שזה עכשיו קרה לי XD האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת?יחחחח לא יודעת את זה שאנשים יגידו לי. או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם?אולי. האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד?לפעמים. האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד?כן.אבל לא תמיד. האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך?לא ממש. האם יש לך חיים טובים?טובים?אין דבר כזה טוב או מושלם תמיד ישמשו' שהורס וכאלה אז תמיד זה קורה ועכשיו זה רציני. מה היא התקופה הכי גרועה שלך?אין לי כוח לחפור. האם יש לך חדר משלך?לא האם אתה אוהב אותו?לא האם ההורים שלך ישנים ביחד?כן האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות?ענית על הכל בכנות(כן,המפקדת). האם השאלות היו קשות?לא ממש האם הקדשת להן מחשבה?ישמצב. האם היו שאלות טובות בשאלון הזה?יאפ. אילו חיבבת במיוחד?"מתי הפעם האחרונה שהקאת" הכי אהבתי חחחחחחח סתם. האם היו שאלות לא מובנות?ישמצב. האם עשיתי לך כאב ראש?חחחח לא. האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב?לא . ואותי יותר טוב?חחחח כן אבל לא רשום פה כלום אלייך . D:

mafakit

New member
עונה ביד אחת |אלפקה|../images/Emo218.gif

שם:דרור
האם השם זה חלק חשוב באדם?בערך
משמעותי? לא
מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?לאדעת
מהי תכלית חייך?יש לי כזו?
מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת?שכשאנשים בד"כ מבטלים מדברים ברגע האחרון, ועכשיו הם אומרים לך שהפעם הם לא יעשו את זה-לא להאמין להם כי הם יעשו את זה שוב.
איך נראית מברשת השיניים שלך?אה.. כזאתי לבנה.. אם ירוק וכחול Oם נו של אורביט הזאתי שמנקה את הלשון XD
האם אתה מרוצה ממנה?אה.. כן היא עושה את עבודתה כמברשת שיניים
כמה משחה אתה שם עליה?כמות סבירה
בכמה שמפו אתה משתמש?לאדעת בדיוק בכמה Oם
אתה משתמש במרכך?אכן
האם אתה מאמין בהגיינה?כן
אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? אוכל באגט וקוראסוווון D:
כמה אתה שוקל?לפי שבוע שעבר בערך 53
כמה מתח אתה יכול לעשות?לא יכולה XD
האם אתה זקוק לחיבוק?לא כרגע
האם אתה מאמין בסטייל?מאמינה ב'ללכת בסטייל' בכבישי ת"א
האם אתה מאמין בצדק?לא ><'
האם אתה אומר "איכס" על אוכל?כן
האם אוכל אומר "איכס" עליך?יש מצב
האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה?אה.. לא זכור לי
האם אתה מבין סרטים לעומק?לפעמים
האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה?פחות או יותר
האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר?
בהחלט
האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? תלוי בנושא
האם נראה לך סביר שתתחתן?אין לדעת X:
האם אתה חושב על יום הנישואין שלך?לא כל כך XD
אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים?אם מישו ירוץ ברחוב עם תחתונים ויצעק שהגמבות מאיימות לרצוח אותו Oם
שהם אכזריים?אם מישו יתעלל באיזו חיה תמימה ><'
האם אתה סובלני לרוב האנשים?אפשר לומר
האם אתה סובלני לרוב החיות?לאדעת
האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים?תלוי באיזה נושא
האם אתה מאמין ב"לשים זין"?לפעמים ^^
האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? לא בהכרח
ואיך הוא ייראה בעיני החברה?כ..מישו ש'שם זין'? XD
האם אתה חלק מהחברה?כן
תגדיר חברה:המ.. אנשים..? כולנו הרי חלק מהחברה.. חברה לדעתי זה פשוט האנשים..
האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר?לפעמים
איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)?פארודיה, אימה, קומדיה, חסרי תכלית XD
מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר?המ.. המורים כמובן
אבל אה.. לא יש פשוט דברים מעצבנים שהם עושים ><'
האם אתה אינטיליגנט?אה.. לאדעת.. יכול להיות
האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה?לא חושבת שאני טיפשה
מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך?אה.. מגניב להם? XD
האם יש אנשים שאתה מעריץ? כן
האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא?בהחלט
האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך?יש כאלה שכן ויש כאלו שלא
מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך?הרבה דברים
מה הכי מבייש אותך?דברים...שמביישים אותי XD
ומה אתה הכי אוהב?כל מיני דברים
האם אתה אוהב אותם?כן XD
האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית?כן
אם לא, את מי אתה לא אוהב?-
האם אתה יודע מה זו "אהבה"?המ.. יש לי קווים כלליים XD
האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"?אה.. אני מניחה Oם
האם ניאו הוא האחד?ניאו?
האם אתה ממוצע?לא חושבת.. אפחד הוא לא 'ממוצע'
האם אתה האחד?אולי למישהו איפהשהו XD
האם יש לך כוחות-על?לא ;;
האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה?לפעמים XD
קריאה?לפעמים
כתיבה?לפעמים
מחשבה?לפעמים XD
האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר?כן ._.
האם האנשים סביבך צחקו עליך?לא חושבת שהיו אנשים סביבי
הביטו עליך במבטים מוזרים?-
האם אתה פרנואיד?לא
האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד?לא..
האם יש אנשים שאתה מקנא בהם?כן
האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך?מטלה
האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך?עניין של השקפה.. לדעתי יפים..
מתי הפעם האחרונה שהקאת?מזמן Oם
האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי?פנימי אני מניחה
האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר?לא נראה לי
האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים?אולי XD
האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר?כן ><'
האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת?כן XD
או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם?גם XD
האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד?אה..

xXx Lilo xXx

New member
מחרררר D: ../images/Emo29.gif

שם: ליאת האם השם זה חלק חשוב באדם? אני מקווה שלא. משמעותי? לאדעת גיל: בשבת 17 ו3 חודשים XD מה את רוצה להיות כשתהיהי גדולה? אין לי שמץ, חשבתי על אדריכלית ומעצבת פנים... מהי תכלית חייך? אין לי. מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? שאסור לבזבז כסף על שטויות. איך נראית מברשת השיניים שלך? אדומה. האם אתה מרוצה ממנה? כל עוד היא מנקה אז כן. כמה משחה אתה שם עליה? כמה שיותר... בכמה שמפו אתה משתמש? הרבההה D: הקצף מגניב XD עד לרגע שהוא נכנס לעיניים. אתה משתמש במרכך? כן האם אתה מאמין בהגיינה? כן אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? אתאבד XD פחחח כמה אתה שוקל?
כמה מתח אתה יכול לעשות? לא יכולה XD אני גרועה בזה האם אתה זקוק לחיבוק? כן
האם אתה מאמין בסטייל? תלוי איזה האם אתה מאמין בצדק? אהא האם אתה אומר "איכס" על אוכל? אהא האם אוכל אומר "איכס" עליך? לא יודעת. הוא לא דיבר אלי לאחרונה. האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? אהא... ולאדעת, שנה שעברה כל החורף ירד לי דם >< האם אתה מבין סרטים לעומק? What האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? פחחחח על מי אתם עובדים XD האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? יאפ... האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? לא ניסיתי. האם נראה לך סביר שתתחתן? כן האם אתה חושב על יום הנישואין שלך? לא אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? לצעוק. לצחוק בצורה מטורפת. ללכת על הידים! שהם אכזריים? להתעלל בחתולי רחוב.. האם אתה סובלני לרוב האנשים? אני חושבת שכן האם אתה סובלני לרוב החיות? לצומפי לא
(הכלב של חברה שלי. זה לא כלב, זה סוס!) האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? לפעמים. האם אתה מאמין ב"לשים זין"? אהא האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? אני חושבת שכן... ואיך הוא ייראה בעיני החברה? בנאדם נורמאלי שלא יורד לרמה של מפגרים. האם אתה חלק מהחברה? נופ תגדיר חברה: חברה היא מישהי שאפשר לדבר איתה בלי שתרוץ ותספר דברים אישיים לאחרים. || ואם הכוונה לחבר אז- אחד שלא יבגוד בכול הצורות... האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? על עולם טוב יותר - ברור! איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)? קומדיה, מתח, אימה, פעולה, ולפעמים רומנטיקה X_X" (זה הכול נכון?) מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר? הכול.
האם אתה אינטיליגנט? ניראה לי האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? אהה... לא. אני טיפשה וכולם יודעים את זה XD מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך? כל הכבוד לחרשנים
האם יש אנשים שאתה מעריץ? הערצתי מישהי אחת, עד שהתברר שהיא ההפך ממה שחשבתי. האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא? פרחות חשות שהעולם סובב סביבן. וואנה בי פריקיות (פריקצות). ערסים שחשים תצמם חכמים ומוציאים משפטים מוזרים לחלוטין. אימואים כבדים ><" האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך? כן, לדעתי הם צריכים להבין שהעולם לא סובב סביבם. מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? הכול? מה הכי מבייש אותך? אמממ לאדעת
ומה אתה הכי אוהב? לאדעת... האם אתה אוהב אותם? אוהבת, יש מישהו שלא אוהב תהורים שלו? הם פשוט נועדו לעצבן. ככה זה. האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? לא אם לא, את מי אתה לא אוהב? סבא (הלא חורג) של אבא. האם אתה יודע מה זו "אהבה"? ניראה לי האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? לא בקטע כרגע האם ניאו הוא האחד? מי!? האם אתה ממוצע? כלומר? האם אתה האחד? אני חושבת. האם יש לך כוחות-על? הלוואי האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? נופ. קריאה? איכ כתיבה? לא ניראה לי מחשבה? אהא האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר? XDD כן, נכנסתי לחדר וראיתי את עצמי שוכבת על הריצפה חחחח האם האנשים סביבך צחקו עליך? יאפ הביטו עליך במבטים מוזרים? אהא האם אתה פרנואיד? אומרים שכן האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד? לא
האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? כבר לא האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? סיוט גמור. האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך? גם וגם. מתי הפעם האחרונה שהקאת? תאמת, עבר כבר הרבה זמן שאני לא דוכרת
.... משהו כמו 3 חודשים שלמים XD האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? פנימי, עד בכי. האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? עדיף שלא. האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? לא האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר? אוו כן XD האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת? לפעמים XD או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם? גם האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? תמיד האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? לרוב כן. האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? לא אין לי כאלו
האם יש לך חיים טובים? לא כ"כ מה היא התקופה הכי גרועה שלך? השנה הייתה התקופה הכי מחורבנת. עדי כדי כך שנמאס לי מעצמי. האם יש לך חדר משלך? לא
האם אתה אוהב אותו? אני אוהבת תחדר שלי, מחשב טלוויזיה, מזגן פרטי... מה עוד צריך? האם ההורים שלך ישנים ביחד? כן. האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? בכנות, ואיזה כמה מתוחכמות XD האם השאלות היו קשות? לא האם הקדשת להן מחשבה? לא כ"כ האם היו שאלות טובות בשאלון הזה? חופרת... אילו חיבבת במיוחד? לא יודעת. האם היו שאלות לא מובנות? לא זוכרת האם עשיתי לך כאב ראש? כן האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? תמיד הכרתי את עצמי. ואותי יותר טוב? כן, שאת חופרת! ביו'ש

Sacred Lie

New member
~יום גורלי~ ../images/Emo41.gif

שם: ירדן האם השם זה חלק חשוב באדם? אכן משמעותי? לא ממש גיל: 15 וחצי מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? משו שקשור למוזיקה
מהי תכלית חייך? שטו? מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? צריך להיות עצמכם..אם לא, זה לא נגמר טוב.:] איך נראית מברשת השיניים שלך? ורודה האם אתה מרוצה ממנה? לא D: מה השאלה הזאת כמה משחה אתה שם עליה? O.O בכמה שמפו אתה משתמש? not much אתה משתמש במרכך? כןן האם אתה מאמין בהגיינה? OF COURSE אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? יתאבד. כמה אתה שוקל?48 כמה מתח אתה יכול לעשות? 1
האם אתה זקוק לחיבוק? מי לא
האם אתה מאמין בסטייל? תלוי האם אתה מאמין בצדק? כה האם אתה אומר "איכס" על אוכל?לא האם אוכל אומר "איכס" עליך?חחחח האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה?לא האם אתה מבין סרטים לעומק?לפעמים האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? לפעמים, תלוי מי יותר מושפע מהם האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן !!!! האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? לא האם נראה לך סביר שתתחתן?כה האם אתה חושב על יום הנישואין שלך?לא אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים?שהם מדברים בטלפון דרך אוזניה ואני חושבת שהם מדברים לעצמם שהם אכזריים? IDK האם אתה סובלני לרוב האנשים? כן האם אתה סובלני לרוב החיות? לא ממשXD האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? לא האם אתה מאמין ב"לשים זין"?כה האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר?תלוי מתי ואיך הוא ייראה בעיני החברה? כמו זין?! מאיפה לי XD האם אתה חלק מהחברה? IDK תגדיר חברה: שפעת האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? לא איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)? אימה, קומדיה מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר?השפעת, ושמועות
האם אתה אינטיליגנט?כמובןXD האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? לא מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך?אחלה להם האם יש אנשים שאתה מעריץ? כמובן האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא? כמובן האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך? כןן מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? שהם חושבים שאני בת 12. מה הכי מבייש אותך? מממ ומה אתה הכי אוהב? מממ האם אתה אוהב אותם? מי לאXD האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? אכן אם לא, את מי אתה לא אוהב? האם אתה יודע מה זו "אהבה"? ממלא, מה זה? האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? לא
האם ניאו הוא האחד? האם אתה ממוצע? האם אתה האחד? האם יש לך כוחות-על? האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? קריאה? כתיבה? מחשבה? האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר? HELL YES. אל תשתכרו בחיים האם האנשים סביבך צחקו עליך? כןן
הביטו עליך במבטים מוזרים?כה האם אתה פרנואיד? אכן האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד? לא האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? ברור :] האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? פיכסה. האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך? מתי הפעם האחרונה שהקאת? לא זוכרת האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי?פנימי? האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר?חחחחח אכן האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים?לגמרי האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר? האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת? או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם? האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? חחח אכן!! האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? כה האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך?משתפר, לא יותר מזה האם יש לך חיים טובים? חביבים מה היא התקופה הכי גרועה שלך? שנה שעברה האם יש לך חדר משלך?כה האם אתה אוהב אותו?כה האם ההורים שלך ישנים ביחד? האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות?כה האם השאלות היו קשות?לא האם הקדשת להן מחשבה?לא האם היו שאלות טובות בשאלון הזה?לא אילו חיבבת במיוחד? האם היו שאלות לא מובנות?לא האם עשיתי לך כאב ראש?כה האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב?לא ואותי יותר טוב?לא

Johnni456

New member
../images/Emo79.gif

שם: סתיו האם השם זה חלק חשוב באדם? כן משמעותי? כן גיל: עוד פחות מחודש 14 D: מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? משהו טוב :) אולי חלק מלהקה, זה יכול להיות מגניב
מהי תכלית חייך? אוואה, שאלה טובה. מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? לאדעת.. איך נראית מברשת השיניים שלך? נחמד... חשבתי להזמין אותה לצאת או משהו XD האם אתה מרוצה ממנה? כן XD כמה משחה אתה שם עליה? הרבה [?] בכמה שמפו אתה משתמש? הרבה [?] אתה משתמש במרכך? כן האם אתה מאמין בהגיינה? לא אני מאמינה בה' XD אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? מה שבא לי כמה אתה שוקל? חסוי
(אתם באמת לא רוצים לדעת) כמה מתח אתה יכול לעשות? הממ.. ~תופים~.. מתחתי אתכם עכשיו? XD האם אתה זקוק לחיבוק? האג מי
האם אתה מאמין בסטייל? לא אמרתי לכם כבר אני מאמינה בה' XD האם אתה מאמין בצדק? די האם אתה אומר "איכס" על אוכל? על חלק ממנו XD האם אוכל אומר "איכס" עליך? לא Oם האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? לא האם אתה מבין סרטים לעומק? לפעמים האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? לא האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? לא האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? כן האם נראה לך סביר שתתחתן? ישמצב האם אתה חושב על יום הנישואין שלך? לא ממש אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? אממ.. לרוץ בתחתונים? XD שהם אכזריים? התעללות בבע"ח ועוד כלמיני האם אתה סובלני לרוב האנשים? כן האם אתה סובלני לרוב החיות? כן האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? לפעמים האם אתה מאמין ב"לשים זין"? לפעמים. בד"כ לא כי זה קצת קשה.. מאיפה יהיה לי אחד? XDDD האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? לא ואיך הוא ייראה בעיני החברה? כמו זין XD האם אתה חלק מהחברה? כן [?] תגדיר חברה: אנשים [?] האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? לפעמים איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)? פעולה, קומדיה, אקשן, קצת אימה.. מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר? מורים, ש.ב, הבצפר עצמו ועוד הרבה דברים.. האם אתה אינטיליגנט? יכול להיות.. האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? אני טיפשה באמת XD חצי מהעולם טיפשים. אז מה? מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך? שהם חכמים
האם יש אנשים שאתה מעריץ? כן האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא? כן האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך? אם הם מעצבנים אותי אז כן מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? שהם לפעמים ממש לחוצים וקרציות מה הכי מבייש אותך? בהורים? ש.... לאדעת.. ומה אתה הכי אוהב? אה..... גם לאדעת האם אתה אוהב אותם? כן האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? המיידית? אה? אם לא, את מי אתה לא אוהב? מהמשפחה? אני אוהבת את כולם האם אתה יודע מה זו "אהבה"? בערך האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? לא האם ניאו הוא האחד? אה? האם אתה ממוצע? כן [?] האם אתה האחד? לא [?] האם יש לך כוחות-על? לא האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? לפעמים קריאה? לא כתיבה? לפעמים מחשבה? לפעמים האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר? אה... לא נראהלי האם האנשים סביבך צחקו עליך? כן XD הביטו עליך במבטים מוזרים? כן XD האם אתה פרנואיד? לפעמים. אתמול חלמתי שמשקפיים ענקיות עם מסגרת צהובה רודפות אחריי XDDD האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד? לא האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? נראהלי האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? מה בכך [?] XD האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך? יפים
מתי הפעם האחרונה שהקאת? המהמ.. לא זוכרת האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? אה? האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? לא. החיים שלי משעממים... האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? יצרתי פעם "מחמם אף" XD האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר? לא ממש הבנתי.... האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת? לפעמים.. נראהלי או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם? אה? האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? כן האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? לפעמים האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? כן האם יש לך חיים טובים? כן [?] מה היא התקופה הכי גרועה שלך? תחילת כיתה ח' האם יש לך חדר משלך? כן האם אתה אוהב אותו? כן האם ההורים שלך ישנים ביחד? כן האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? גם וגם האם השאלות היו קשות? לא האם הקדשת להן מחשבה? לחלקן האם היו שאלות טובות בשאלון הזה? חלקן אילו חיבבת במיוחד? Oם האם היו שאלות לא מובנות? כן האם עשיתי לך כאב ראש? כן האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? לא ואותי יותר טוב? לא

Emergency Exit

New member
כןכן:)

δπβ≈ (והווו נכנסתי לבדוק ת'מערכת פורומים החדשה והמכוערת טילים ויש פה כתב סתרים. XD) הרופא אמר לי :ם ושמפו זה ידוע

BegForMercy

New member
כזה משעמםםם! ../images/Emo122.gif

שם: אור האם השם זה חלק חשוב באדם? כן משמעותי? לא גיל: 18 ומשהו... מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? מאמנת מהי תכלית חייך? אקרובטיקה מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? להיות עצמי איך נראית מברשת השיניים שלך? סגולה-לבנה האם אתה מרוצה ממנה? שיהיה חחח כמה משחה אתה שם עליה? לא הרבה..שונאת משחת שיניים! בכמה שמפו אתה משתמש? לא הרבה אתה משתמש במרכך? כן האם אתה מאמין בהגיינה? כן אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? למי אכפת כמה אתה שוקל? יותר מדי כמה מתח אתה יכול לעשות? 10 בערך האם אתה זקוק לחיבוק? ממישהו מסוים כן.. האם אתה מאמין בסטייל? אה האם אתה מאמין בצדק? לא האם אתה אומר "איכס" על אוכל? כן האם אוכל אומר "איכס" עליך? כן האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? כן לאדעת האם אתה מבין סרטים לעומק? לא האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? הלוואי פחחח האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? כן האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? לא האם נראה לך סביר שתתחתן? כן האם אתה חושב על יום הנישואין שלך? כן אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? לאדעת שהם אכזריים? לאדעתת יא חופר האם אתה סובלני לרוב האנשים? כן האם אתה סובלני לרוב החיות?כן האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? לא האם אתה מאמין ב"לשים זין"? לאדעת האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? לא ואיך הוא ייראה בעיני החברה? לאדעת האם אתה חלק מהחברה? שיהיה תגדיר חברה: אהההההההה האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? יש הבדל ולא איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)? קומדיות אמריקאיות מפגרות כאלה [ראה: אמריקן פאי 1 2 3 4 5 וכל הסרטים שהיו חחח] מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר? מממ אני מניחה שסמכות שמשתמשים בה לרעה האם אתה אינטיליגנט? כה שיהיה האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? לא מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך? שיהיה להם בכיף האם יש אנשים שאתה מעריץ? כן האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא? כן האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך? לא יודעת מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? שהם כאלה מיושנים חח מה הכי מבייש אותך? לאדעת ומה אתה הכי אוהב? הרבה דברים האם אתה אוהב אותם? מאוד האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? כן אם לא, את מי אתה לא אוהב? האם אתה יודע מה זו "אהבה"? כן האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? לא מחפשת..אם הוא יגיע יגיע האם ניאו הוא האחד? מי?! חחח האם אתה ממוצע? כה האם אתה האחד? לא האם יש לך כוחות-על? לא האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? אה לא קריאה? לא כתיבה? מה מחשבה? לא האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר? כן חחחחחחחח האם האנשים סביבך צחקו עליך? כן הביטו עליך במבטים מוזרים? כן האם אתה פרנואיד? לא האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד? אה לא האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? כן האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? מממ לאדעת תלוי איזה האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך? #@!$@! מתי הפעם האחרונה שהקאת? מממ לפני פחות מחודש האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? אה? האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? לא האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? לא יודעת האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר? חח טיפשה האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת? לא. בעצם כן. או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם? כן חחחחחחחחח האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? כה האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? שיהיה האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? כן האם יש לך חיים טובים? כן מה היא התקופה הכי גרועה שלך? ממ לאדעת האם יש לך חדר משלך? כן האם אתה אוהב אותו?כן האם ההורים שלך ישנים ביחד? כן האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? ברור האם השאלות היו קשות? לא האם הקדשת להן מחשבה? לא האם היו שאלות טובות בשאלון הזה? לא אילו חיבבת במיוחד? את אמאשך האם היו שאלות לא מובנות? כן האם עשיתי לך כאב ראש? כןן האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? לא ואותי יותר טוב? כן :mad:

Freak Out 16

New member
בא לי לענות P:

שם: מורין האם השם זה חלק חשוב באדם? כן די משמעותי? מהה? גיל: 14 מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? אממ. אני לא ממש יודעת, אבל אני חושבת שאני אלמד צילום, ברמנות (יעני להיות ברמנית), ואולי עיצוב וטקסטיל מהי תכלית חייך? ממ.. לא יודעת?.. מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? שכדי ללכת לשיעורים גם המורה החדש שלך ממש ממש דפוק ודביל ואת שונאת אותו XD איך נראית מברשת השיניים שלך? היא צהובה כחולה כזאת.. האם אתה מרוצה ממנה? ככככן
אני ממש אוהבת אותה (אני נקשרת לחפצים >< ) כמה משחה אתה שם עליה? לא הרבה.. כזה חצי מהברשת בכמה שמפו אתה משתמש? די הרבה >< אתה משתמש במרכך? ברור האם אתה מאמין בהגיינה? כן אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? לא יודעת.. אני לא טובה בהסטוריה >< כמה אתה שוקל? 55 כמה מתח אתה יכול לעשות? אפילו לא אחד האם אתה זקוק לחיבוק? כן אבל שמח לא כזה עצוב האם אתה מאמין בסטייל? טוב.. האם אתה מאמין בצדק? כן! כולי ילדת בצפר דמוקרטי מאז והמתמיד P: האם אתה אומר "איכס" על אוכל? לפעמים
האם אוכל אומר "איכס" עליך? ככככככככןןןן!!!1 האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? כן -.-' האם אתה מבין סרטים לעומק? כשאני חכמה וזה לא קורה הרבה האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? הלוואי האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? לא תמיד.. האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? חחח כה האם נראה לך סביר שתתחתן? ברור האם אתה חושב על יום הנישואין שלך? לא ממש אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? אממ. לא יודעת.. שהם אכזריים? לזרוק חתוליים למודרה
האם אתה סובלני לרוב האנשים? כן די מאוד האם אתה סובלני לרוב החיות? כן. חוץ מלכמה החתולים שלי לפעמים XD האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? לא. שיכחדו האם אתה מאמין ב"לשים זין"? אהא
האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? אני חושבת שכן ואיך הוא ייראה בעיני החברה? אם לא יהיה לך אכפת האחרים הם פשוט יכבלו אותך. האם אתה חלק מהחברה? כן אני המרכז P: סתם סתם אבל כן תגדיר חברה: כל הקבוצה של החברים שלי, אנחנו היחידים בעלי החיים בשיכבה. האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? עולם טוב יותר
איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)? אימה
וקומדיות מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר? הכלל! כל דקה יש משהו מעצבן האם אתה אינטיליגנט? אממממ. לפעמים האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? אני טיפשה אבל חכמה. ואני ממש לא מתביישת בזה מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך? בבית ספר שלי, לא ממש >< האם יש אנשים שאתה מעריץ? לא מעריצה אבל אוהבת מאוד האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא? כן.. האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך? אני לא חושבת שזה פייר ובגלל זה אני לא שונאת אותם כל כך מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? שהם מרשים שלי הכלל חוץ מפוני
מה הכי מבייש אותך? שאמא שלי סתומה
ומה אתה הכי אוהב? שהם פתוחים וכייפים האם אתה אוהב אותם? כן מאוד האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? כן.. סוג של אם לא, את מי אתה לא אוהב? את כולם אבל יש לי אח טיפה מאוד מוזר האם אתה יודע מה זו "אהבה"? אני חושבת שכן האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? כן למרות שיש לי חבר האם ניאו הוא האחד? - האם אתה ממוצע? לא. אני מיוחדת במי שאני האם אתה האחד? לא יודעת.. האם יש לך כוחות-על? חחחחחח. כה אני יודעת לחזות את העתיד P: האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? חחחחחחחחחחחחחח XDDD לפעמים קריאה? לא כתיבה? כןן וכל הכיתה שונאת אותי בגלל זה XD מחשבה? לא האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר? כה האם האנשים סביבך צחקו עליך? כן הביטו עליך במבטים מוזרים? כן האם אתה פרנואיד? לא ממש לא האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד? לא האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? כן, אנשים יפים האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? עניין של מה בכך האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך? יפים מתי הפעם האחרונה שהקאת? לא זוכרת האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? מהה?. האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? חחחח כן די האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? כן האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר? מממה?.. האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת? כן או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם? אני לא מבינה מה אתם רוצים האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד?לא האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? כן האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? כן האם יש לך חיים טובים? כן מה היא התקופה הכי גרועה שלך? אין כזאת האם יש לך חדר משלך? כן האם אתה אוהב אותו? לא ממש האם ההורים שלך ישנים ביחד? כן האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות?אממ. אני חושבת שברצינות האם השאלות היו קשות? לא ממש האם הקדשת להן מחשבה? כן האם היו שאלות טובות בשאלון הזה? כן אילו חיבבת במיוחד?לא יודעת האם היו שאלות לא מובנות? כן האם עשיתי לך כאב ראש? כן האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? לא ואותי יותר טוב? לא הוו סוף כל סוף נגמר.

xXx Lilo xXx

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

אז פעם הבאה שאת רואה סקר שמופיע אצלנו תעני אצלנו ולא אצלם XD חחחח.. סתםסתם. מה לעשות שאין מקום אחר להוציא ממנו שאלונים. מקסימום עונים פעמיים

במקום בשבילךD:../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

אז תקראו#$^
שם: שי <: האם השם זה חלק חשוב באדם? המ ככה משמעותי? לא יודעת גיל: 16 מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? באסיסטית מפורסמת שכזאת, או לשחק או לצלם XD משו נו
מהי תכלית חייך? המ כן ס.ס מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? איך נראית מברשת השיניים שלך? המ חביבה כזאת האם אתה מרוצה ממנה? האמת שכן כמה משחה אתה שם עליה? כמה שצריך :0 בכמה שמפו אתה משתמש? כמה שצריך :0 אתה משתמש במרכך? לא, איכ האם אתה מאמין בהגיינה? מה יש להאמין?XD אתה המלך של צרפת (לפני המהפכה, דה). מה תעשה? ביד. כמה אתה שוקל? 50 כוסעמק. כמה מתח אתה יכול לעשות? 0 האם אתה זקוק לחיבוק? לא האם אתה מאמין בסטייל? מה יש להאמין? האם אתה מאמין בצדק? האם אתה אומר "איכס" על אוכל? כן האם אוכל אומר "איכס" עליך? לא האם אי פעם ירד לך דם מהאף? למה? כן, סתם ככה :0 האם אתה מבין סרטים לעומק? לעיתים האם החיים הם תיכון אמריקאי כפי שמוצג בטלוויזיה? לא האין הטלוויזיה הישראלית חרא של דבר? לא האין זה מכאיב בראש לנסות לגבש דעה בנושא כלשהו? לא האם נראה לך סביר שתתחתן? כן, למרות שאני לא בטוחה שבא לי. נראה כבר. האם אתה חושב על יום הנישואין שלך? לא אילו דברים שאנשים עלולים לעשות ברחוב גורמים לך לחשוב שהם משוגעים? המ. שהם אכזריים? האם אתה סובלני לרוב האנשים? לעיתים האם אתה סובלני לרוב החיות? כן האם אתה מפחד ממה שאנשים חושבים? טחח לא האם אתה מאמין ב"לשים זין"? מה יש האמין? האם אם כל אדם יוכל "לשים זין" אז הוא יהיה מאושר יותר? לא ואיך הוא ייראה בעיני החברה? כמי ששם זין האם אתה חלק מהחברה? המ תגדיר חברה: זין האם אתה מפנטז על עצמך/עולם טוב יותר? מה? ._. איזה סוג סרטים אתה אוהב (אנא פרט ככל היותר)? כל מיני מה הכי מכעיס/הכעיס אותך בבית ספר? חיהXD האם אתה אינטיליגנט? לא האם אתה חושד שאתה טיפש? אם כן, האם אתה מתבייש בזה? לא מה אתה חש כלפי אנשים חכמים יותר ממך? אין יותר חכמים ממני האם יש אנשים שאתה מעריץ? כן האם יש אנשים/סוגי אנשים שאתה שונא? מעט מאוד דווקא, בניגוד לעבר. האם אתה חושב שזה פייר לשנוא אותם כל כך? כן, אני שונאת רק בצדק מה הכי מכעיס אותך בהורים שלך? כלום כפרה עליהם חיים מה הכי מבייש אותך? כלום ומה אתה הכי אוהב? הכל <: האם אתה אוהב אותם? כמובן האם אתה אוהב את כל משפחתך המיידית? אח שלי דפוק אם לא, את מי אתה לא אוהב? אח שלי XD. לא סתם, הוא סביר. האם אתה יודע מה זו "אהבה"? אכן האם אתה עוד בחיפוש אחר "האחד/ת"? כן בערך האם ניאו הוא האחד? כפרה עליווווווווווווווווווווו כןXD האם אתה ממוצע? לא האם אתה האחד? בטח <: האם יש לך כוחות-על? בטח <: האם אתה ממלמל תוך כדי הליכה? כןXDDDDDDDDDDDDDDDD קריאה? לעיתים כתיבה? לעיתים, במבחניםXDD מחשבה? לעיתים האם אי פעם תפסת את עצמך עושה מעשה מוזר? כן האם האנשים סביבך צחקו עליך? כןXD הביטו עליך במבטים מוזרים? אכן האם אתה פרנואיד? לא, אולי קצת כן האם אתה רואה סיבה להיות פרנואיד? יש דברים מפחידים בעולם מה האם יש אנשים שאתה מקנא בהם? לא האם קריאת ספר היא מטלה בשבילך, או עניין של מה בכך? לא, זה כיף האם רוב האנשים יפים או מכוערים ממך? מכוערים מתי הפעם האחרונה שהקאת? מזמן האם סבלך הוא בעיקר חיצוני או פנימי? אין סבל האם אפשר לעשות מהחיים שלך סרט עמוק ומצליח ביותר? בטח האם אתה מסוגל ליצור דברים מתוחכמים? בטח האם אתה נוטה לשכוח מילים וביטויים תוך כדי יצירת ביטויים ולהת(אוח, עכשיו זה קרה לי) ולהסתפק(זאת המילה) בניסוח גרוע יותר? כן האם אתה נוטה לצאת מפגר יותר ממה שאתה באמת? לעיתים או שאחרי שהמילים יוצאות אתה מבין שרק בראש שלך אתה יכול להראות חכם? לעיתים האם לפעמים אתה באמצע שיחה ואתה מנסה לחשוב היטב היטב על הדבר הבא שכדאי לך להגיד? לא האם בדרך כלל אתה מוצא את הדבר הנכון להגיד? לפעמים האם אתה בתקופה טובה בחיים שלך? כן האם יש לך חיים טובים? כן מה היא התקופה הכי גרועה שלך? המ האם יש לך חדר משלך? כן האם אתה אוהב אותו? כן האם ההורים שלך ישנים ביחד? לא האם ענית על כל השאלות בכנות, או שהיו לך כמה תשובות מתחכמות? כנות נראה לי האם השאלות היו קשות? לא האם הקדשת להן מחשבה? לא האם היו שאלות טובות בשאלון הזה? חביבות אילו חיבבת במיוחד? לא יודעת האם היו שאלות לא מובנות? לא האם עשיתי לך כאב ראש? לא האם אתה מכיר עכשיו את עצמך יותר טוב? לא ואותי יותר טוב? לא

למעלה