מפגש בהופעות

chen010189

New member
../images/Emo202.gifמפגש בהופעות../images/Emo202.gif

לפני שאני מתחילה אין לזה כל קשר למפגש פורום! חשבתי שאם כמה חברי פורום הולכים להופעה מסוימת אז נוכל לקבוע בפורום (קבוצת האנשים שהולכת) ואפשר להפגש ליד השער של ההופעה, וככה אנחנו יכולים לפגוש אחד את השני גם חוץ ממפגשי הפורום, הרי יש יותר הופעות ממפגשי פורום וזה גם מוזר ש2 חברי פורום יהיו באותה הופעה ולא ייפגשו. אז אני מפרסמת פה את הרשימה שאביב פרסם ושכל אחד יגיד אם הוא יודע כרגע לאיזו הופעה הוא הולך וככה יהיה אפשר להפגש שם לפני שנכנסים להופעה
רשימת ההופעות הקרובות ע"פ הרשימה של אביב (אבל הכוונה היא לא רק להופעות האלה, אלא רעיון כללי לגבי כל ההופעות שיהיו): 20/6/06 ראשל"צ חוף הים 29/6/06 חולון 2/7/06 קרית שמונה 5/7/06 באר יעקוב 6/7/06 אור עקיבה 9/7/06 פרדס כץ 11/7/06 בית שען 20/70/06 עסק שחור 25/7/06 מועדון פליי 31/7/06 העיר האדומה אילת

chen010189

New member
איפה זה עסק שחור?

אני בכיף באה להופעות גם במרכז, אני לא מחכה שתהיה הופעה בחיפה הבעיה היא כל הנסיעות האלה שקורעות לי את הכיס
אז נראה לי שלהופעות במרכז אני אוכל לבוא רק באוגוסט...

chen010189

New member
וואי, ראיתי עכשיו שאור עקיבא זה...

חצי שעה ממני באוטובוס יש מצב שאני אגיע!

kombinaizer

New member
פרטים פה

עסק שחור במסגרת יומולדת 10 לתוכנית הרדיו עסק שחור הכניסה חינם, מה גם שבמקום יהיו הופעות של רוב אמני ההיפהופ הישראלי + תקלוט של הדיג'ייאים המובילים בישראל האירוע קורה בחוף ראשון. אור עקיבא - בבירור עכשיו

chen010189

New member
תודה אבל הדבר הכי חשוב...

כמה עולה הופעה של כלא 6? אני שואלת אנשים ואף אחד לא עונה על זה
!

kombinaizer

New member
את רוצה לקנות הופעה בסלון ../images/Emo6.gif

ובאמת שאין לי מושג, דברי עם אביב

chen010189

New member
האמת הייתי בכיוון של החדר אורחים...

מה אין מושג לא היית כבר בהופעה
?

kombinaizer

New member
הייתי גם הייתי

אבל מאיפה לי לדעת כמה הופעה עולה? או שאנחנו מדברים על מחיר כרטיס זה משתנה, אבל אני חושב שרוב ההופעות יהיו חינם כחלק מאירועי קיץ של העיריות שהזמינו אותם.

chen010189

New member
אה אז מאיפה לי...

נגיד אצל שייגעצ כל הופעה עולה 60 ש"ח, לא משנה באיזה מועדון בגלל זה שאלתי

chen010189

New member
אההההההה אתה לא הבנת אותי../images/Emo6.gif!

לא התכוונתי להזמין הופעה, זה אלפים, הפעם היחידה שאמא שלי תוציא עליי מס' בעל כמה אפסים אחריו לכל הזמנת מופע\הופעה זה ביום הולדת 18 שלי בינואר הבא. התכוונתי כרטיס להופעה, בגלל זה לא הבנתי למה אף אחד לא יודע לענות לי

chen010189

New member
../images/Emo26.gifצריך להפיץ את הפורום../images/Emo36.gif

אפשר להכין פלאיירים קטנים ולחלק לאנשים שבאים להופעות ככה הפורום יתמלא ויהיה יותר פעיל ורחב!

הממ, אני אהיה ב.....

אור עקיבא בטוח... הממ עם אופציה לעוד דברים אבל זה כבר כמה ימים לפני ההופעה אוכל להגיד:)
~לין~

chen010189

New member
אני רואה שמלא הולכים לאור עקיבא...

אפשר להפגש שם גם אני כנראה באה אבל אין לי אפילו פרט אחד חוץ מזה שזה באור עקיבא והתאריך שכתוב פה איפשהו

שאלי ביתי ונען..

אור עקיבא.. נמצא בין כביש 4 <חיפה-ת'א הישן> לכביש החוף <חיפה-ת'א החדש>, 7 קילומטר מחדרה..לכיוון צפון.. 15 קילומטר מ-M הדרך, הממ, ליד קיסריה.. המממ זהו:)

chen010189

New member
זאת לא הייתה השאלה שלי../images/Emo6.gif

אני יודעת להגיע כמעט לכל חור בארץ לבד(ואחרי שהצלחתי להגיע לאיזה חור ליד ירושלים שנקרא נווה אילן לבד, אני בטוחה בזה) התכוונתי באיזה מקום בתוך אור עקיבא הם מופיעים, באיזו שעה וכמה יעלה כרטיס. דברים כאלה אני חייבת לדעת בשביל לדעת אם אני הולכת או לא. אגב תאשרי אותי במסנג'ר אם בא לך, אני זאת צ'ן017

למעלה