סינגלים/קליפים חדשים השבוע | 26/10/07

../images/Emo202.gif סינגלים/קליפים חדשים השבוע | 26/10/07

חלק מהשירים יהיה ניתן לשמוע בבלוג DTM. אתם מוזמנים להוסיף שירים חדשים שנחשפתם אליהם השבוע וכמובן להגיב על השירים בפינה.

העכביש2

New member
../images/Emo202.gif McFly – The Heart Never Lies

McFly – The Heart Never Lies מקפליי, שהביאו לנו להיטים כמו " Obviously", מביאים סינגל חדש מתוך אוסף להיטים שיוצא להם בעוד כשבועיים " All The Greatest Hits" שיכלול 2 דיסקים. השיר הזה הוא חדש ולא הופיע באלבומים קודמים של הלהקה והוא חביב למדי.

mickey tam

New member
לא מבין את ההתלהבות סביבם

סך הכל שיר נחמד.. בספק אם ראוי לטופ 10 ובטח ובטח שלא למקום השלישי

לא כל-כך התלהבתי דווקא.

פופי (מלשון POP.) מדי כזה, ההתחכמות עם המילים נורא מציקה ויכולתי להשלים כל משפט עוד בפעם הראשונה ששמעתי את השיר.

העכביש2

New member
../images/Emo202.gif Melanie C - This Time

Melanie C - This Time על רקע האיחוד של הספייס גירלז ממשיכה מלני סי בקריירת הסולו שלה ומשחררת בלדת סופט רוק יפה ומבססת את מעמדה כזמרת הטובה ביותר שיצאה מהלהקת בנות מצועצעת....ככל הנראה. תשפטו בעצמכם.

galoosh33

New member
נחמד

היא עושה רק דברים טובים מאז שהספייס התפרקו. אהבתי את קרולינה, הסינגל הראשון מהאלבום הזה, וגם זה שיר חמוד!

העכביש2

New member
../images/Emo202.gif Sigur Rós - Hljomalind

Sigur Ros - Hljomalind האם יש למישהו ספק עד כמה טובים סיגור-רוס? כנראה שלי אין ספק, ולמרות שלא שמעתי את כל שיריהם, ממה שכן שמעתי – לא התאכזבתי. עכשיו יוצא לאיסלנדים האלה הסינגל הזה ומהרגע הראשון שומעים איזה יופי אפשר ליצור במוזיקה. בהחלט בעלי פוטנציאל חורף לא קטן.

העכביש2

New member
../images/Emo202.gif Seal - Amazing

Seal - Amazing הנה הוא בא!! סיל – אחד מזמרים הכי מפורסמים של הניינטיז ומי שהביא לנו שירים מרגשים אחד אחרי השני, מוציא אלבום חדש ב-13 בנובמבר ומתוכו הסינגל הראשון העונה לשם " Amazing". אני לא יודע אם האלבום יהיה מדהים, אבל הסינגל הראשון הוא מעיין רצועה אלקטרונית בסגנון שלו וזה בהחלט טוב.

TheRasmus

New member
שיר גדול

ללא ספק הכי טוב בפינה
הפכתי את youtube השבוע בתקווה למצוא את הקליפ הרשמי (שהבנתי שכבר צולם) אך ללא הצלחה.

galoosh33

New member
שיר טוב ../images/Emo70.gif

אני הרבה יותר מתחברת אליו מאשר הסינגל הקודם .... בכלל לא הורדתי אותו אפילו.. הם יותר מדי דומים ל- Editors אבל

העכביש2

New member
../images/Emo202.gif David Gray - You're The World To Me

David Gray - You`re The World To Me עוד זמר מופלא שמלווה אותי כבר כמה שנים אישית (באייפוד, לא כאן בבית) הוא דיוויד גרי האנגלי. האלבום שלו "white ladder" הוא אחד האלבומים הטובים של שנות ה-90 לדעת רבים. עכשיו הוא מוציא אוסף (אחרי 6 אלבומי אולפן) ומתוכו השיר החדש הזה ואין מה לעשות- גם כאן הוא מביא מהנוכחות שלו והשיר טוב מאוד. האוסף שלו הוא כנראה חובה בכל בית. בבית שלי הוא בטוח יהיה.

העכביש2

New member
../images/Emo202.gif Bon Jovi - Lost Highway

Bon Jovi - Lost Highway בון ג'ובי בסינגל נוסף מתוך האחרון שלו שנושא את שם הסינגל הנוכחי. הוא ממשיך לעשות רוק/קאנטרי שהרבה אוהבים עם קול מחוספס ומראה כובש. השיר עצמו הפעם בינוני אבל בהחלט לא מוגדר כרע.

למעלה