זורבה היה ממש מדהים

../images/Emo202.gifזורבה היה ממש מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שבוע טוב ומבורך אהובים יקרים. זהו, לפני שעתיים שלש, נחתנו בבית אחרי שבקושי רב הצלחנו להתנתק מהאשראם, כן, כן, המקום הקסום והמופלא הזה תמיד מצליח לגרד את גבולות ה Non Attachment שלנו
. תמיד אחרי שאנו פונים ימינה בצומת ציחור, ורואים את מיכלי המים עוד מהכביש, הלב מתרחב, ותחושה חמימה פושטת בגוף. בכלל, סופי פסטיבלים, יש בהם איזו אוירה מיוחדת, כשכולם יושבים על הציוד ומחליפים חיבוקים, מספרי טלפון והבטחות שלרוב לא מתממשות... זה היה פסטיבל נהדר. למעלה מ- 1000 איש היו שם באשראם. מי שמכיר, יודע, ששטח האשראם אינו גדול, ולמרות זאת, לא היתה תחושה של דוחק או לחץ. היתה אנרגיה טובה באויר, אנרגיה של אהבה בכל. השרותים היו תמיד נקיים ומתוחזקים היטב, והאוכל שניצן המדהימה הזו הכינה.... יאאאאאמי
אפילו לקרניבורים שכמותנו, היה תאווה לחיך. תכניית הפעילויות היתה גדושה בשפע של פעילויות. כבר הרבה זמן אנחנו לא זכינו לראות כזה שפע שקשה לבחור ממנו... העברנו שלש פעילויות. סדנת המגע שאותה העברנו גם בכנס הטנטרה, סדנת טנטרה קלילה ומאד מחוייכת שמתבססת על עולם בעלי החיים, ומבחינתנו האישית, גולת הכותרת וחוויית השיא מכל הבחינות, היתה המעגלים. הנחינו (בנפרד) מעגלי גברים ונשים שהתבססו על הטנטרה. הגברים התכנסו למעגל גברים מאד מפתיע ומרגש יחד עם בן. נוצרה אינטימיות מדהימה, של פתיחת הלב אחד לשני, ואחרי כ 40 דקות של עבודה משותפת על רגשות ומגע, נוצר מעגל שיתוף ספונטני שפשוט סחף את כולם. התכנון המקורי שונה על המקום, כדי לאפשר למעגל השיתוף הזה אורך רוח וחיים משלו. השיתופים של הגברים היו ממש מרגשים. הנשים עבדו עם אפרת, גם הן עבודה רגשית, עברו חווייה מיוחדת במינה של ריפוי הדדי, ועבדו על חיזוק המקום של ה"לא" ועל חיזוק האיכות היאנגית שבהן. ואז ההפתעה ששמרנו לכולם. הגברים במעגל, שעבדו בחלקו האחרון על חיבור לאיכות הנקבית שבהם, עברו למקום של התמסרות ו trust ובכיסויי עיניים, הובלו בהליכה איטית בשרשרת אנושית מדהימה, אל הרחם המקודש - מתחם הנשים. ביצענו עבודה משותפת שעוררה את כולם "משום מה", ואפילו הציבה בפני חלק מהאנשים קשיים מבורכים - הזדמנות לשיעורים חשובים. בסיום המעגל המשותף הושבנו את כולם למעגל שיתוף מאוחד. המון דברים מרגשים הועלו שם, באותו מעגל... השיתופים של אנשים אחרי העבודה המשותפת, היו מרגשים, ובהחלט משהו שאפשר ללמוד ממנו המון. לא יאומן - התחלנו בסביבות 11:45 וסגרנו את הבאסטה רק בסביבות 04:00, כי אנשים פשוט היו בצורך לשתף ולדבר. עוד הספקנו לפזז ולכרכר במסיבת טראנס של טיוהר, עד שהשחר האיר במזרח, והלכנו לשים קצת את הראש. מאז שפקחנו עיניים במה שנותר מהבוקר, אנשים פשוט הפציצו אותנו בשיתופים מדהימים, בקשיים, בתובנות, שהיו עבורנו פשוט קבלת מתנות. זהו, התאהבנו בקונספט...
עכשיו, נותרו לנו כשבוועיים וחצי להתכונן לפסטיבל פשוט, האוהל והמחצלת כבר נשארו באוטו, ובגדים, לא צריך לקחת
מי בא
מאחלים לכולנו שיהיה שבוע מדהים של אהבה, אור, אמון , ואנרגיות טובות.

ililrom

New member
וואו, נשמע שהיה פשוט ../images/Emo59.gif

כל הכבוד על העבודה היפה... אני מתה להתפשט בפשוט, אבל פשוט לא מסתדר לי... רק מסובך...
בקיצקץ, הבעיה היא כזאת: אני מתחילה את שנת הלימודים באורנים בסוף אוקטובר, והם די חמים על עניין הנוכחות, ופסטיבל פשוט יוצא בדיוק שבוע אחרי שמתחילים ללמוד... פפפפ.... מה עושים? יש למישהו כפיל להלוות לי לסופשבוע?

../images/Emo20.gifתודה יקירה

אין לך איזה מרובע שיסכים להחליף אותך ליום יומיים
איזה בעסה.... <בן, נזכר בימי האוניברסיטה העליזים> ...No more

למעלה