לשכת עבודה לאליסה-דיון

spelling

New member
../images/Emo202.gifלשכת עבודה לאליסה-דיון../images/Emo202.gif

אוקיי! אחרי סקרים\דיונים שואלות-מה אנחנו רוצים שאליסה תעשה עכשיו...כולנו מבולבלים לא יודעים איזה כיוון נרצה אותה..לכן אני ארשום כמה אפשרויות כלליות שאיכשהו לפי דעתי מבטאות לאן כדאי לה ללכת... לאחר שאתם קוראים ומזדהים עם משהו..תרשמו עם מה הזדהתם ותפרטו... *סקס והעיר הגדולה-סוג של קומדיה המתרחשת באחת הערים הגדולות והעמוסות בעולם,והצצה לחיים של רווקות\רווקי ניו יורק הקשיים האהבות ההצלחות והבאסות בחיים שלהם..הסדרה דווקא מתרכזת בנשים כדמות הראשית וזה מאין מציאות לחיים האמיתיים של כולנו..הסדרה מכילה קומדיה,מציאות,שימוש עיקרי ובולט במאפייני העיר ניו יורק כדמות בפני עצמה ואפילו מונולוגים שלה דמות הראשית עצמה שמשתתפת אבל גם רואה מהצד! *החיים הפשוטים-ריאליטי..שולחים טיפוס(נתעלם מהאהבלה כרגע) לכל מיני מקומות ברחבי ארה"ב..יש עירבוב של קהילות שונות,אזורים שונים עירוניים או כפריים,בעצם ממצב של עושר והוליווד למצב של היום יום הנורמלי והתנסויות בדברים שעשירים ומפורסמים בד"כ או כמעט לא מתנסים בהם. *נני-קומדיה רומנטית שבה נני נכנסת לעולמם של אלמן ו3 ילדיו לאט לאט משתלבת בחיי היוקרה שלהם,,היא חלק עיקרי בגידול הילדים ומשמשת כדמות אם,לאט לאט מתחים רומנטיים עם האב קומדיה שלבסוף מסתיימת בחתונה ואף ילדים בין השניים..קומדיה ברובה קורת על מספר סטים מצומצמים ולא מתרכזת ב"חוץ" של הבית..הדמות סובבת בעיקר סביב הילדים וחיי המשפחה. *הנחיה-כיום שחקנים רבים שלא שמענו מהם כמה שנים חזורים למסך בתור מנחי תוכניות ריאלטי,שעשועונים או תוכנית אירוח משלהם..יש ריאלטי על חתונות,הורדה במשקל,כסף,אהבה,אוכל וכו... *בטיפול-דרמה פסיכולוגית שבה יש פסיכולוג ומטופלים..כל מטופל בא עם מאין בעיה שונה בחייו והמטפל שואל שאלות ובודק את תגובת המטפל..בעיות אלה בחלקן משקפות בעיותש קיימות בחיינו..ושאלות שהמטפל שואל אלה שאלות שאנחנו צריכים שלאול את עצמנו..במקרה הזה אליסה יכולה לשקף את דמות המטפל או המטופל.. *אי אר\האנטומיה של גריי-דרמה וקומדיה המתעסקת בחיי רופאים בבית חולים..בעבודה הרפואית עצמה,יחסים בין הרופאים לסביבה,ואפילו אהבותב ין הדמויות.. סאטרדיי נייט\מאד טיוי-קבוצת שחקנים המציגים קטעים קומים ומבדרים אתה קהל באולפן ואת הקהל בבית...אותם שחקניםש כל פעם מגלמים דמויות רבות ושונות. למה התחברתם?ואם אל התחברתם יש סוג אחר שהייתם רואים את אליסה בו??

Natali Milano

New member
עונה

*נני-קומדיה רומנטית אני חושבת שתוכנית הזאת מתאימה לאליסה בגלל שבתור אדם זה אשכרה היא וגם התרגלנו לראות אותה בתפקידים כאלה אפשר להגיד שהתפקיד הזה משקף את אליסה את הטוב שבה תאכפתיות גם אני מעדיפה את המשחק של אליסה בתור הבחורה האכפתית העוזרת ואוהבת אני חושבת שהיא תצליח בתוכנית כזאת

always be me mc

New member
ואי ואי

זו שאלה קשה וכיוון שאני לא בטוחה עדיין איך/מה לענות עליה אז אני לא עונה כרגע אבל כשאדע אענה
בכל מקרה סחטיין אדם
הרעיון מבורך!

always be me mc

New member
טוב הגעתי להחלטה אז הנה אני עונה:

עלי להודות שלמרות שקומדיות(כמו 'שמי הוא ארל') וקומדיות דרמטיות(כמו 'עקרות בית נואשות'), מתאימות לאליסה בול אני עדיין הייתי רוצה לראות אותה בתפקיד רציני יותר בסדרה דרמטית. ולכן אני מקווה שגם אם היא לא תופיע ב'האוס'/'אי אר' וכדומה(שלמרות הפן הקומי במקצת הסדרות עדיין דרמטיות), אז שתופיע בסדרה דרמתית אחרת כמו 'גיבורים' או 'אבודים' שם באמת יש דגש על משחק דרמטי והרבה פחות על הקומי
(או שזו רק אני שמצאה את 'גיבורים' יותר מותחת ודרמתית מאשר מצחיקה?
) כי עם כמה שאני הייתי נהנית אם היא הייתה מופיעה ב'נני' ואפילו ב-'מאד טי וי' אני כעת הייתי מעדיפה לראות את הצד שלה הרציני שלה יותר מאשר הצד שאני יודעת שהיא תעשה אותו מושלם ולכן גם לא תהיה הפתעה שם.

CharmedRulez

New member
האנטומיה של גריי!

או דרמה קומית כלשהי אחרת. [הנחייה ממש לא מתאים לה!!!!] אבל דרמה קומית מתוחכמת א-לה-עשב של השכן/עקרות בית נואשות מתאימה לה מצויין.

למעלה