סיכום שבועי בניחוח צילומי

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo202.gifסיכום שבועי בניחוח צילומי../images/Emo202.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: הייתם באחת ההופעות המצולמות? הולכים לאחת ההופעות המצולמות? סופ"ש נפלא וקסום

ady18

Well-known member
חג שמח

שיר השבוע של מירי אל תלך מכאן עד מחר –אביתר בנאי NINA SIMON- Suzanne תוכנית חשופים יום הכי מוצלח כמובן רביעי ההופעה של מירי ויום ראשון שיחה טובה עם חברה מחכה הופעה של קורין אלאל היה מרגש מקסים הכול ביחד שבוע מצוין ברור שהייתי:)

veredmp

New member
../images/Emo158.gif מסכמ"שת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "אל תלך מכאן"
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "מובן לי עכשיו" של סקעת, עפר פשוט גאון! תעשו ג'סטה ותצביעו לשיר בהזדמנות ראשונה ברשת ג'.
תמונת/פליקס השבוע: אם תנסי לעוף עוד תגלי כנפיים
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: למי היה זמן?
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: רביעי
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: מהמם. היא היתה פשוט יפהפיה ביום שני בצילומים ל"מועדון לילה" (מי מסדר שם את השיער? היא צריכה לקחת אותו איתה לכל מקום!) והיתה פשוט מדהימה ביום רביעי בהופעות ולאחריהן.
שאלת בונוס: הייתם באחת ההופעות המצולמות? הולכים לאחת ההופעות המצולמות? הייתי בשתיהן, היה קסום ומרגש!

veredmp

New member
לא יודעת, אמור להיות לי??

אני מניחה שיש הרבה ציטוטים של "מועדון לילה" שאפשר להגיד אותם, רק שאני בבלאקאאוט מטורף היום (לא זוכרת שמות של אנשים, של תכניות, של כלום.........) גם יש לי שיר השבוע לא של מירי, רק ששכחתי אותו
אחרי ההופעה כשנסעתי הביתה היה שיר של בנזין שממש נכנס לי ללב, ואני ממש אבל ממש לא זוכרת מה הוא היה

אחרי הרבה זמן שלא עשיתי את זה... מסכמת!!../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): לשם, עכשיו אתה חוזר בחזרה,אל תלך מכאן ועל הגשר הישן בביצוע של מירי. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): הסינגל החדש של הראל סקעת... תמונת/פליקס השבוע: גם מהפלאפון... תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: אמממ... לא חושבת שראיתי טלוויזיה/ סרטים בשבוע האחרון... ציטוט/י השבוע: וואו היו מלאא!! איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: אין מצב שאני בוחרת יום אחד... קודם כל השבוע המהמם הזה התחיל בשבילי ביום שישי שעבר, בהופעה של עפר בשן, המשיך עם חזרתן של אחיות שלי ביום שלישי וכמובן ההופעות של מירי ביום רביעי, ומחר יומולדת אז יותר מושלם מזה לא יכול להיות! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: מפמ"ר במתמטיקה למרות שהלך לי מעולה, ועבודה בתנ"ך! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעות סוף שנה של הסטודיו האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: כל התשובות נכונות!!!! מיום שישי שעבר פגשתי אותה פעמיים!! בהופעה של עפר ובהופעה ביום רביעי! היא הייתה מדהימה!! ומקסימה אפילו יותר מתמיד!! והיא כתבה לי ברכה ליומולדת ביומן!! והיה מהים מדהים מדהים בקיצור!!! סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: אין לי מילים
שאלת בונוס: הייתם באחת ההופעות המצולמות? הייתי בשתי ההופעות!!! והיה מהמם!!!!!!!!!! היה ממש כיף ומרגש ומקסים!

sp400

New member
מסכם

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אם זאת אהבה שלך וילדה שהתבגרה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): if no one will listan- kelly clarkson נראה לי שככה כותבים אותו שיר מדהים כולם לשמוע תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: דני הולווד ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: ביום שבו גמרתי מטמטיקה (יום שני) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: מתכונת בפיסיקה (לא דבר נעים במיוחד) משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מצפים אני לא יודע אבל בגרות בפיסיקה ובספרות האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא אבל אני בטוח שםא כן היה מדהים א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: נחמד + שאלת בונוס: הייתם באחת ההופעות המצולמות? הולכים לאחת ההופעות המצולמות?[ לצערי הרב לא וגם היא אמרה שהיא באה ביוני לירושלים מה שכנראה לא קורה אז נפצה את זה בהופע של סקעת מארח את פלס

viko222

New member
../images/Emo22.gif../images/Emo22.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):-או דארלינג.
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):IUSA
תמונת/פליקס השבוע:כנ"ל תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:וואלה אין. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:יום ראשון.טיול בירושלים ועוד כמה מקומות מדהימיםםםםםםםם!!!!! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:שנכנס לזה פה בפני כולם?
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:לא מצפה לכלום... האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:איזה פגשתי איזה בטיח,הלוואי.
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:וואלה,אחלה.
שאלת בונוס: הייתם באחת ההופעות המצולמות? הולכים לאחת ההופעות המצולמות?
לא

../images/Emo164.gifשבת שלום../images/Emo197.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):על הגשר הישן ואל תלך מכאן שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):החדש של הראל סקעת תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:ואלס עם באשיר. ציטוט/י השבוע:אני מנוולת איזה יום היה הכי מוצלח? יום רביעי דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:אתמול- הופעה של תמר אייזנמן וארוחה טובה אחר כך . לראות את מיקי גם ביום רביעי וגם ביום שישי. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:לעבוד ביום חמישי. היה קשה לקום. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:שהוא יעבור מהר. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-כן א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל
הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מדהים שאלת בונוס: הייתם באחת ההופעות המצולמות? הולכים לאחת ההופעות המצולמות?הייתי בהופעה המאוחרת.

oranitoosh

New member
מסכמת ../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "לשם" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "את ואני" תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: חשופים- סיום גאוני!!! ציטוט/י השבוע: "תעביר תקובנה, לא, תג'חנון, לא ת'פיתה, טוב נו, אני בדיאטה- תביא סלט".. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום שלישי- החינה של אחי, היה מצחיק אש!!! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: שהחברות מהצבא לא באות לחתונה... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: החתונה של אחי- בעז"ה ביום רביעי
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא
א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: תימני שאלת בונוס: הייתם באחת ההופעות המצולמות? הולכים לאחת ההופעות המצולמות? לצערי לא.

Music4Life

New member
פעם ראשונה (נראה לי) עונה../images/Emo3.gif

טוב אז........ שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר התקווה
אין עליו, מהמם... שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
אממ..לא יודעת האמת... תמונת/פליקס השבוע:
לא אכפת לי. תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
הסידרה שלי...לא אגיד מהיא כי תצחקו עליי...
חחח ציטוט/י השבוע:
אין לי ציטטות עבורכם, סורי איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
נראה לי בהופעה האחרונה של מירו'ש
שבוע הקודם...היה מעלף
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
שומדבר מיוחד...סתם משהו קטן שהיה לי עם חברה, מאין ויכוח או ריב, עבר נגמר... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
פשוט עוד הופעות של מירו'ש האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
שבוע הקודם כן, בהופעה...היה מרגש...והיה כיף לראות, לחבק ולדבר איתה. 'תגעגעתי
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
פצצצה! החודש הכי טוב בעולם
שאלת בונוס: הייתם באחת ההופעות המצולמות? הולכים לאחת ההופעות המצולמות?
כן, לראשונה, וקצת שמעתי מהשנייה כי הייתי בחוץ ושמעו הכל
שבוע טוב!!!!

pRimaVeriTaVIV

New member
ניבה ניבה ניבה...

את קראת פעם את הסיכומים השבועיים בפורום הזה? תאמיני לי, יותר סביר שתצחקי על אחרים מאשר שיצחקו עלייך

Music4Life

New member
האמת שלא, אביב

אני חדשה כאן בפורום ולא ממש יצא לי לקרא פה רבות.... טוב אגיד, הסידרה שאני אוהבת ורואה כבר מזה שנים רבות (יותר ממחצית כל חיי) היא - "צעירים חסרי מנוח"
ולא, אני לא זקנה, וכן יש לי חיים, זה באשמת אמא שלי....באמת
היא התחילה עם זה....

veredmp

New member
וואי, שנים שלא ראיתי את זה!

ניקי וויקטור עדיין ביחד?

איריס מ

New member
ביחד וכל אחד לחוד ../images/Emo3.gif

הכל תלוי בסיטואציה, אין לדעת אצלם, למרות ששנים לא צופה בזה מתעדכנת מאמא שלי בכל פעם כך שגם אם ארצה לא לדעת מה קורה שם, אני אדע

veredmp

New member
טוב נו, אלה כל חצי שנה נפרדים וחוזרים, לא?

כל מה שאני זוכרת מהסדרה זה אותם, את הבלונדה הזקנה (אמא של זה מ"פרקליטי אל איי") ואת ג'יל המכשפה שכ"כ כ"כ אהבתי
אני יותר התחברתי ל"לחיות את החיים". זו היתה סדרה מהממת! חבל שהפסיקו לשדר אותה בארץ..........

איריס מ

New member
הבלונדה הזקנה מסתבר שהיא אמא של גי'ל המכשפה

מפתיע
ומסכימה לחיות את החיים הייתה אחלה סדרה

למעלה