יש כבר פרומו

HiLi88

New member
../images/Emo202.gifיש כבר פרומו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

וואי איזה פרומו יפה
בהתחלה מראים כל מיני קטעים מהעונה האחרונה של אקזיט (בהוט), ואז אומרים משהו כמו:התרגלתם לזה? לא עוד
(משהו כזה
) ואז מראים את יוסלס, קטעים מההופעות שלהם ועוד כל מיני קטעים שונים... בטח יחרשו על זה עכשיו בערוץ 3 אז שימו לב
...
במקרה ראיתי את זה, פתאום בזווית העין קלטתי משהו מוכר
קצת מעלה געגועים
אבל לא נורא
אה ורשום בסוף: Exit revolution
בקרוב

HiLi88

New member
../images/Emo125.gif

איך שאני קוראת את התגובה שלך היה שוב פעם... בטח יחרשו על זה, אני אנסה לעקוב ולראות מה אומרים חחח יש ב-יס פרסומות של תוכניות של הוט? כי אם כן-אז אני מניחה שכן יראו...

moi5

New member
../images/Emo189.gif אקזיט משודרת רק בהוט

אז איך תראי
מקסימום תעברי להוט במילא הוט יותר טובה

הסיפור הזה התחיל מזמן...../images/Emo7.gif ../images/Emo90.gif

מאז שהם עברו לHOT אני רוצה גם לעבור, אבל את ההורים שלי זה לא כל כך משכנע ואני נאלצת לראות את חברים/משפחה.

moi5

New member
../images/Emo189.gifכל תוכנית את רואה

זה לא קצת מעיק ללכת כל יום לחברים

לא כל תוכנית, אבל את רובן. ../images/Emo90.gif

בעיקר עכשיו בחופש, אני אנצל את ההזדמנות לראות יותר מבשאר השנה. חוץ מזה, יש קטעי וידאו ותמונות באתר ושירשורי שידור יומי וזה עוזר לי להתעדכן.

HiLi88

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo125.gif

אני אהבתי את הרעיון שמראים קטעים מאקזיט ואז כאילו איזה פאנקיסט בא ושובר את הטלוויזיה ואז מראים קטעים חדשים של יוסלס איידי...

tutana

New member
ראיתי!! אהבתי! נראה כמו רעיון של

ארז. < בן הרוש..> נכון הילי??

l i r a n 5 4 3

New member
העם הראו....

היי אני חדש פה.... רציתי לישאול הראו קטע קטן של הקטעים של הג'קאסס בפרומו...? ועם כן אז מה הראו בידיוק

העונה החדשה

הולכת להיות עונה מעולה והסדרה תיהיה מגניבה זה אחלה להקה מכיר אחד מהם אישית (אני בן דוד של חרפק) הקיצר כל מי שמזלזל חבל כי הולך להיות יותר טוב מפעם

למעלה