קרן פלס ב"פנאי פלוס" כתבה.
R razpg New member 20/7/06 #7 "המקור"- הראיון המלא עם קרן../images/Emo125.gif למי שלא יודע היום היתה בגלגל"צ התוכנית "המקור" ובשעה 23:15 היה ראיון עם קרן! אז למי שלא שמע או סתם רוצה את הראיון כמזכרת, הנה הוא לפניכם! האזנה נעימה! רז
"המקור"- הראיון המלא עם קרן../images/Emo125.gif למי שלא יודע היום היתה בגלגל"צ התוכנית "המקור" ובשעה 23:15 היה ראיון עם קרן! אז למי שלא שמע או סתם רוצה את הראיון כמזכרת, הנה הוא לפניכם! האזנה נעימה! רז
ע עדי C New member 20/7/06 #2 תודה איריס../images/Emo140.gif "מדובר אחרי הכל באמנית אינטימית, כזו שעובדת הרבה יותר טוב בלחישות מאשר בצעקות..." אהבתי
תודה איריס../images/Emo140.gif "מדובר אחרי הכל באמנית אינטימית, כזו שעובדת הרבה יותר טוב בלחישות מאשר בצעקות..." אהבתי
מ מתה על קובנה New member 20/7/06 #11 "כי מתחת לכל הרעש יש .... כישרון אמיתי,והוא כאן להישאר" יא, אני עוד שניה בוכה .. |כינורות ברקע|
R Rachel47 New member 20/7/06 #14 מזה את בוכה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif רינת/טליהיא/(וגם קרן) אתן רואות שאני לא אחת שבוכה מכל דבר *מוציאה לשון בחוצפה*
מזה את בוכה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif רינת/טליהיא/(וגם קרן) אתן רואות שאני לא אחת שבוכה מכל דבר *מוציאה לשון בחוצפה*
מ מתה על קובנה New member 20/7/06 #16 חח מילה אני יותר בכיינית ממך אין שבוע בלי בכי . מהדבר הכי טראומתי לדבר הכי דפוווווק חח יא , כפרעליי חיחי
חח מילה אני יותר בכיינית ממך אין שבוע בלי בכי . מהדבר הכי טראומתי לדבר הכי דפוווווק חח יא , כפרעליי חיחי
R Rachel47 New member 20/7/06 #21 ראיתי למעלה שכתבת../images/Emo15.gif שאלתי בגלל מה שהיה עם הניק שלך את חייבת לראות כשיעלו אותו זה היה כל כך מצחיייק היא כזאת הזויה
ראיתי למעלה שכתבת../images/Emo15.gif שאלתי בגלל מה שהיה עם הניק שלך את חייבת לראות כשיעלו אותו זה היה כל כך מצחיייק היא כזאת הזויה
מ מתה על קובנה New member 20/7/06 #22 חחחחחח אני מתה לראות את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יא שיעלו כבר אני לא יכולה להתאפק *חוחיייש*
L LaviDavi New member 20/7/06 #19 ../images/Emo109.gifקרן בערוץ 24 בקישור: http://www.mytempdir.com/814419 ואת התוכנית בוקר לא הקלטתי כי חשבתי שזה ב10-11 אז כיוונתי את זה לשעה הזאת ולא שמעתי.. מישהו הקליט? [אפילו אם זה רק בשמע..]
../images/Emo109.gifקרן בערוץ 24 בקישור: http://www.mytempdir.com/814419 ואת התוכנית בוקר לא הקלטתי כי חשבתי שזה ב10-11 אז כיוונתי את זה לשעה הזאת ולא שמעתי.. מישהו הקליט? [אפילו אם זה רק בשמע..]