להרוג את המזל

../images/Emo202.gifלהרוג את המזל../images/Emo202.gif../images/Emo124.gif

הרבה זמן לא ראיתי סרט כ"כ מדוייק בשלמותו! פאק! אני מרגישה כ"כ מרוצה! אתם מכירים את זה שאתם חייבים לעשות משהו חשוב, ולא בא לכם ואתם מנסים להתחמק ואז יש לכם מן קול בראש שמכריח אתכם לעשות את זה ולהפטר מזה כמה שיותר מהר ואחרי שאתם עושים את זה אתם מרגישים כ"כ בטוחים ושמחים ומרוצים שסופסוף עשיתם בצורה מושלמת ואין לכם למה לדאוג יותר כי נתתם את הכי טוב שלכם? זו לא אותה סיטואציה בכלל אבל זו בדיוק אותה הרגשה. על הנוקדה!! פשוט סרט על המקום! כל משפט, כל מילה, כל תנועה, כל מבט, כל בדיחה בדיוק בדיוק על המקום! סרט עם שחקנים מדהימים:מורגן פרימן, ברוס ווילס(כרגיל, איך אפשר שלא למות מברוס וויליס הולך כולו קול ורגוע עם הפוזת הילוך איטי שלו כשמאחוריו בניין מתפוצץ והוא לא שם זין?),ג'וש הרטנט (שבטח עד עכשיו ראיתם אותו רק בסרטים קיטשיים אבל אחרי שתיראו אותו בסרט הזה תשנו את הדעה שלכם כלפיו--> מילה שלי), לוסי לו ובן קינגסלי (אגב מכאל, אתה צודק. זה באמת הרבי).
Lucky Number Slevin
""להרוג את המזל" הוא מותחן עתיר טוויסטים וכוכבים, שעלילתו מפלסת את דרכה בעולם שנון של פשע ונקמה. הסרט מתרחש בניו יורק, ומספר על מקרה של טעות בזיהוי שמוביל את סלווין (ג'וש הארטנט) בדיוק אל לבו של קרב בין שני ענקי הפשע הגדולים של העיר, "הרבי" (זוכה האוסקר בן קינגסלי) ו"הבוס" (זוכה האוסקר מורגן פרימן). בנוסף, סלווין נצא תחת מעקב מתמיד של הבלש הקשוח ברקופסקי (סטנלי טוצי) ושל הרוצח השכיר האכזר ביותר בשוק, גודקאט (ברוס וויליס). הוא לומד שהוא חייב לתכנן מזימה מתוחכמת שתוריד את כולם מהגב שלו, לפני שהם ימחקו אותו מעל פני האדמה. נקודת האור היחידה בסיפור של סלווין היא השכנה בדירה ממול, לינדסי (לוסי לו), חוקרת מקרי מוות שמנסה ומצליחה לעזור לו לצאת מהבלגאן שהסתבך בו בגלל טעות בזיהוי. " אם זה היה תלוי בי הייתי כותבת את התקציר אחרת. אבל חבל להרוס
בקיצור:
כי באמת שלא היה כזה סרט הרבה זמן ואני בטוחה שכל מי שראה את זה יגיד את זה!
בבקשה, תעשו טובה לעצמכם. אתם חייבים להנות מזה כמו שאני נהנתי

WEEMAN1225

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gifואייי סרט פצצה!!!

ראיתי אותו וממש ממש נהנתי וסיפרתי עליו על כל משאני מכיר חחח יצאתי מהסרט בהרגשה של ואייי ממזמן לא ראיתי סרט כזה!!!ושל אני רוצה עוד!!!!זה מסוג הסרטים שאתם פשוט חייבים לראות ואפילו לא פעם אחד!!!קיצור ממש ממש שווה צפיה אני ראיתי אותו ברוסית ולדעתי זה יכול להרוס קצת כי התרגום לא מדויק וגם המשחקיות של המילים...אבל עדיין ממש ממש נהנתי!!!וטשי את המלכה!!!אני חולה על הפינת "סקרים של סרטים" שלך תמשיכי ככה!!

למעלה