כדאי לקרוא בבלוגיה - 5/9/07

חהמן

New member
יש לנו מנצח!

בואו לראות מי ניצח בתחרות הקומיקס הראשונה בישראל, קומיקס נולד! יש לנו מנצח! חה! a daily webcomic.... a not so funny daily web comic... and in hebrew....

../images/Emo220.gif דרום אמריקה באוזניות (חלק א) ../images/Emo222.gif

כבר כמעט שנה מאז שחזרתי מהיבשת המופלאה ויחד איתי חזרה האהבה הגדולה למוסיקה של היבשת. בניגוד למה שרבים אולי חושבים, יש ביבשת הזאת הרבה יותר משאקירה, ראגאטון וסלסה. אז בואו להכיר קצת מהמוסיקה המעולה שמחכה מעבר לאוקיינוס. נתחיל בארגנטינה דרך אורוגוואי ונסיים במקסיקו. מאבד מידע - אל תאבדו את זה

Your sweet87

New member
ציד המכשפות- הסיפור האמיתי

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1076331

Moon rise girl

New member
../images/Emo9.gif וואו...

ואני תהיתי מאיפה כל הכניסות...
אנשים, תודה על הפרגון, יפה לכם. מוכרחה להודות שעד עתה כלל לא ידעתי שקיים פורום כזה, אז... עכשיו אני יודעת.
(ועכשיו אני גם יודעת סופסוף מי זה "הבצלאל" המדובר. יהיה לי הרבה מה לספר הערב לאמא כשתשאל אותי מה למדתי היום בגן).

suki da yo

New member
אני רואה טל,

שגם אתה מבין שתמיד טוב להתחבף לשליט הנאור

wranger

New member
מתחנף?

אני מוחה על הרמיזה! אני לא מתחנף לאף אחד! אגב, בצלאל, אפיתי משהו קטן, סתם ככה בשביל הכיף. לאן לשלוח?

suki da yo

New member
אתה מביא כאלה למפגש?

כי אם כן, אני לא מביאה איתי אף אחד (מי שאוכל לבד אוכל יותר! אבל זה אל שיש לי את מי להביא. החברים שלי במציאות לא אוהבים את האינטרנט במיוחד...)

suki da yo

New member
המפגש בעוד יותר מחודש

אני מעדיפה שיביא כאלה , אבל טריות, מאשר את אלה ממש. חוץ מזה, עם איך שהם נראות, את חושבת שישארו מהן עד מחר?

suki da yo

New member
אני מצטערת שהרסתי לך... ../images/Emo3.gif

פעם הבאה תודיעי לי אם את מרימה להנחתה של מישהו מסויים

למעלה