מי רצה וידאו ולא קיבל?

talytal

New member
../images/Emo202.gif מי רצה וידאו ולא קיבל?../images/Emo202.gif

מגושקה הנפלאה (
) העבירה אליי את ספיישל גמר כוכב נולד מה-VOD, וכעת הוא זמין להנאתכם: http://video.google.com/videoplay?docid=-3509032163328237951 בנוסף, למי שלא ראה לפני כן, יש ב-google video גם את הספיישלים של רבע הגמר וחצי הגמר מה-VOD. אם מישהו מעוניין, אני אוסיף לינקים גם להם.

thr7

New member
תודה רבה רבה ושאלה?

אפשר להגדיל למסך שלם או שזה ככה?

talytal

New member
כביכול יש אפשרות

רק שאצלי משום מה היא לא עובדת. יש בצד ימין למטה משולש אפור. שם יש אפשרות להגדיל ולהקטין. אבל ההעלאה לגוגל מורידה את האיכות של הוידאו, ונראה לי שאם תראי את זה על מסך מלא זה יהיה באיכות ממש זוועתית.

rootteem1

New member
תודה רבה..

אוי זה גדול לא שמעתי את זה עדיין... כנראה שבכוונה השמיטו את החלק הזה בעריכה.... שואלים את ג'קוש' למה לבחור במאיה לניצחון בגמר, ג'קו מתחיל לענות: "כי יש לה ציצי גדול.. סתם סתם" כמעט שכחתי עד כמה שחוש ההומור שלו חזק.... אני לא נפגשתי איתו!!! אהמ אהמ נילית ויאנה בעיקר!!! וגם כל הבנות שהיו בהופעה בחיפה!!!!! לקי יו.... זו גם הפעם הראשונה ששמעתי על מה נכתב השיר מאבד אותך.. דרך אגב לא ראיתי את התוכנית שהייתה לפני הגמר, ואני עדיין רוצה לראות! טליטל אם את יכולה לעלות אותה אני מאוד אודה לך. =]

talytal

New member
היי רותם! ../images/Emo24.gif

לאיזה תכנית לפני הגמר את מתכוונת? מה שהיה יום לפני, או מה שהיה באותו יום אחר הצהריים, עם עדן הראל ועודד מנשה?

talytal

New member
רק עמיר חדד

יצא הכי קטן ומניאק. לא שממש אהבתי אותו במהלך העונה, אבל לראות איך הוא מדבר שם על ג'קו ממש עיצבן אותי. אהבתי שמישל אומר "החום עלה פה לאנשים למוח".

rifkin1

New member
בקשר לאמיר חדד

הוא לא דיבר יפה אבל הוא לא בהכרח טעה... אל תשכחו שאמיר הכיר את ג'קו מתחילת העונה ועד סופה כך שכנראה שהוא שם לב לשינויים קטנים... אם שמת לב בגמר, רגע לפני שמאיה רפאל וג'קו עלו לבמה דורון מדלי חיבק את שלושתם ורק ג'קו התעצבן: 'איפור איפור, אנחנו רוצים להיראות טוב לא'? לא הבנתי מה היה הקטע שלו... וחוץ מזה הוא בעצמו סיפר שהוא צעק על מישהי שרצתה לראיין אותו בחצי גמר. אני לא אומרת שג'קו לא בנאדם מדהים כי הוא כן. המון בנות פגשו אותו וסיפרו כמה שהוא מתוק, נחמד, כריזמטי ומצחיק אבל יש לו קטעים...

talytal

New member
אני מצטערת, אבל ממש ממש לא

עמיר לא הכיר את ג'קו מתחילת העונה ועד סופה. זו בדיוק הנקודה של מישל ומאור, שמתווכחים איתו על הקטע הזה. הוא עף מהתכנית בשלב מאוד מוקדם, בשום מקום לא הבנתי שהייתה לו איזשהי מערכת יחסים מיוחדת עם ג'קו. סתם - הכיר אותו קצת בהתחלה, ובא ליומיים בסוף התהליך. ועל סמך זה הוא בא ומקשקש? זה הכי קל בעולם לבוא מהצד, כשאתה ממורמר שעפת, ולעשות הבחנות, אבל זה רק טבעי שג'קו של יומיים לפני הגמר לא יהיה הג'קו הרגוע והנינוח של תחילת העונה. ללכת מזה ולהגיד שהוא על דרך שלילית זה בולשיט. וג'קו בעצמו הודה שהיו זמנים שהיה לו פיוז קצר, בעיקר כשעיתונאים תפסו אותו שנייה לפני או אחרי עלייה על הבמה, אבל הוא בנאדם, ואני מבינה אותו לגמרי. להיפך - מי שכל הזמן מחייך ואומר כמה הכל נפלא הרבה יותר מטריד אותי, כי זה לא נורמלי להיות כל הזמן רגוע ומחוייך. ובקטע עם הבגדים - כן, הוא היה לחוץ ועצבני, אבל הוא גם היחיד שם שהיה מספיק מקצועי בשביל לחשוב צעד קדימה, על זה שללכלך את הבגדים עם איפור שנייה לפני העלייה לבמה זה לא הכי חכם. את כנראה לא שמת לב, אבל הוא בכלל ניסה לדאוג לרפאל, כי הוא בטעות ליכלך לו את הג'קט עם האיפור בזמן שהם התחבקו... טוב, מצטערת על החפירה. אני אובר-פרוטקטיב קצת...

reviital

New member
אהבתי איך ג'קו נלחץ מהאיפור, הכי

הרבה, הייתי בכייף עוזרת לו עם הענין. טליטל, את צודקת, הוא נלחץ בשביל רפאל. אני גם שמתי לב. והם כזה מסתכלים עליו לא מבינים למה הוא לחוץ. זה היה קטע ממש טוב!

reviital

New member
מרוב שהתלהבתי מהאיפור שכחתי

להודות. אז תודה! תודה! תודה! מגושקה וטליטל, תודה! זה עזר לי לקפל כביסה...

למעלה