סופשבוע פרוע!

little WhiSper

New member
../images/Emo202.gifסופשבוע פרוע!../images/Emo202.gif

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע!

RockStar2

New member
עונה~!! ראשונה P:

שבוע שעבר: שיר השבוע של Deat Is In Love With Us :HIM שיר השבוע הכללי:Dark Light-HIM להקת השבוע:HIM אלבום השבוע:Dark Light אדם שעשה לכם את השבוע:ואווו...החתיך ירון !!! כל כך מושלם...:) משהו טוב שקרה השבוע:יותר מטוב,דיברתי עם ירון~!!!!! משוה רע שקרה השבוע:עוד לא קנו לי פלאפון :( אבל שבוע הבא בעזרת השם~! מאכל השבוע:שניצל P: משהו חדש השבוע:הבית של חברה שלי כריס.....ואוו~~ הג'קוזי פשוט גאוני דאממאיט!! ציטוט שמאפיין את השבוע:"לוגסי,לוגסי,לוגסי.........." חהחה XD ציטוט שעשה לכם את השבוע:התלמיד:"המורה,זה משוואה?" המורה:"לא,אז זה צפרדע" חחח אתר השבוע:tepesh.tipo.co.il כנסו אליו ~~! סדרת השבוע:לחיות עם דרק XD סדרה חמודה. סתם עוד משהו שבא לי לספר על השבוע ואין עליו שאלה:וילה ואלו מושלם ^^ שבוע הבא: משהו שאני מחכה לו השבוע:לפלאפון שלי ^^ משהו שאני לא מחכה לו השבוע:למיצבים המז**** בשליש האחרון!! דאמנ יו מורות~!!! משהו שאני מקווה שיקרה:שהמורות המפגרות יאכלו על ידי צפרדע מפלצתית. אדם שרוצים לראות:את ירון....ואת וילה P: שיר שפתחתי איתו את השבוע:מממממ.....Death Is In Love With Us - HIM סתם עוד משהו שבא לי לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:לוגסי ~!! איזה חמוד אתה ! תמונת השבוע: סופשבוע פרוע לכולם~!!! D:

FFTL

New member
אז מה../images/Emo13.gif

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM :
שיר השבוע כללי: Justin Timberlake - Cry Me A River ועוד כמה ג'סטין!$
The Used - Liar Liar (Burn In Hell) להקת\אמן השבוע: ג'סטין D: ויוזד. :] אלבום השבוע: Lies for the Liars - USED . אדם שעשה לכם את השבוע: מלא חברים.
משהו טוב שקרה השבוע: מוטו, חודשיים
, יומ הורים. :) משהו רע שקרה השבוע: התאכזבות קלה. מאכל השבוע:
משהו חדש השבוע?: טרילהלה..אין. ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: ישנן בנות, אנטומייה, מרפאה פרטית..וזהו. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
אין לי כוח של שבוע הבא. :)

FFTL

New member
תראו איזה קושקוש חדש ישלי12#$@#^@$&../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

linkintrance

New member
"מרוסיה באהבה" והוו

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM :ונוס דום שיר השבוע כללי:שירים של lube ו TOKIO_-->וזה לא| הוטל. להקת\אמן השבוע:lube אלבום השבוע:>< אדם שעשה לכם את השבוע:חברות! משהו טוב שקרה השבוע:הייתי ב"מרוסיה ב-
משהו רע שקרה השבוע:מתכונת מועד ב' בצרפתית. מאכל השבוע:מנה חמה באמצע הלילה. משהו חדש השבוע?:נופ ציטוט שמאפיין את השבוע:"מפה מאוקראינה? -צועקים אוקראינים. ואז עונים להם בוווווזזז ומי פה מרוסיה ואז צועקים רוסים, והם עושים לנו בוז". וכמובן כולם בסוף יורדים על הבלורוסים. מצחיק. ציטוט שעשה לכם את השבוע: "ליובה ליובה ליובה, תביאו אותם כבר תפסיקו לדבר לכו מפה" לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:היה כ"כ שטולט! שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע:שופינג עם חברות ופישייי משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:מבחן בביולוגיה אאאהה משהו שאתם מקווים שיקרה:>< אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:>< שיר שפתחתם איתו את השבוע:שיר של ליובה. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: שיהיה רק טוב. ו...תמונת השבוע!

5ifi

New member
שנימפ שנאמפ שנאמפי, שנאמפי שנאמפי שנאמפי...

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : אע...dont close your heart שיר השבוע כללי: - להקת\אמן השבוע: - אלבום השבוע: - אדם שעשה לכם את השבוע: נמנמ... חח אין לי...אני תוהה מתי אי אתייאש מהשאלון הזה.. משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי ציונים טובים בהכל כמעט!! והיה טיול שנתי כיייייייף!!!! משהו רע שקרה השבוע: (הציון שהרס לי את הכיף-) 77 בהלכה. חראקירי. מאכל השבוע: עוגיות שוקולד צ'יפס- אני הכנתי!! משהו חדש השבוע?: ההיפך. נעלמו לי מליון חולצות ואני תוהה איפה הן...
ציטוט שמאפיין את השבוע: "יהלום, תשלימי כבר את המחברת הארורה." ציטוט שעשה לכם את השבוע: הרצון והיכולת נפגשים בתרנגולת, נפגשים בתרנגולת וביצה, איך לשבור את הצהוב בלי לבגעת בלבן, כדי לשבור את הביצה צריך עצה, הביצה היא מסנוורת מבפנים היא מאיימת, מבפנים היא מאיימת בלי מוצא, את תמיד עשית לי עין כשביקשתי מקושקשת, ועירבבת את הצהוב עם הביצה, מי שעומד מלפניי-מאחוריי-מצדדי-ומעליי הוא העומד, במזרח במערב בעבר ובהווה- אאאההה! הוא העומד! רק בטיול שנתי אתה יכול להעלות על דעתך לשיר שיר כזה מפגר. באמאשלי. לינק/אתר השבוע: - סרט/סדרה/ספר השבוע: הפטריוט (הית' לדג'ר....
) סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אמאאאא...!!! עוד תשעה שבועות אני גומרת י"ב!!!! שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור את המתכונת בארץ..רק שיעבור... משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: בגרות באישות. בגרות בהלכה. מתכונת בארץ. שבת אולפנא. שאני אמשיך?! משהו שאתם מקווים שיקרה: לעבור את הכל בהצלחה.
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אחותי. (לא ראיתי אותה שבוע וחצי נו מה!) שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא עשיתי זאת עדיין... סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אמאאאאאאאאאאא!!! ו...תמונת השבוע! מהפטריוט, שה' יעזור כאלה ילדים חתיכים...!!!

Just Naomi

New member
מתפקדת ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של HIM : משום מה אין
שיר השבוע כללי: Megadeth - Dawn Patrol להקת\אמן השבוע: Pearl Jam אלבום השבוע: cannibal corpse - Eaten Back to
אדם שעשה לכם את השבוע: מאמא - קנתה לי ארנב משוקולד נאמממי |שמנה| משהו טוב שקרה השבוע: אאמ קיבלתי 95 באנגלית לשם שינוי !! משהו רע שקרה השבוע: קבתי עם חברה שלי ונקעתי תרגל : \ מאכל השבוע: פיצה
משהו חדש השבוע?: קרש חדש ציטוט שמאפיין את השבוע: Better By You, Better Than Me !! ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: עקרות בית נואשות
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אממ לא שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: ל'ג בעומר נראלי . משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: יום רביעי : \ משהו שאתם מקווים שיקרה: שהשבוע יהיה מנוצל ואני יהנה ממנו
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: חחח אממ שלמה משום מה שיר שפתחתם איתו את השבוע: Guns N' Roses - Cats in the Cradle and the Silver Spoon סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
ו...תמונת השבוע!

למעלה