אני מצטערת, אבל ממש ממש לא
עמיר לא הכיר את ג'קו מתחילת העונה ועד סופה. זו בדיוק הנקודה של מישל ומאור, שמתווכחים איתו על הקטע הזה. הוא עף מהתכנית בשלב מאוד מוקדם, בשום מקום לא הבנתי שהייתה לו איזשהי מערכת יחסים מיוחדת עם ג'קו. סתם - הכיר אותו קצת בהתחלה, ובא ליומיים בסוף התהליך. ועל סמך זה הוא בא ומקשקש? זה הכי קל בעולם לבוא מהצד, כשאתה ממורמר שעפת, ולעשות הבחנות, אבל זה רק טבעי שג'קו של יומיים לפני הגמר לא יהיה הג'קו הרגוע והנינוח של תחילת העונה. ללכת מזה ולהגיד שהוא על דרך שלילית זה בולשיט. וג'קו בעצמו הודה שהיו זמנים שהיה לו פיוז קצר, בעיקר כשעיתונאים תפסו אותו שנייה לפני או אחרי עלייה על הבמה, אבל הוא בנאדם, ואני מבינה אותו לגמרי. להיפך - מי שכל הזמן מחייך ואומר כמה הכל נפלא הרבה יותר מטריד אותי, כי זה לא נורמלי להיות כל הזמן רגוע ומחוייך. ובקטע עם הבגדים - כן, הוא היה לחוץ ועצבני, אבל הוא גם היחיד שם שהיה מספיק מקצועי בשביל לחשוב צעד קדימה, על זה שללכלך את הבגדים עם איפור שנייה לפני העלייה לבמה זה לא הכי חכם. את כנראה לא שמת לב, אבל הוא בכלל ניסה לדאוג לרפאל, כי הוא בטעות ליכלך לו את הג'קט עם האיפור בזמן שהם התחבקו... טוב, מצטערת על החפירה. אני אובר-פרוטקטיב קצת...