כמה הודעות חשובות..

../images/Emo202.gifכמה הודעות חשובות..../images/Emo124.gif

בוקר טוב אנשים מקסימים
מה שלומכם? טוב אז יש לי כמה הודעות, אפשר לקרוא לזה רעיונות לגבי הפורום שלנו! כמו שכולכן יודעות, ב-15.10 נועם מופיע בבארבי תל אביב
מכיוון שהפורום ממש פעיל לאחרונה, וזה מחמם לי את הלב כל פעם מחדש..
וגם כי עוד מעט אנחנו חוגגים חצי שנה לפורום
בכל מקרה חשבתי לעשות מפגש פורום ממש מטורף
ביום של הבארבי. בסביבות אחר"צ ניפגש איפשהו בתל אביב, ונלך בסופו של דבר ביחד לבארבי, אני חושבת שזה יכול להיות ממש מגניב ומגבש.. מה שאנחנו כבר
אפשר לעשות את זה ממש מטורף, שכל אחת תהיה אחראית למשהו, אפשר להביא גיטרות ועניינים.. לנגן את השירים של נועם :] אז מי שבעניין שתעשה
וכמובן שכל אחת שיש לה בעיה עם להגיע, שתגיד לנו וננסה לסדר את זה
ממש חשוב לי שכולנו נהיה שם...
עוד משהו ממש חשוב! זה שנעשה מבצע פרסום לפורום, יש לו המון פוטנציאל לגדול ולהתפתח. ושעוד אנשים יכירו את המוסיקה המדהימה שכולנו הספקנו להתאהב בה
אז בכל מקום מצדי, בפייסבוק, במייספייס, במקושרים, לכל החברים שלכם..
וכמובן כאן בפורומים של תפוז, אנחנו ננסח הודעה ונוסיף את הלוגו של הפורום, ונקווה שעוד ועוד אנשים יצטרפו אלינו. אם כולנו נירתם לזה, זה ילך לנו מהר וכל אחד ישקיע כמה שהוא יכול.
ההודעה המנוסחת תתפרסם בהמשך..
אין ספק שנועם הוא בחור מאוד מוכשר.. אבל יש לו אחות מוכשרת לא פחות
שהוציאה אלבום בכורה ממש לא מזמן לחנויות, נפתחה קומונה חדשה לנעמה פנחסוב- http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=26213&smsMsg= וגם נפתחה לה קבוצה בפייסבוק, אז כולם להצטרף, היא מדהימה- באחריות
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=24673289596&ref=mf זהו להיום, מקווה שהיה לכם כוח לקרוא את כל החפירה הזאת.. אשמח לתגובות D: שיהיה לכם יום דבש!

../images/Emo45.gif

קודם כל אני הכי בעד מפגש פורום,זה יכול להיות ממש מגניב. אז אני שם ושום דבר לא ימנע ממניD: בקשר לפרסום,ברור שאני אקח חלק לא חבל שאנשים לא יחשפו למוסיקה כזו מדהימה כמו של נועם?!:] יאללה לפרסם לפרסם!! ובקשר לנעמה כל כך מומלץ גם הקומונה וגם הקבוצה בפייסבוקקקקקק יאללה להצטרף!!!!!

../images/Emo45.gif

"שכל אחת תיהיה אחראית למשהו..." הזכיר לי צופים
עדיין לא החלטתי אם כל החיים שלי זה צופים כרגע אז הכל מתקשר לי או שהעובדה שהיליק בצופים משפיעה על הפורום XDD

פלדלמן

New member
כמה שאני אוהבת את הצופים...

תיזהרי שזה לא יקרה באמת!!! מי כמוני יודעת....! תודה לאל שהיה לי את השכל לעזוב באמצע י"א כדי שאני לא אצטרך להשלים את כללל הבגרויות שלי..

שלי פאר

New member
האמת .. שאני בעניין .

אפילו שאני לא מרשה לגעת בנעם שהוא ליידי . חחח לי יש את הדיסק של נעמה והוא באמתתתתתתתתתתתתתתת אחד הדברים . אני הכי שומעת אותו כל לילה ...

המחצללת

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הילי אני הכי בעד בעולם!!!!

אוקיי, כמו שהבנתי מהנושא, אני בעד מפגש פורום, יהיה נחמד ביותר לפגוש את כולכם וללכת יחד לבארבי :) במיוחד עכשיו, אוכל להגיע עם נועה כי שתינו מבאר שבע, אם היא תרצה כמובן. לגבי לפרסם ת'פורום, אני מוכנה גם לעזור בזה, הרי למה שרק אנחנו נזמזם לנו במהלך היום "...יש לנו אותו חיוך כשאנחנו יחד..." ? ולגבי נעמה, אני אכנס, ואצטרף :) אני באמת צריכה להקשיב גם לה יותר.... למרות שמאז שפרסמו ת'תאריך של העשור לחלולים (הופעה של אביב גפן, למי שלא זיהה, למרות שלא נראה לי זה קרה..חחח) אני באופוריה על אביב לעשור, ולזאפה בשישי הקרוב! :) אנחנו הפורום הכי מאאאאגניב שיש! אין עלינו.. והילי את לא חופרת :) שיהיה ערב קסום לכולכן! :)

המחצללת

New member
הלו הלוו! זה לא מה שאני מרגישה כלפייך?

הילי! אני חולה עלייך! :p חופשי אטרף... את באה לזאפה השבוע? לעשור אני בטוחה שתבואי. יהיה מ ט ו ר ף . (כי כבר התחילו את הספירה לאחור לקראת העשור לח-לו-לים..) אהבתי מאוד 3>

אבל אבל אבל..

יש אנשים... שלא היו במליון ואחת הופעות של אביב בחייהם. והם צריכים את השורה הראשונה הזאת

המחצללת

New member
כפרות עליכן :)

ניפגש בת"א אי שם בצהרי יום ראשון ה-23.11 או קצת אחרי הצהריים.. ועד פתיחת הדלתות נעשה צחוקים, ונהיה באופוריה מטורפת, ואז נסתער לשורה ראשונה כולנו יחד.. ויהיה- מ ט ו ר ף שירוש, כמו שכבר סיכמנו בטלפון.. אולי עכשיו את לא באופוריה אבל בעוד אוטוטו זה יבוא :p

למעלה