התוכנית היומית- 31.8

../images/Emo202.gifהתוכנית היומית- 31.8../images/Emo44.gif

לצערי אני עובדת משמרת כפולה היום, כך שהעבודה לכתוב מה היה בתוכנית היום ולנסח שאלה לדיון מוטלת עליכם. סומכת עליכם שתעשו את העבודה כראוי

Y. Welis

New member
קטע יפה מתוך התוכנית הזו

שהיתה השלישית במספר בסידרת 'הכנה לזוגות לפני הנישואים', שבה התחרו 3 זוגות על ביצוע מטלות ומשימות שנועדו לברר אם הם באמת מוכנים לחיי נישואים. הזוג המעניין ביותר (שגם זכה בפרס הגדול) היה של שני צעירים (אריק ומרי-אלן) - בחור שמופיע עם להקה, ובחורה ביישנית מאוד שמחכה לחתונה כדי להתחיל ביחסי מין - ומבחינתה לא היה צורך אפילו להתחיל; בעוד שהבחור רצה לעשות את זה בכל מקום אפשרי... הנה קטע מתוך התוכנית, כאשר הוא ניתח את מצבם בשיחה עימם (לפי הכתוביות והשלמות), ואחרי שאמר לאריק שהוא נאיבי אם הוא חושב שהבעיות שלהם יפתרו רק ע"י חתימה על מסמכי הנישואים. הוא פונה למרי אלן: ד"ר פיל: באשר אלייך, אני חושב שאנשים משייכים אינטימיות למין ומגע - אבל זה רק החלק הפיזי, והוא חלק קטן בלבד. האינטימיות האמיתית עם אדם אחר, נוצרת כשחולקים איתם מציאות אישית, וחושפים בפניהם צדדים טובים, צדדים רעים, פגיעים וכן סתמיים. את מעולם לא עשית את זה. אמרת שאת חוששת מעט ממין: אבל יש כאן יותר מכך. יש סיבות מדוע את חוששת מזה, נכון? מרי אלן: זה נכון. ד"ר פיל: עלייך לחלוק את הסיבות האלה עם אריק. (פונה אל אריק) הרשה לי לומר לך משהו על זה: כאשר היא תזמין אותך לעולם הפרטי שלה, עליך להתייחס לזכות הזו ברצינות רבה. לעולם אל תשתמש במה שהיא סיפרה לך במריבות שעשויות לבוא; אסור לך להתייחס לזה בהומור; אסור לך להתייחס לזה בחוסר רגישות. כאשר היא תפתח את הדלת לפניך ותכניס אותך לעולמה, היכנס כמו מי שנכנס לחנות חרסינה עם מעברים צרים במיוחד. (אל מרי אלן) את מבינה שזו הדרך הנחוצה, וזו דרך טובה להתחיל את הנישואים שלכם, בכנות ואינטימיות מוחלטים. אני חושב שתצליחו, ואני חייב לומר לכם שלא הייתי בטוח בכך בהתחלה... אבל עכשיו אני בטוח לגמרי.

brum

New member
../images/Emo31.gifלא אהבתי את התוכנית הזו

הייתה הרגשה של שעשועון זול - חבל שהוא עשה את התוספת הזו, זה ממש תוכנית לרייטיג ולא לעזרה כל שהיא לא לזוגות ולא למי שצפה (למרות הקטעים המצחיקים)

למעלה