מה חולף לסוס בראש

../images/Emo202.gifמה חולף לסוס בראש../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

נראית תמונה שגרתית, אבל משום מה זאת אחת התמונות היותר אהובות עלי
אז מה הסוסון שבתמונה חושב? ותעשו טובה לפורום, תחשבו על משהו מעבר ל- הוא מראה שהוא צריך טיפול שיניים
(אם לא הבנתם את הרמז, אני מתכוונת שתפעילו את הראש והדמיון- ואל תגידו שאין לכם כאלה
)

יש לי משהו קצת מקורי..../images/Emo13.gif

הסוס שם את הראש על הגדר, ויש בה דוקרנים כאלו.....אז הוא נדקר- וצעק...!!

AnGi14

New member
אמ....

נראה יל שהוא אומר "אני חושב שנתקע לי הרבע עוף בגרון אתם יכולים להוציא לי אותו בבקשה? אה כן,וגם לנקות את הנוצות מהשיניים פשוט אין לי ידיים לעשות את זה..."

AnGi14

New member
האמת שלא בטוח ברגעים אלה ממש הרופאים בודקיםXD

רועי מו

New member
יש לי כמה

1. לצלם יש אוכל ביד והוא רוצה ביס 2. חבר שלו נתקע בעץ מולו 3.הוא בידיוק הצליח להעיף ממנו איזה רוכב מעצבן עם האוכף והוא צוחק עליהם 4.הוא ראה מקצי קטינג וצחק על הפרות

חריקת

New member
אני יודע

הסוס הזה נמצאת בחווה מאוד מוקרת באנדורה באים עליו מבקרים כל העולם בקיור ככל הנראה שהגיעה מבק רת מאוד מכוערת אז הוא פשוט תקע לה גרפס והיא צחקה אז הוא פתח את הפה ועשה פווו כדי שכל הריח יעוף עליהה אבל אתם יודעים מה קרה אחרי אני יספר לכם אחרי זה המבקרת נוראה נבהלה היא הלכה הביתה הסוסים נישארו במרעה עד הערב ובנתים ניקו להם את התא בערך בשעה שש שבע בערב הכניסו אותם לאורווה שלהם הכניסו להם חציר נתנו להם כעבור שעה קלה שעורה חיבו להם את האור והלכו לישון ואתם יודעים מה קרה אחרי אני יספר לכם הם התעוררו בבוקר הופ הופ ראו את בעל החווה מגיע ומחלק להם חציר כעבור שעה קלה הם קיבלו גם שעורה בסביבות השעה 10 11 מנהל החווה רצה להוציאם למרעה הוא התחיל להוציא אחש שניים שלושה והו מן השמים בום בום מטר גשם עז התחיל לטפטף בעל החווה היה נואש וחל להחזיר את הסוסים לאוורוה החמימה עם האוכל האהוב והסוס בתמונה אמר אהבת את הסיפור של החיים שלי? אתם רוצים להמשיך? אבל אני מאמין שהבנתם אוקי ביוש

ווינגז

New member
פה נמחקו הודעות

לא נאפשר משפט שדה של אנשים, גם אם דברים שנכתבו לא מצאו חן בעינינו. כל עוד ההודעות לא עוברות על תקנון הפורום, תפוז ומדינת ישראל - יש להן מקום פה (גם אם אנחנו חושבים משהו אחר, או מתנגדים להודעה). יש דרך להעביר ביקורת, והיא לא ככה (אף אחד לא היה רוצה לקרוא את הדברים האלו על עצמו).

למעלה