מסכמים את השבוע

../images/Emo202.gifמסכמים את השבוע../images/Emo186.gif../images/Emo126.gif

מה שיר השבוע שלכם? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- בילוי השבוע שלכם? סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מסר לאומה- ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..

SHANIELICIOUS

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif

מה שיר השבוע שלכם?LISTEN שיר חדש של ביונסה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-עשה לי השבוע התלייה של סאדם
בילוי השבוע שלכם?סילבסטר..ותליית סאדםXDD סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם?
מועדון לילה של הלילה סקופ השבוע שלכם?
אין דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-על הקור המטורף הזה
משהו שהרס לכם את השבוע-שוב הקור והגשם
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
3 משחקים מסר לאומה- ואתם מוזמנים לתת למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..
אורוש קבלי
עיד קבל
ספירוש קבלי
ולסי>ו<ןXD סיון קבלי

SHANIELICIOUS

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif

ככה אני קוראת לאח שלי הגדול שקוראים לו גם עידןXD

היליהי

New member
מסכמת../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם? אתה זורם אצלי בדם- איה כורם תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אם אלה החיים- קרן פלס בילוי השבוע שלכם? ביומולדת הלכנו לקניון ואח"כ למסעדה
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? נולד לרקוד
אנטון
סקופ השבוע שלכם? לא יודעת דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- מבחן בספרות משהו שהרס לכם את השבוע- מבחן בספרות משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שיעבור מסר לאומה- תעשו חיים בחיים כי בחיים לא תצאו מהחיים בחיים!
ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. כל מי שרוצה

אעעע התמונה זה מאיזה סרט???

כי אם כן נראה לי שראיתי ת'סרט הזה ..
ואהבתייייייייי ת'מסר

היליהי

New member
נראה לי מהסרט היומן

לא ראיתי את הסרט אבל חברה שלי אמרה לי... ושמחה שאהבת ת'מסר

Yarinv

New member
וואי אתם יודעים ש..

הצלחתי להכניס אתכם להודעה שלי???
מה שיר השבוע שלכם? We run this של מיסי אליוט תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אין אין אין (כמו במבה) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- וואטאבר - מומלץ בחום! בילוי השבוע שלכם? כיף לטייל בבצפר (אור
, אני יודע שכותבים בית ספר) סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? NO אקזיט סקופ השבוע שלכם? קבלו סקופ: אין לי סקופ!! דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- מבחנים משהו שהרס לכם את השבוע- מבחנים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מבח... שיגיע סופשה וגם שהשמיניה תמשיך מסר לאומה- אומה זאת לא השופטת בנולד לרקוד? אה, זה אונה? כמו שיש בגוף? ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. לתת, לא לתת, לתת, לא לתת, לתת, לא לתת, לתת, לא לתת, לתת, לא לתת טוב, לא נשאר פרח אז אני לא אתן >< ואם בכל זאת אתם רוצים, אני מעניק את הגבעול לכולם חוץ מל
של אור הכוסית מהגג

חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo122.gif כמה דבריםםםם

דבר ראשוןןן ......... אני לא הייתי מתקנת אותך על הבצפר כי גמני כותבת ככההה
דבר שנייייי ........ אהבתי ת'סקופ
דבר שלישיי ....... זה לא כוסית מהגג זה כוסית על הגג
XBB ודבר רביעייי .......... חבול שולטטט
<ותודה על הגבעול
>

למעלה