סיכום שבועי

Bosmat9

New member
../images/Emo202.gif סיכום שבועי ../images/Emo202.gif

שיר השבוע של ג'נט: שיר השבוע לא של ג'נט: דבר טוב שקרה לכם השבוע: דבר רע שקרה לכם השבוע: משפט השבוע: המצלת השבוע: דעתכם על ההופעה הראשונה בוונקובר, וציפיות להמשך: סמיילי השבוע: תמונת השבוע:

Bosmat9

New member
אני ../images/Emo99.gif

שיר השבוע של ג'נט: Feedback שיר השבוע לא של ג'נט: will you be there - michael jackson דבר טוב שקרה לכם השבוע:קניתי שמלה יפייפיה!
דבר רע שקרה לכם השבוע:הכנתי אוכל......לחברה...חחח לא יצא טוב:| איכס בלעעע
וגם דרכתי על זכוכית! חחח משפט השבוע: Every day create ur history
המצלת השבוע: החיים הם לא קשים...זה אתם שעושים אותם קשים...
דעתכם על ההופעה הראשונה בוונקובר, וציפיות להמשך: נראה מדהים!!! כל הלבוש והכל!!!! מקווה שזה באמת ככה...ציפיות להמשך?...שתמשיך להופיע....כמו היא יודעת חחח סמיילי השבוע:
- איך לא?חחחחח תמונת השבוע:
Catwoman

Discipline

New member
../images/Emo140.gif

שיר השבוע של ג'נט: Runaway שיר השבוע לא של ג'נט: Nelly ft Akon & Ashanti - Body on me דבר טוב שקרה לכם השבוע: הסיבוב הופעות החדש של ג'נט דבר רע שקרה לכם השבוע:
המצלת השבוע: האלבום החדש של אסף אמדורסקי דעתכם על ההופעה הראשונה בוונקובר, וציפיות להמשך: מדהים! שתמשיך להפצציץ כמו שרק היא יודעת! סמיילי השבוע:
תמונת השבוע: הקהל במופע של ג'נט ....

מסכם

שיר השבוע של ג'נט: Go Deep ו-Daybreak שיר השבוע לא של ג'נט: Just Dance של לידי גאגא ו-Keeps Gettin' Better של כריסטינה. דבר טוב שקרה לכם השבוע: סיום פרויקט באנגלית. דבר רע שקרה לכם השבוע: בוחן בערבית. משפט השבוע: "איזה תותחית!" המצלת השבוע: האלבום The Fame של ליידי גאגא. דעתכם על ההופעה הראשונה בוונקובר, וציפיות להמשך: מדהים,מסתמן להיות סיבוב ההופעות המושקע והטוב ביותר לשנת 2008. סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:כפרעלייה

Bosmat9

New member
גל!! מזל טוב על הפרוייקט באנגלית!!!

יפה לך!!! על מה עשית אותו<? ג'נט?

CapitanSparrow

New member
ייאסס [:

שיר השבוע של ג'נט: אין [: שיר השבוע לא של ג'נט: שריף-אוהב אותך דבר טוב שקרה לכם השבוע: אעע יציאה כיפית ביומשישי[: דבר רע שקרה לכם השבוע:בצפפר משפט השבוע:,אני לא רוצה למות בתולה!!!! המצלת השבוע:ווינסטון לייט
דעתכם על ההופעה הראשונה בוונקובר, וציפיות להמשך: לא ראיתיP: סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:מממממממ של מאור בוזגלו החתייייייייייךD: אין לי כוח להעלות

למעלה