כדאי לקרוא בבלוגיה 28/11/07

tamax

New member
Made in China

"הסינים אוכלים כל דבר על 4 רגליים מלבד שולחן" ג'נסיס ברשומה מופלאה על הרגלי האכילה של הסינים... made in china- פרק 2

בצל הגרדום

ספר ישן וכייפי של אגאתה כריסטי. מין ביקורת אישית שכזו. מתוך הפוסט "הרקול פוארו זקן, ועייף, ואני חושד שגם הצינית תקפה אותו. בגיל 80, הוא מוצא שההנאה היחידה שנותרה לו היא המזון. הוא מתכנן בקפידה את ארוחותיו במסעדות פאר, ואחר כך משתעמם בבית. הייסטינגס איננו, הוא מזכיר לעצמו, ורק הקורא הנבוך לא זוכר אם הוא כבר מת, או שסתם נסע לחו"ל. ואז, כשהוא כבר מעיין בעיתון ותוהה אם מישהו בעולם עוד זוכר אותו, הבלש המפורסם, סופסוף מישהו מתקשר. גברת מקגינטי הייתה עובדת ניקיון מהזן הישן. קרצפה רצפות ביעילות על ארבע, בדיוק כמו שחברות כ"א דורשות היום בארה"ב מעובדותיהן האומללות (ראו ספרה של ברברה ארנרייך כלכלה בגרוש). היא הייתה זקנה, אמינה, וקצת חטטנית. מישהו רצח אותה, והראיות מצביעות על ג`יימס בנטלי, הדייר שלה. איש לא נחמד ולא אהוד שעל פי הטענה הרג אותה בשביל כספה – 200 ליש"ט. אפילו בשנים שאחרי מלחמת העולם ה-II זה לא המון. " בהמשך יש גם קצת על כריסטי.

../images/Emo47.gif"אבירי אילת" מצדיעים לטריאתלון אילת

אילת, מארחת בסוף השבוע הזה בפעם הראשונה את הסבב האולימפי של הטריאתלון. "אבירי אילת" יוצאים ברכיבה רציפה לאילת. "אבירי אילת" - כל אחד יכול אבל לא כל אחד מסוגל
מוזמנים לקרוא ולצפות בסרטון שהוסרט תוך כדי רכיבה (מרחובת לאילת!!)

קלריסה

New member
פעם הוא היה קורה לי יקרה שלי, יקרה

חורף זה זמן טוב למחלות בדרכי הנשימה, בעיקר של ילדים. בעיקר ילדים שלא חיסנו אותם, הוא מזכיר לי, ואחר כך עוד מוסיף נזיפה לחושה: בעיקר ילדים שמעשנים לידם.

סיפור הערב בבלוג " הבילוי שלא היה"

בס"ד ערב טוב לכם לפני מספר דקות פרסמתי רשומה חדשה, בשם הבילוי שלא היה, הסיפור עוסק בבילוי שהיה צריך להיות לאחר מסיבת הסיום שלא היה בגלל סיבה אחת, אתם רוצים לקרוא את הסיפור המרתק אז הנכם מוזמנים לקרוא את הסיפור:חוף ירושלים הבילוי שלא היה

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif כת הסיינטולוגיה בישראל

ומלחמתם נגד השימוש ב"ריטלין".... כאן

למעלה