התוכנית היומית- 4.9.06

../images/Emo202.gif התוכנית היומית- 4.9.06../images/Emo202.gif

לצערי, כמו כל יום אחר בשבוע המטורף הזה, לא ייצא לי לראות גם היום את התוכנית, והפעם אני מקווה שכן תכתבו בשרשור מה היה ותערכו דיון על כך- סומכת עליכם
.

brum

New member
שאל את ד"ר פיל - אז מה היה לנו שם

הפעם זה היה על 3 נושאים שונים שכנראה לא מתאימים לתוכנית מלאה הנושא הראשון - גבר שמתנהג כרודן בביתו מעליב ופוגע באשתו ובילדו וחושב שזה בסדר, האשה כנועה ומצדיקה את ההתנהגות אולם חוששת כשהיא רואה את המבט של הילד כשהוא מסתכל על אביו בפחד (האב אמר שהוא רוצה שהבן שלו יפחד ממנו) ד"ר פיל לאט לאט "הקטין" אותו לממדים של בן אדם חסר בטחון עצמי (בתחילה הוא שאל אותו איך הוא התמנה למומחה של המשפחה האם יש לו רקע בפסיכולוגיה ? סוציולוגיה ? דינמיקה משפחתית ? וכו' ואחר כך הדגים לו כשדיבר על עצמו איך משפחה צריכה להרגיש בבית וכמובן סיים בהוראה לקרוא את הספר שלו על הצלת יחסים. האם הכרתם בןאדם כזה ? האם אתם הייתם מסוגלים לחיות איתו ? האם אתם חושבים שהוא ישתנה ? האם צריך לתת לו צאנס ? מה הייתם אומרים לאדם כזה ? האם יש גם אשמה על האשה ? הנושא השני - אשה בעלת מימדי חזה ממש גדול (שאינה יכולה לממן ניתוח פלסטי להקטנה) באופן שאנשים מציקים לה כל הזמן. ד"ר פיל הדגיש בפניה שהיא כל הזמן מתמקדת על הדבר השלילי הזה (ההעלבות שאותם היא סוחבת מכיתה ז') במקום לחשוב על דברים חיובים וכמה צפוי - הזמין מנתח פלסטי שהתנדב לעשות לה את הניתוח. האם האשה הגזימה כשאמרה שזה כל כך מציק ? מה הייתם עושים במקומה ? מה אתם חושבים על ה"מתנה" של ד"ר פיל ? הנושא השלישי - ילד בן 6 ששואל את אמו שאלות מאוד קשות שהיא לא יודעת איך לענות עליהם (למה סנטה קלאוס לא נותן מתנות לילדים עניים ? אם אלוהים ברא את העולם מי ברא את אלוהים ? למה אלוהים הרג את הילדים באסון הצונמי ? ד"ר פיל השיב שהיא צריכה לענות לפי מה שהיא חושבת שהכי ינחם וירגיע את הבן שלה לפי אמונתה וגם אפשר לתת לו את האפשרות לעשות משהו בנדון כלומר לעבוד ולתת את הכסף שלו לילדים עניים, לתרום באיזשהי צורה לקרן הצונאמי ומפה זה עבר לטורניר טניס למפורסמים שנעשה על מנת לגייס כסף לאנשים שנפגעו באסון הצונאמי וכן פרסם את הקרן בה הוא חבר (של הנשיאים לשעבר בוש וקלינטון) מה דעתכם על העצות שניתנו לאם הילד ? האם זה היה המקום לדבר ולפרסם את קרן הצונאמי ? האם לדעתכם זה היה טוב לעשות תוכנית כזו עם נושאים כל כך שונים אחד מהשני ? האם יש קשר בין כותרת התוכנית לתוכן שלה ?

וואו- כל הכבוד ../images/Emo47.gif

לגבי הנושא הראשון- אפשר לומר שאמא שלי סוג של רודנית בפוטנציה: כל מה שהיא אומרת צריך להיות, כמובן שלמדתי להתמרד כנגד זה וזה לא ממש מצליח לה, כי אני מאוד עצמאית. ואגב, זה ידוע שמאחורי כל אותם גברתנים ואנשים מאיימים מסתתר הרבה חוסר ביטחון שמתבטא בדרך האלימות. לגבי הנושא השני- כל הכבוד לד"ר פיל שעזר לה בקטע הזה, בתור ילדה שסבלה במהלך הילדות קשות נפגעתי הרבה כי הייתי צפלונה קטנה ורזה שבכתה מכל שטות קטנה ותמיד ילדים ניצלו את זה וכן, אם לא מטפלים ועובדים על דימוי עצמי- זה יסחב עוד שנים רבות. לגבי הנושא השלישי- לדעתי העצות נבונות, אבל לא ממש ראיתי את התוכנית אז יש לי שאלה- הוא כיוון אותה איך לענות לו, או שרק אמר שתשאל לפי אמונתה
לדעתי צריך לשים יותר דגש על נושאים ולא לערבב נושאים באותה תוכנית, פחות אוהבת קונספט כזה.

Y. Welis

New member
קני כרטיס טלוויזיה

חברי יציאה אחת לכבלים (יש בממירים של הוט לפחות 2 יציאות) והגדירי ללכוד את ערוץ 3 כל יום בין 4 ל-5. זה יוצא ג'יגה וחצי בממוצע. אם אין זמן לראות, אפשר לצרוב 3 תוכניות על DVD אחד...

יותר מידי טכני בשבילי ../images/Emo122.gif

זה רק השבוע הלחץ שאני לא ממש מגיעה לראות את התוכנית בגלל עבודה שמתחילה בדיוק... אבל לשמחתי יש מלאכית מדהימה בכינוי brum שעוזרת לי בעניין ההודעות על התוכניות

brum

New member
תודה על המחמאה ../images/Emo189.gif

וכמו שאמרתי לך פעם במסר - אני עושה את זה מתוך אהבה לתוכנית כמוך

Y. Welis

New member
לא קשה בכלל. ההוראות פשוטות

והתוכנות די קלות היום. רק חיבורי הכבלים עשויים להיות מאתגרים, אם יש מרחק רב בין המחשב לממיר.

למעלה