ספיישל ורד

Shir Barbi

New member
../images/Emo202.gif ספיישל ורד ../images/Emo202.gif

ורד פלדמן (נולדה ב-4 בדצמבר 1981 בהרצליה), שחקנית ישראלית. פלדמן הינה ביתה של הבמאית בילהה פלדמן. לאחר שסיימה את לימודיה במגמת תיאטרון בתיכון, התגייסה לצה"ל ושירתה כמש"קית ת"ש. ב-2002, שנה לאחר סיום שירותה הצבאי, החלה ללמוד בסטודיו למשחק של יורם לוינשטיין, ובמהלך הלימודים שיחקה בהצגות של הסטודיו, ביניהן "קרום" ו"רשומון". במקביל ללימודיה, השתתפה בסדנאות המשחק של תיאטרון הבימה בשנת 2005 והשתתפה בהצגות "אגדת סוף עונה" בתיאטרון הקיבוץ ו"חי בסרט" בתיאטרון תמונע. בין השאר שיחקה בדרמות הטלוויזיוניות "הקרב על תל-חי" (2000) של עודד ריסקין לצד ולדימיר פרידמן ו"דברים קטנים באמת" (2003) לצד גילת אנקורי. ב-2006 זכתה לחשיפה משמעותית כשהחלה לשחק את דמותה של דריה זליג בטלנובלה של הוט "האלופה" לצד יהודה לוי, עדי הימלבלוי ויוסף סוויד. ככל הנראה פלדמן גם תשחק בעונה השנייה. היא מככבת בסדרת הדרמה של סיגל אבין "האקס המיתולוגי" לצד טלי שרון, איתי טיראן ויעל שרוני. כמו כן, פלדמן מגלמת את נגה ירושלמי בסדרה "אולי הפעם" בלווין.

Shir Barbi

New member
יורם לווינשטיין ../images/Emo202.gif

יורם לוינשטיין (נולד ב-1950 בקריית חיים), מורה למשחק ומנהל סל"ה, הסטודיו לאמנויות התיאטרון. לוינשטיין נולד להורים גרמנים ניצולי שואה וגדל במצוקת עוני קשה. בילדותו התגורר בקריית ביאליק. עקב בעיית פרופיל צבאי, תפקד לאורך שירותו הצבאי כפקיד בלבד, לאורך השנים העלה את הפרופיל ולחם בתותחנים במלחמת יום הכיפורים. לאחר שירותו הצבאי התקבל לוינשטיין ללימודי משחק באוניברסיטת תל אביב, כשהוא חסר נסיון לחלוטין. לאורך לימודיו נחל הצלחה. לאחר לימודיו החל ללמד משחק באופן עצמאי בבתי אבות ובמסגרות עצמאיות, לצעירים אשר לא התקבלו לבתי-ספר למשחק. במקביל, שחק לוינשטיין בתיאטרון אורנה פורת. שיעורי המשחק שהעביר זכו לאהדה רבה, ובתי-ספר למשחק רבים התרשמו מתלמידיו. לתקופות קצרות במיוחד העביר שיעורים בסמינר הקיבוצים, בבית צבי ובקמרה אובסקורה, כאשר מרוב המסגרות פוטר, בעוד שבניסן נתיב לא קיבל הזדמנות ללמד. עקב הקושי בתפקוד במסגרות הנ"ל, המשיך לוינשטיין לפתח את סדנאות המשחק העצמאיות בניהולו, ושכר ב-1988 מבנה ללימוד בתל אביב. באותה תקופה, סוף שנות השמונים שחקנים מתחילים רבים למדו אצלו, ביניהם אקי אבני ואיילת זורר. בשנת 1997 לוינשטיין הקים אולם הצגות בשכונת התקווה שבדרום תל אביב, ובשנת 2000 הועבר הסטודיו למשחק במלואו ללב שכונת התקווה, במבנה שהוקם על-ידי חנה רובינא וננטש עם השנים. לאורך השנים, ועד היום, זוכה הסטודיו להצלחה רבה, ולומדים במסגרתו עשרות תלמידים, שנבחרים מתוך מאות, הן במסגרת הפורמאלית של שלוש שנות לימודים, והן במסגרת סדנאות למבוגרים ולבני-נוער וקורסים של מכינות. הפקות הסיום של התלמידים נוחלות אהדה וזוכות לביקורות משבחות, ורובן משתתפות בפסטיבלים לתיאטרון בארץ ובחו"ל. ביה"ס ידוע בתרומה הקהילתית שמעניק לקבוצות חלושות, בין השאר בתחום סביבתו. בין הבוגרים המפורסמים של הסטודיו ניתן למצוא את איילת זורר, אקי אבני, יעל הדר, אסי לוי, קארין אופיר, אפרת כהן, יורם חטב, יובל סגל, אפרת בן צור, דורית בר אור, טלי שרון, זהר שטראוס, לירון וייסמן וסיגל אבין. בשנת 2003 ובשנת 2004 השתתף לוינשטיין בתוכנית המציאות "פרויקט Y" בתפקיד מורה התיאטרון של המתמודדים. לוינשטיין ידוע בזהותו המינית השנויה במחלוקת. היה נשוי לפועה, שפית במקצועה שהייתה בזמנו אחת מתלמידותיו, ולשניים שתי ילדות משותפות. לאחר נישואיו גילה משיכה לגברים. כיום מגדיר עצמו כדו-מיני.

Shir Barbi

New member
במסגרת בית הספר של יורם הופיעה בהצגות ../images/Emo27.gif

"קרום", "רשומון".

Shir Barbi

New member
אגדת סוף השנה ../images/Emo27.gif

מה קורה כשעונות השנה התבלבלו ויש רק קיץ? או רק חורף? והאם מישהו עשה את זה בכוונה? ממלכות במצוקה, מכשף שנעלב, סיפור אהבה ושוליית קוסם רומנטית, חוברים יחד לאגדה קסומה ומצחיקה על תמימות, אהבה, ניגודי אינטרסים וכוחות רוע קדומים. מאת גיל צרנוביץ ובבימויו. שחקנים: יונתן מילר, נועה קולר, דניאל קולבן/הילה סעדה, אייל אלטוויל, עומרי סוריה, נטע שפיגלמן/ לירז אבני, דוד גווילי, ורד פלדמן, דודו באוכנר/ יעקב דניאל, טל לוי. מוסיקה: קרן פלס, שירים ולחנים: גיל צרנוביץ, תפאורה ותלבושות: ענת שטרנשוס, הפקת שירה והקלטות: אורי כבירי, תאורה: זיו וולושין.

Shir Barbi

New member
חי בסרט ../images/Emo27.gif

"אני רוצה לקחת אתכם איתי…למסע מוזר…" ההצגה חי בסרט מפגישה מונולוגים מתוך סרטים עם בימת התיאטרון. כוכבי המסך; אל פאצ'ינו, צ'ארלי צ'פלין, דניאל דיי-לואיס ורבים אחרים יפגשו את כוכבי העתיד, תלמידי הסטודיו למשחק של יורם לוינשטיין, במונולוגים משעשעים, וחד פעמיים. הבמה תפגוש את המסך, התיאטרון את הקולנוע. מוזר . . . יוצרים: שמעון מימרן ושרון רשף-ארמוני , אביטל להט מאת: שמעון מימרן בימוי: שמעון מימרן תאורה: אסי גוטסמן משתתפים: אנה וליקובסקי , דוד באוכנר , הילה סעדה , ורד פלדמן , יונתן מילר , יעל טל , יעקב דניאל , יפתח אופיר , לירז אבני , נועה קולר , נטע שפיגלמן , רודי סעדה , שאול פיטרמן

mikmikonet

New member
וטל לוי ../images/Emo2.gif לאן היא נעלמה?

אחת המצחיקות
איזו הצגה

הומו?!?!??!?!כולם פה.....הומואים?!!??!

אני באיזור הדימדומים, או מה?!
אני פשוט..... שונאת....... גברים! שאוהבים גברים! מישהו מוכן בבקשה להתחתן איתייייייייייייייייייייייי?
יוווווו כמה זמן לא כתבתי מונולוגים מחי בסרט אני צריכה לקבל על זה פרס נובל

mikmikonet

New member
עוד יש לי את היומן שלך!!! ../images/Emo47.gif../images/Emo6.gif

"אני אפילו צבעתי את השיער שלי לשחור כי אתה אמרת שאתה אוהב ברונטיות!!!" זה מדוייק?

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

"אני אהבתי אותך ואני האמנתי לך. למה אני אהבתי אותך? למה האמנתי לך אוף מטומטמת!
אני השתדלתי לא לשים לב ל...ל..לעובדה שאתה מקליט אירוויזיונים!!! ולכל הקשר שלך לברברה סטרייסנד, אני חשבתי אתה יצירתי, כי לא, ברברה סטרייסנד, וואו הוא בטוח יותר רגיש ממני. אני חשבתי שאתה האדם הכי נפלא בעולם. שתוכל לשנות את החיים שלי, וללמד אותי על דברים קסומים...ועל אומנות ו..ו..אומנות וכל ההבדלים ביניהם. מממה, מה בכלל ההבדלים ביניהם????? ושתתן לי תחושה שאני אישה יפה, שכן, ראויה להתחתן איתך." אי אפשר לעצור אותי

רק תיקון קטן../images/Emo3.gif

חי בסרט [2] שורד שיחקה בו הועלה בתיאטרון חיפה, וחי בסרט 1 הועלה בתמונע

Shir Barbi

New member
אולי הפעם../images/Emo35.gif

אולי הפעם היא סדרה דרמתית קומית יומית העוסקת בעולם הדייטים של הרווקים והרווקות בשנות ה-30 לחייהם. עיקר העלילה מספרת על נוגה ירושלמי שנפרדה מחברה מייק, לאחר שגילתה שהוא בוגד בה. מכאן מתחילה סדרת דייטים שבה נוגה מנסה להוכיח למייק שהתגברה עליו, ובה מייק מנסה להראות לה שלא התגבר עליה. הסדרה עלתה ב-14 בינואר בערוץ yes ישראלי של yes. לתפקידים הראשיים והמשניים לוהקו: ורד פלדמן, נתי קלוגר, יובל סמו, מיכל ינאי, אקי אבני, אבי קורניק, אורי פפר, ירון ברובינסקי, קרן ברגר. הפרק האחרון בסדרה שודר ב-22 במרץ 2007. סוגה דרמה, טלנובלה, קומדיה אורך פרק כ-40 דקות יוצרים עופר ויצמן, מיכל קופר קרן, אריק שגב, גל פרידמן שחקנים מיכל ינאי, ורד פלדמן, נתי קלוגר, יובל סמו, אקי אבני, אבי קורניק, אורי פפר, ירון ברובינסקי, קרן ברגר. ארץ מקור ישראל רשת שידור yes ישראלי, Yes תקופת שידור מקורית 14 בינואר 2007 – מספר עונות 2 מספר פרקים 100

Shir Barbi

New member
ה../images/Emo128.gif המיתולוגי

"האקס המיתולוגי" מתחילה רשמית את המגמה הזו של חזרה לצעירים הנמצאים רגע לפני הקמת המשפחה – הסדרה הקומית מספרת את סיפורה של מיכל (טלי שרון), אשר קיבלה הוראה מאשת נבואה (מגדת עתידות) כי היא צריכה להתחתן השנה, כיוון שזו תהיה הפעם האחרונה שהדבר יתאפשר. את החתן היא כבר הכירה אך זרקה ולכן כעת נותר לה למלא את המשאלה ולמצוא את החתן המיועד לה. היא עורכת רשימה של אקסים שהיא זרקה ומנסה לבדוק האם אחד מהם הוא החתן המושלם שהעתיד חוזה לה עימו משפחה. בכל פרק היא חוזרת לאחד האקסים ומגלה את השיגעונות שלהם ושלה. מיכל לא לבד בסדרה, אלא יש עימה גם שלושה חברים, שני גברים ובחורה, שמנסים לעזור לה ולעצמם עם בהתמודדות עם החיים. הפרק הראשון היה מעולה והשאיר טעם לעוד. הוא היה קומי במידה הראויה בלי ליפול למלכודת של בדיחות טפלות או סלפסטיק, כמו הסדרה ששודרה מיד אחריה, "קוויקי", שיכולה להיות סדרה חמודה וקלילה, אך מיד לאחר סדרה מעולה כמו "האקס המיתולוגי", הרף עולה פלאים וקשה לא להשוות בין הסדרות ולהבין כמה היא, "קוויקי", לא טובה לעומת ה- X המיתולוגי. כנראה שלאחר שלושה פרקים היא לא תמשיך בשידורים..

למעלה